Xl Indonesia Hotel Ritz Carlton Bali Pool
Bali

The Ritz Carlton

Gennemført luksus

Nyd strandluksus på Ritz Carlton, Bali i Nusa Dua på sydspidsen af Bali. I bliver forkælet med store suiter og villaer, god strand og lækker mad. Her er masser af aktiviteter, og børn modtages med åbne arme.

Et studie i harmoni

Når hoteller rundt om i verden vil skabe en særlig varm og eksklusiv stemning, så kigger de ofte mod Bali for inspiration. Få behersker nemlig at skabe dette som balineserne. Et af de steder, man med rette kan vende blikket mod, er The Ritz-Carlton, Bali. Her mødes I af gennemført luksus med smukke detaljer og masser af harmoni. 

Romantik for to og afslapning for familien

The Ritz-Carlton, Bali formår at skabe den rette stemning, uanset om I er to på bryllupsrejse eller en familie på badeferie. Det skyldes resortets størrelse og den særlige opbygning i et stort haveanlæg, der skråner ned mod stranden med smuk udsigt over Det Indiske Ocean. 

Xl Indonesia Bali Hotel Ritz Carlton Oceanfront Villa Private Pool 3 Bedrooms Exterior
Xl Indonesia Hotel Ritz Carlton Bali View
Small Indonesia Bali The Ritz Carlton Aerial Overview Beach

Aktiviteter for store og små

Resortets størrelse giver en følelse af masser af plads og eksklusivitet, og størrelsen giver samtidig mulighed for mange tilbud til resortets gæster. The Ritz-Carlton har f.eks. et stort udvalg af aktiviteter, der tager udgangspunkt i balinesisk kultur og lokale traditioner. Fra wellness med yoga og meditation til kokkeskole og introduktion til lokalt kunsthåndværk. 

For familierne er der film under åben himmel, bål på stranden, børnepool og vandrutsjebane i Ritz Kids. Og lige her bliver teenagerne ofte glemt, men ikke på The Ritz-Carlton, Bali, der inviterer til masser af sport, playstationspil mm. Og hvorfor ikke lære traditionel balinesisk dans, nu chancen er der? 

Xl Indonesia Hotel Ritz Carlton Bali Pavilion Pool Acces 1 Bedroom
Xl Indonesia Hotel Ritz Carlton Bali Breakfast
Xl Indonesia Bali Hotel Ritz Carlton Koi Pond Kids Fish
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter og villaer på The Ritz-Carlton, Bali

The Ritz-Carlton, Bali har 313 suiter og villaer. De mindste værelser er suiter på 88 m2, så her er god plads. Familier kan få op til tre børn ind på værelset med to queen size senge og en ekstra opredning. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, så opgrader til en suite med direkte adgang til poolen eller en villa med privat pool.

Værelseskategorier

Blandt de mange kategorier af værelser, kan vi især fremhæve følgende:

  • Sawangan Junior Suite. 88 m2 suite med stor møbleret balkon og både kar og brus på badeværelset. 
  • Sawangan Junior Suite Pool Access. 100 m2 suite med loungestemning og direkte adgang til pool fra den store terrasse.
  • The Ritz-Carlton Suite. 129 m2 overdådig suite med separat soveværelse, terrasse med daybed og pavillon og kæmpe badeværelse. Suiten fås også som Pool Access.
  • Pavilion Villa Pool Acces. 110 m2 villa med separat soveværelse og direkte adgang til pool fra terrassen

Ønsker I endnu mere plads, så tal med jeres rejserådgiver om overdådige Sky og Cliff villaer fra 241-677 m2 med fantastiske panoramaudsigter.

Golf, strand og afslapning i Nusa Dua

Nusa Dua er skabt til afslapning, hvor I kan krydre badeferien med god mad og måske et slag golf på den lokale golfbane. Her er lange, gode strande, der svinger lidt i bredde alt efter tidevandet. 

Området er præget af velplejede resorts, med The Ritz-Carlton, Bali som et af de absolut bedste. Hvis I ønsker det vilde natteliv, er det ikke Nusa Dua, I skal til. Eller omvendt: Hvis I ønsker at forkæle jer selv med fred, idyl og luksus, er det her I skal til.

Gastronomisk karusseltur

Et ophold på The Ritz-Carlton, Bali giver mulighed for mange gastronomiske eventyr på fem restauranter - fra et afslappet måltid i poolbaren til de japanske specialiteter på Raku serveret med udsigt over havet. 

I Bejana skaber kokkene autentisk balinesisk mad i det åbne køkken. Der er tapas i Breezes Tapas Lounge og friskgrillet fisk og skalddyr på stranden i The Beach Grill. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.