Xl Maldives COMO Cocoa Island Aerial Premium Villas
Maldiverne

COMO Cocoa Island

Luksus for krop og sjæl i de smukkeste rammer

Lad jer omfavne af fred og forkælelse på COMO Cocoa Island på Maldiverne. Fra morgenstundens yoga til nattehimlens stjerner kan I nyde at være langt væk fra hverdagen omgivet af skønhed og afslappet luksus.

COMO Cocoa Island er et af den slags livsbekræftende og unikke steder, hvor I kan give jer selv lov til at leve i og nyde nuet uden at skulle noget som helst andet end at være til.

Det gode liv på COMO Cocoa Island

Samtidig er COMO Cocoa Island et sted, hvorfra mange kommer hjem med nye vaner, fordi COMO-hotellerne har en særlig og ikke mindst inspirerende COMO Shambhala-filosofi med fokus på harmoni i krop, hjerte og sind.

Harmonien ses i arkitekturen med de mange naturmaterialer og i hele den underspillede luksus, og det ses i de mange tilbud, der er med til at give dagen indhold – hvis I vil.

Yoga, pilates og spa

Fem dage om ugen starter morgenen med gratis yoga-klasser, og ønsker I personlig træning, kan det arrangeres. I kan også finde fred og styrke i meditation og pilates, og den skønne spa har et utal af behandlinger og endda velgørende hydroterapi.

I kan selvfølgelig også bare nøjes med at nyde jeres villa på pæle i lagunen, gå ture i sandet, bage i solen og glide ned i lagunes svalende vand med snorkling på de to husrev. Kort sagt: slappe af og nyde at være sammen.

Xl Maldives COMO Cocoa Island Snorkeling Blue Stripe Snappers

40 skønne minutter i speedbåd

COMO Cocoa Island ligger i den sydlige Male-atol. Fra den internationale lufthavn i Male er der 40 minutters sejltur i speedbåd til resortet. Er det første resort på jeres rejse, er det skønt at se solen, mærke havluften og blive luftet blidt lidt igennem efter flyveturen. Velkommen til Maldiverne.

Xl Maldives COMO Cocoa Island Hydrotherapy Pool
Xl Maldives COMO Cocoa Island Gym
Xl Maldives COMO Cocoa Island Faru Bar Barmen
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

34 villaer på pæle i lagunen

COMO Cocoa Island er et mindre resort med al den fred og nærhed, det betyder. Her er blot 34 villaer, der alle står på pæle i lagunen, så I kan træde direkte ned til en svømmetur fra jeres soldæk.

Indretningen er lys og lækker med smukt loft til kip. Dhoni-villaer er helt unikke i arkitekturen, for de er udefra set udformet med inspiration fra de lokale fiskerbåde, dhonier. Nogle villaer har egen pool.

  • Dhoni Water Villa. 75 m2 i forskudt plan.
  • Dhoni Loft Water Villa. 110 m2 med stort opholdsområde og soveværelse på mezzanin.

  • Loft Water Villa. 123 m2 med stort opholdsområde og soveværelse på mezzanin.

  • One Bedroom Water Villa with Pool. 125 m2 med egen plunge pool. Soveværelset kan adskilles fra stuen med et forhæng.

Til familier anbefaler vi Dhoni Loft Water Villa og Loft Water Villa, så forældrene har eget soveværelse, mens der redes op til børnene i stuen. COMO Cocoa Island har også overdådige villaer på 290 og 300 m2, hvis I vil have endnu mere plads.

Gastronomi på COMO Cocoa Island

COMO Cocoa Island inviterer til gastronomiske oplevelser på gourmetniveau. Her er blot en enkelt restaurant, UFAA, men menuerne skifter ofte, og der flyttes ofte rundt f.eks. med borde ud i sandet, så det er en ny oplevelse hver gang.

Maden er et moderne møde mellem primært det sydindiske køkken og Middelhavskøkkenet inkl. udvalgte klassikere, pasta og salater baseret på økologiske grøntsager. Her er alt godt fra det lokale hav, og I kan nyde en række COMO Shambhala-delikatesser med ekstra fokus på jeres sundhed. Det kan man hurtigt blive afhængig af.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Maldives COMO Cocoa Island Bedroom Water Villa Terrace With Couple
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Underspillet luksus omgivet af fred og skønhed

En smuk villa på pæle i lagunen

Udsøgt service og gastronomi

Snorkling på to husrev

COMO Shambala-filosofi: harmoni for krop og sjæl

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.