Xl Maldives Milaidhoo Aerial Overview
Maldiverne

Milaidhoo

Luksusresort med eksklusive poolvillaer til lands og vands

Det nyopførte luksusresort Milaidhoo kombinerer moderne loungestil med unikke naturoplevelser og skræddersyet gastronomisk forkælelse. Vælg selv, om I vil bo i strandkanten eller på pæle i lagunen. I har privat pool begge steder.

Bare tæer, bar glæde, bar nydelse

Stil blot skoene ind i bunden af klædeskabet, når I ankommer. I får ikke brug for dem igen, før I skal rejse hjem. Konceptet på Milaidhoo er komplet uformelt, og og alt er fokuseret på velvære og total afslapning.

Glæd jer til en professionel og personlig service med den perfekte balance mellem opmærksomhed og privatliv. Under hele jeres ophold står jeres Island Host klar til at arrangere spændende udflugter eller blot hjælpe med stort og småt på øen.

Oplevelserne står i kø

Moderne luksus midt i biosfærereservat

Milaidhoo Island i Baa-atollen er en lille perle. Omkranset af uforstyrret fred og vidunderlige husrev ligger resortets blot 50 villaer som farverige indslag på et idyllisk bagtæppe af hvidt og grønt midt i et UNESCO biosfærereservat. Vælg selv, om I vil starte dagen med sand eller vand mellem tæerne - her er både villaer på stranden og på pæle i Det Indiske Ocean.

Privatliv i naturen

Milaidhoo er lig med moderne arkitektur og det muntre design favner de naturlige omgivelser på smukkeste vis og tilbyder jer alt det privatliv, I måtte have brug for.

Store glasfoldedøre gør det muligt at lukke junglen og havet helt ind i soveværelset. Lad blot dørene stå åbne døgnet rundt - villaens konstruktion sikrer, at I altid er i ly og læ.

Privat pool og snorkling ved husrev

Til alle villaer hører en egen, privat pool, og resortet rummer også en større, fælles infinity pool. Men mon ikke det især er Det Indiske Ocean, der trækker i jer. Milaidhoos husrev har et sprudlende marineliv, hvor mantarokker har for vane at lægge vejen forbi, når det er sæson.

Resortet har tilknyttet en marinebiolog, der beredvilligt og begejstret fortæller om de enestående økosystemer under havoverfladen.

Stort udvalg af vandsport

Kom helt ned i tempo med en behandling i resortets professionelle spa eller med yoga og meditation i pavillonen på havet. Bagefter kan I meditere over et brætspil eller en god bog i biblioteket.

Ved siden af spaen ligger Milaidhoos vandsportscenter, der tilbyder dykkerture til Maldivernes smukkeste rev og adstadige sejlture til øde øer. Her er også mulighed for bl.a. kajaksejlads, paddle boarding og windsurfing.

XL Maldives Silhouette Of Manta Ray In Hanifaru Bay
XL Maldives Milaidhoo Underwater Diving
XL Maldives Milaidhoo Underwater House Reef

På udflugt til Hanifaru Bay

Ikke langt fra øen kan I snorkle i Hanifaru Bay, hvor den ekstraordinært tætte koncentration af plankton tiltrækker hundredvis af mantarokker, der på det nærmeste går amok i et sandt madorgie, når tidevandet er på retur. Et enestående fænomen, som I har mulighed for at opleve helt tæt på.

XL Maldives Milaidhoo Dining Ocean Restaurant

Restauranter på Milaidhoo

Halvpension eller Gourmet Plan

Jeres ophold på Milaidhoo er med halvpension, der inkluderer morgenmad og middag i resortets hovedrestaurant. Vi anbefaler, at I opgraderer til Milaidhoo Gourmet Plan, som inkluderer alle drikkevarer under jeres ophold, helpension i hovedrestauranten samt mulighed for at nyde jeres middag på resortets øvrige restauranter.

I har i alt tre restauranter to barer til rådighed på øen.

Signature Restaurant

Denne iøjnefaldende restaurant er opført på pæle i lagunen og er udformet som en traditionel maldivisk sejlbåd. Middagen serveres under åben himmel på dækket, og menuen er inspireret af lokale råvarer og traditioner og ikke mindst den friske seafood, der hver dag bringes ind fra havet.

The Grill

Ingen sko, ingen menu. Tag plads på stranden, og lad kokken tilberede præcis, hvad I har lyst til. Kød, fisk og skaldyr er udgangspunktet og tilberedes enten over den åbne grill eller som teppanyaki.

All day dining

Milaidhoos hovedrestaurant er indrettet på en hyggelig terrasse med udsigt over havet. Morgenmad, frokost og middag serveres à la carte, og menuen er sammensat af internationale klassikere tilbreredt til perfektion.

Pool Bar

På terrassen ved Milaidhoos poolområde kan I fra tidlig morgen til sen aften drive den af ved den hyggelige pool bar. Snacks og friskpressede juicer er kærkomne forfriskninger i dagens løb, og et bredt udvalg af cocktails er det bedste akkompagnement til den smukke solnedgang og den sorte stjernehimmel.

Signature Bar

Ligesom Signature Restaurant er er Signature Bar opført som en fastforanket sejlbåd i lagunen. Her kan I før eller efter middagen lade jer forkæle med forfriskende cocktails og delikate vine, hvor både elskede klassikere og spændende boutique-producenter er på kortet.

XL Maldives Milaidhoo Beach Sleeping Under The Stars
XL Maldives Milaidhoo Destination Dining Beach
XL Maldives Milaidhoo Dining Compass Pool Bar Overview

Villaer på Milaidhoo

Moderne villaer på strand eller vand

Milaidhoos stråtækte villaer er opført i lyse og naturlige materialer, der harmonerer smukt med omgivelserne. Indretningen er moderne og lounge-inspireret med farverige tekstiler og traditionelle maldiviske islæt.

Alle villaer har te- og kaffefaciliteter, vinkøler, minibar, WiFi, tv, aircondition og loftsvifte.

Beach pool villas

Disse villaer, der er beliggende på stranden med ryggen op mod junglen, er 290 m2 store og er indrettet med et stort, åbent sove- og opholdsrum og et badeværelse med brusekabine, badekar og udendørs brusebad. Villaen åbner op ud til en stor terrasse med daybed, spiseområde og en 36 m2 stor pool.

Water pool villas

Disse villaer, der er opført på pæle i lagunen, er 245 m2 store. De består af et stort sove- og opholdsrum og et badeværelse med brusekabine og badekar. På den store terrasse har I et spiseområde, en daybed og en hele 42 m2 stor infinity pool.

XL Maldives Milaidhoo Ocean Residence Pool Exterior

Rejsen til Milaidhoo Island

I kommer til Milaidhoo via Male Lufthavn, hvor fra der er en halv times flyvetur med vandfly. Milaidhoo er et udpræget par-resort, og børn skal være fyldt ni år for at kunne bo på resortet.

Milaidhoo er søsterresort til Baros Maldives 5*, og I kan med fordel kombinere jeres ophold med et par dage her. Så bliver ud- eller hjemrejsen også en smule kortere.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldives Milaidhoo Destination Dining Beach
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Lounge-luksus i det magiske atolhav

9 dage fra

52.000 kr.

Glæd jer til

Store, nyopførte villaer i moderne loungestil

Altid topservice med personlighed på Milaidhoo 5+*

Fantastisk husrev med mantarokker

Halvpension i særklasse

Smuk ø med god strand

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.