• Slap af ved et af de to udendørspool på Belmond La Residencia, Mallorca
  • Spa afdelingen på hotellet La Residencia på Mallorca
  • Den indendørs pool på La Residencia på Mallorca
  • Suite på hotellet La Residencia på Mallorca

Romantik i Tramuntanabjergene på Mallorca

Forførende natur og luksus på Belmond La Residencia 5*, 6 dage fra 7.000 kr.

Glæd jer til:

En autentisk stil, der bare går lige i hjertet

Vidunderlig atmosfære og gastronomi

Den charmerende bjergby Deia

Mange udflugtsmuligheder til det autentiske Mallorca

Smukke udsigter til Tramuntana-bjergene

Læs mere

Mellem olivenlunde og citrontræer i det nordvestlige Mallorcas fredfyldte bjerge ligger Belmond La Residencia 5* – et af Middelhavsøens bedste og mest stemningsfulde hoteller. Glem alt om den klassiske luksus, det her er langt bedre.

Her er service og faciliteter i verdensklasse, men samtidig emmer her af lokal atmosfære. Hele området og hotellet er gennemsyret af en autentisk stil, der bare går lige i hjertet.

Belmond La Residencia er stilfuldt, atmosfærefuldt, romantisk og samtidig vidunderligt uprætentiøst.

Lokalkolorit

Få pakket en overdådig picnickurv, læs den op på et af hotellets husæsler og begiv jer lidt op i bjergene og find et hyggeligt sted at slå jer ned.

Her midt i den vidunderlige natur kan I nyde omgivelserne, roen og ikke mindst udsigten. Tættere på den rene bjergidyl, vel at mærke uden at man går på kompromis med kvaliteten, kommer man næppe.

De mere magelige kan fx udforske nærområdets kulturelle skatkammer fra en Vespa eller til fods eller måske deltage i en af hotellets kunstlektioner.

Bagefter kan man så passende tage en svalende dukkert i en af de tre swimmingpools, hvoraf to er udendørs og en indendørs.

Belmond La Residencia er er en del af den eksklusive Belmond-kæde, der indtil marts 2014 hed Orient Express Hotels, og som også står bag det legendariske luksustog.

Belmond La Residencia ligger i den fredlige, naturskønne og autentiske bjerglandsby Deia – tæt på Nordvestmallorcas smukke kyst. Den enestående beliggenhed har inspireret at hav af kunstnere og forfattere gennem tiden. Når man ankommer, forstår man hvorfor.

Bare at slentre rundt i byen og nyde de pittoreske huse er en vidunderlig oplevelse, der passende kan suppleres med en besøg på en af de mange fremragende restauranter.

Forførende gastronomi

Både atmosfæren og ingredienserne fra det klassiske middelhavskøkken gennemsyrer filosofien bag La Resedencias 3 restauranter. Gourmetrestauranten El Olivo er indrettet i en olivenpresse fra det 16. århundrede. Romantikken er fuldendt, når den gamle bygning bliver oplyst af stearinlys og et himmelsk måltid serveret.

Menuen tager sit udgangspunkt klassiske middelhavsretter med et innovativt twist or skiller sig i særdeleshed ud ved kun at bruge de allerbedste og ikke mindst mest friske råvarer. De fleste grøntsager og urter hentes fx direkte fra køkkenhaven, oliven, citroner og appelsiner gror i baghaven og hotellets egne får græsser på de tilhørende marker.

Son Moragues Terrace & Bar er en mere afslappet bistrorestaurant, både åben til frokost og aften. Det er også her man kan nyde sin eftermiddagste med friskbagte scones, en cocktail før middagen eller hænge i baren til efter midnat.

Saferix er Belmond La Residencias bar og restaurant ved poolen. Her kan man i løbet af dagen nyde lettere retter, som fx salater, Paella, grillet seafood.

Om aftenen bliver der tændt op i den udendørs kulovn og tilberedt kød og fisk direkte fra det lokale marked. (NB kun åben maj – september)

Og så der der selvfølgelig den stemningsfulde morgenmadsrestaurant Son Fony. Med udsigt til poolen og bjergene i baggrunden og et overdådigt udbud af helt ferske råvarer og lokale ingredienser på bordet, er man her sikret en god start på dagen. Glæd jer til at blive forført fra morgen til aften.

Prisvindende spa

Nyd en saliggørende massage, mens udsigten til Tramuntana-bjergene folder sig ud foran dig og den milde duft fra lokale urter forfører din næse. Vælg mellem et hav af terapeutiske behandlinger, der spænder fra klassiske massageformer til mere innovative og eksperimenterende.

Værelser, suiter og villaer

Indlogeringen spænder fra 2 forskellige slags hotelværelser, 4 typer af suiter, heraf nogle med egen pool, og en enkelt privat villa med bl.a. 3 soveværelser, stue, køkken og opvarmet pool.

Alle værelser og suiter er individuelt indrettede med og fulde af charme med traditionelle, lokale møbler og kunst fra nærområdet. Den laveste værelseskategori "classic" kan føles en smule trængt, så vi anbefaler alt fra "superior" og opefter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

6 dage/5 nætter

Romantik på luksuriøse La Residencia, 6 dg/5 nt
RejseperiodeDobbelt
17.03.196.000‑8.000
19.03.19 ‑ 14.04.1915.000‑17.000
15.04.19 ‑ 20.04.1917.000‑19.000
21.04.19 ‑ 26.05.1915.000‑17.000
27.05.19 ‑ 14.09.1923.000‑25.000
15.09.19 ‑ 21.09.1920.000‑22.000
22.09.19 ‑ 08.10.1916.000‑18.000
09.10.19 ‑ 12.10.1918.000‑20.000
13.10.19 ‑ 08.11.1916.000‑18.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Camilla Flint

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

  • Flyrejse t/r
  • 5 nætter på Belmond La Residencia 5* i superior værelse på inkl. morgenmad
  • Transport fra lufthavnen til La Residencia med hotellets Mercedes t/r

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring

Bemærk

  • Prisen er baseret på, bestilling af rejsen min. 60 dage før, ved køb efter 60 dage vil prisen stige
  • Bor I i Jylland kan I vælge af flyve direkte Hamborg - Palma De Mallorca t/r
  • Turistskat pr. nat pr. person over 16 år: Maj-oktober 4,40 EUR. November-april 1,10 EUR. Skatten halveres f.o.m. den niende nat