XL US Virgin Islands St. Croix Cottages By The Sea Beach Sea Terrace
St. Croix, Dansk Vestindien

Cottages by the Sea

Charmerende bungalows

Nyd caribisk stemning i farverige bungalows ud til en af de smukkeste strande på St. Croix. Det familieejede bungalowhotel Cottages by the Sea er en skøn base for både afslapning og oplevelser i Frederikssted med store minder fra den danske kolonitid.

Mange, der rejser til St. Croix, kommer blot til UNESCO-beskyttede Frederikssted på en dagsudflugt fra Christianssted. Bor I i stedet på Cottages by the Sea 3* tæt på Frederikssted, bliver dagsudflugten til et caribisk strandeventyr. Og I kan opleve Frederikssted om aftenen, hvor dagsturisterne er taget hjem.

På cykel til Frederikssted

Hotellet ligger lige uden for Frederiksted, så I kan låne cykler til den korte tur derind. Ud over de mange danske minder er her masser af restauranter og barer. Der er også en restaurant lige ved siden af hotellet, hvor I kan spise morgenmad, hvis I ikke selv vil i køkkenet.

Manageren Paul Benedict er klar til at fortælle om de gode steder Frederiksted og til at gøre alt, for at I får et dejligt ophold.

Svømmeture, snorkling, dykning, kajak …

Cottages by the Sea åbner for en skøn blanding af afslapning og historiske udflugter i lokalområdet til bl.a. Fort Frederik. I kan svømme i det klare vand, snorkle og leje en kajak for at se St. Croix fra søsiden. Hotellets manager kan også hjælpe jer med at få en aftale på det bedste dykkercenter, hvis I gerne vil dykke. Der er flere dykkerudflugter, men et af de mest populære dykkersteder er faktisk for enden af molen i Frederikssted.

På hotellet har I adgang til grill, hvis I køber et par bøffer med hjem fra byen – og til vaskemaskine, så I kan nøjes med en mindre kuffert, når I tager hjemmefra. Cottages by the Sea er af gode grunde meget populært, så bestil i god tid.

27 charmerende bungalows

Bungalowhotellet blev etableret helt tilbage i 1949 af ejerens bedstefar. Selv om alt selvfølgelig er ført up to date gennem årene, hersker den autentiske caribiske stemning stadig.

En af hotellets managers er uddannet indretningsarkitekt, og det ses.  De farverige bungalows i træ er indrettet lyst og venligt med et strejf af god sommerhusstemning, så man føler sig hjemme med det samme. Her er sans for detaljen med bl.a. caribisk kunst.

Nogle værelser er i deres egen bungalow, andre er samlet to i en bungalow. De er indrettet med køkken, sofaområde og et soveværelse, der er helt eller delvist adskilt fra de andre rum. Næsten alle har smuk havudsigt og direkte adgang til stranden. Og næsten alle har et køkken, hvis I vil lave f.eks. morgenmad selv. Hotellets bungalows er perfekte til familier.

XL US Virgin Islands St. Croix Cottages By The Sea Exterior View Sunset Building
XL US Virgin Islands St. Croix Cottages By The Sea Beach Sunbeds Seaview
XL US Virgin Islands St. Croix Cottages By The Sea Room Interior
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Caribbean US Virgin Islands St. Croix Buck Island
Dansk Vestindien, Mellemamerika

Glæd jer til

Nyd 3 caribiske strande på St. Croix

Historiske The Buccaneer 4* - bedste hotel på St. Croix

Gå på opdagelse i Danmarks kolonitid

Smukke værelser til både par og familier med op til 3 børn

Golf, Tennis og vandsport

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Dansk Vestindien

Alt på denne rejse til Dansk Vestindien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Dansk Vestindien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.