• Grotto-stranden og pool på The Buccaneer på St. Croix i Dansk Vestindien
  • The Buccaneer på St. Croix i Dansk Vestindien set fra luften
  • The Buccaneer, St. Croix, Dansk Vestindien
  • THE BUCCANEER PÅ ST. CROIX I DANSK VESTINDIEN SET FRA LUFTEN

Caribisk badeferie i Dansk Vestindien

9 dages sol og varme krydret med dansk kolonitid fra 20.000 kr., børn fra 10.500 kr.

Glæd jer til:

Nyd 3 caribiske strande på St. Croix

Historiske The Buccaneer 4* - bedste hotel på St. Croix

Gå på opdagelse i Danmarks kolonitid

Smukke værelser til både par og familier med op til 3 børn

Golf, Tennis og vandsport

Læs mere

Flyv til historiske The Buccaneer 4* med 3 strande tæt på hyggelige Christiansted på St. Croix. Nyd et lækkert værelse med havudsigt, god mad og super service. Og gå på opdagelse i Danmarks kolonitid.

3 strande og masser af caribisk charme

Dansk Vestindien er sol, sand og vand krydret med masser af caribisk charme. For os danskere er der dog en ekstra dimension, nemlig at de mange minder fra kolonitiden har danske aner. På denne rejse til Dansk Vestindien bor I på det bedste hotel på St. Croix, The Buccaneer 4*. Her er 3 dejlige strande, så I kan få den skønneste badeferie i Caribien. Samtidig er her kun 15 minutter i bil til Christiansted.

Historisk hotel, The Buccaneer 4*

Det historiske vingesus får I allerede på hotellet. Hovedbygningen på The Buccaneer er fra 1653 og skabt som residens for en plantageejer. Placeringen var nøje udvalgt på toppen af en bakke med panoramaudsigt over området, der skråner smukt ned mod havet og de tre strande. Hotellet er familiedrevet med ægte gæstfrihed og personlig service.

Golf, tennis og vandsport

Ud over de tre strande råder The Buccaneer over 18-hullers golfbane designet af Bob Joyce, otte tennisbaner, to pools, vandsportscenter, spa, fitness center, 3 restauranter og flere butikker. 

VÆRELSER TIL BÅDE PAR OG FAMILIER

Nyhavn Rejser anbefaler Great House Ocean View værelser til par og til familier med op til 2 børn. Familier med 3 børn kan bo i f.eks. family cottage med separat værelse til børnene, men der er mange muligheder. Tal med vores rejserådgivere om det bedste værelse for jer.

St. Croix – den mest danske i Dansk Vestindien

St. Croix er fuld af minder fra den danske kolonitid, som I kan udforske på egen hånd. Gå tur på de gamle forter, udforsk gader med danske navne, tag på romdestillerier og besøg gamle plantager. Når I ikke lige nyder solen på stranden! Kort fra hotellet ligger Christiansted med den danske kirkegård, Guvernementshuset og det gule fort Christansværn. Her finder I også shopping og mange hyggelige restauranter og barer. 

Sig til, hvis I ønsker at deltage i en guidet byvandring i Christiansted (mandage) eller måske en historisk rundtur på St. Croix (lørdage og onsdage) med besøg i bl.a. Frederiksted. Kan Iide at snorkle, kan vi desuden anbefale en sejltur til Buck Island, der er kendt for guddommelige strande og fantastisk snorkling. Buck Island er en del af en beskyttet marinepark og udpeget som national monument,

 

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Caribisk badeferie i Dansk Vestindien, voksne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.02.20 ‑ 01.04.2019.000‑21.00030.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Caribisk badeferie i Dansk Vestindien, børn 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
22.02.20 ‑ 01.04.2010.000‑12.00010.000‑12.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København-St. Croix t/r
  • Lufthavnsskatter
  • 7 nætter på The Buccaneer 4*, St. Croix. Great House Oceanview inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Transport lufthavn - hotel t/r
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA