• Solnedgang over Charlotte Amalie på St. Thomas i Dansk Vestindien
 • Slap af ved en af øens mange strande på rejser til St. Thomas i Dansk Vestindien
 • Guvernementshuset i Christiansted på St. Croix i Dansk Vestindien
 • Frederikssted Fort på St. Croix i Dansk Vestindien

Strandtid og kolonitid i Dansk Vestindien

Øhop til St. Croix og St. Thomas, 16 dage fra 31.500 kr.

Glæd jer til:

3-4* hoteller ved de bedste strande på St. Croix og St. Thomas

Bo både ved Frederikssted og Christianssted på St. Croix med god tid til at opleve

De største attraktioner fra Danmarks kolonitid

Alle værelser med havudsigt

Med vandflyver til St. Thomas og St. Croix

Læs mere

Tag på øhop i Dansk Vestindien. Vi udvælger hoteller, der ligger ved de bedste strande og tæt på oplevelserne. I har god tid til at udforske St. Croix og St. Thomas. Direkte fly i vinterhalvåret!

Denne rejse til De Dansk Vestindiske øer er tilrettelagt, så I kan opleve alle de største attraktioner fra Danmarks kolonitid og samtidig nyde øernes skønne caribiske strande, stemning og natur.

3-4* hoteller med bedste beliggenhed

I bor på 3-4* hoteller udvalgt for deres beliggenhed ud til nogle af de bedste strande og samtidig inden for få minutters køreafstand til Frederikssted, Charlotte Amalie og Christianssted. Bl.a. et charmerende bungalowhotel ved Frederikssted og på St. Croix' bedste hotel, historiske The Buccaneer 4*.

Oplev St. Croix og St. Thomas på egen hånd

Netop placeringen af hotellerne ved stranden og alligevel tæt på attraktionerne gør det muligt at opleve på egen hånd. Hvor mange rejser til Dansk Vestindien f.eks. nøjes med overnatning ved Christianssted på St. Croix, betyder jeres overnatninger ved Frederikssted, at I har alt lige om hjørnet og kan opleve byen, når dagsturistener er taget hjem.

med vandflyver fra ø til ø

Rejsen inkluderer også 2 smukke ture i vandflyver mellem St. Croix og St. Thomas. 

Tal med Nyhavn Rejsers Caribien-eksperter, hvis I ønsker ekstra guidede udflugter på St. Croix og St. Thomas eller overnatninger på St. John. Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Program

Dag 1
I rejser til Dansk Vestindien

Stranden ved Cottages by the Sea på St. Croix i Dansk VestindienI flyver til St. Croix i Dansk Vestindien. Når I ankommer til St. Croix, tager I en taxa til hyggelige Cottages By the Sea 3*, der ligger tæt på fredelige Frederikssted.

Cottages by the Sea er et lille familieejet bungalowhotel fyldt med caribisk charme. I bor i et hyggeligt værelse ud til en øernes smukkeste strande. Her er køkken, hvis I selv ønsker at lave mad.

4 nætter på Cottages of the Sea 3* i værelse med havudsigt.

Dag 2-4
St. Croix på egen hånd

Guvernementshuset i Christiansted på St. Croix blev bygget, da Peter von Scholten var guvernør i Dansk VestindienDe næste dage bestemmer I selv fordelingen mellem det skønne caribiske strandliv og de fascinerende indblik i Danmarks kolonitid. I bor lige ud til stranden, og Frederikssted er lige om hjørnet. Kan I lide at dykke, er der også gode muligheder. Et af de mest populære steder er såmænd forenden af molen i Frederikssted.

Frederikssted Fort på St. Croix i Dansk VestindienFort Frederik i Frederikssted

Sammenlignet med Christianssted, som er hovedbyen på St. Croix, er Frederiksted mindre og mere stille.

Den største seværdighed er Fort Frederik fra 1740, hvor Peter von Scholten den 3. juli 1848 frigav slaverne, men gå også en tur rundt i gaderne blandt de mange gamle minder som Strandgade, Trinitatis Kirke og Bell House, der var realskole for danske embedsmænds børn.

Her er en herlig atmosfære og mange hyggelige restauranter og barer.

Whim Plantation på St. Croix i Dansk VestindienLawaetz-familiens Little La Grange

Uden for byen kan vi anbefale udflugter til kolonitidens plantageejendomme. Se Little La Grange, hvor den danske Lawaetz-families gamle plantage er omdannet til museum, og Whim Great House, der er en af de bedst bevarede plantageboliger.

Botanisk have er også et besøg værd, og det samme er et af øens romdestillerier.

Dag 5
Vandflyver til St. Thomas

Lindbergh Bay ved Emerald Beach Resort på St. Thomas i Dansk VestindienAt flyve i vandflyver er altid en særlig oplevelse. Når det så som denne dag sker over smukke caribiske øer fra St. Croix til St. Thomas, er det en kæmpe oplevelse.

I tager en taxa til Christianssted, hvor vandflyveren venter. Fremme på St. Thomas tager I en taxa det korte stykke til Emerald Beach Resort 3*, der ligger lige ud til stranden i Lindberg Bay kun 5 minutter fra Charlotte Amalie.

Smukke Magens Bay med sandstrand og palmer på St. Thomas i Dansk VestindienSt. Thomas er en naturskøn ø med bjerge, frugtbare dale og hele 44 dejlige strande, bl.a. Magens Bay, som anses for at være én af de smukkeste i Caribien.

Shopping i Charlotte Amalie på St. Thomas i Dansk VestindienHyggelige Charlotte Amalie

Hovedbyen Charlotte Amalie byder på hyggelige restauranter i de små gader med de danskklingende navne. Her er god taxfree shopping og ikke mindst spændende levn fra kolonitiden.

6 nætter på Emerald Beach Resort 3*.

Dag 6-10
Charlotte Amalie, St. Thomas

Fantastisk udsigt over Charlotte Amalie på St. Thomas, Dansk VestindienDe næste dage kan I nyde caribisk stemning i skøn forening med minder fra den danske kolonitid.

Charlottes Amalie er en livlig by præget af gæsterne fra de mange krydstogtskibe.

Christiansfortet i Charlotte Amailie på St. Thomas i Dansk VestindienByen byder på mange interessante danske bygningsværker f.eks. Fort Christian, Frederikskirken i Nørregade og Senatsbygningen, hvor øerne blev overdraget til USA i 1917. Desuden skal nævnes den Hollandsk-Reformerte Kirke, synagogen og Crown House, hvor Peter von Scholten boede, inden han blev udnævnt til generalguvernør.

Vi kan anbefale at sætte lidt tid af til tax free shopping i byens butikker.

Dag 11
Vandflyver fra Charlotte Amalie til Christiansted

THE BUCCANEER PÅ ST. CROIX I DANSK VESTINDIEN SET FRA LUFTENEndnu en gang skal I en tur i vandflyver over De Dansk Vestindiske Øer. Grøn regnskov, hvide strande og turkisblåt vand ligger under jer. Fremme i Christianssted tager I en taxa til Hotel Buccaneer 4* ved ankomst.

The Buccaneer er det bedste hotel på St. Croix. Hovedbygningen blev skabt i den danske kolonitid som residens for en plantageejer. Hotellet er en stilfuld country club omgivet af 3 skønne strande og en 18 hullers golfbane. Der er kun 15 minutter i bil til Christianssted.

4 nætter på The Buccaneer.

Dag 12-14
Sol, strand og kolonitid

Buegang på St. Croix i Dansk VestindienChristianssted på St. Croix inviterer til store oplevelser med indblik i historien krydret med hyggelig caribisk stemning.

Fra den danske kirkegård over gadehjørnernes vejskilte med danske navne til de mange historiske bygninger mindes I konstant på den danske kolonitid på St. Croix.

Christiansværn Fort ved Christiansted på St. Croix i Dansk Vestindien

Den største attraktion er Christiansværn kendt som Det Gule Fort. Det er det bedst bevarede af de danske forter.  Det blev opført på resterne af det franske fort Saint Jean fra 1645 og suppleret med mursten, som blev sejlet til øen som ballast i sejlskibene. Murstenene blev så erstattet med varer, der var ballast den anden vej.

Se også Guvernementshuset med Peter von Scholtens prangende trappe, The Steeple Building, vejerboden og toldboden.

Selv om maden på The Buccaneer er fantastisk, så tag også ned i byen en aften for at nyde en middag.

Dag 15-16
Hjem fra Dansk Vestindien

Buck Island ved St. Croix, Dansk VestindienNu går jeres rejse til Dansk Vestindien hjemad. I har det meste af dagen til en sidste tur i bølgerne, før I tager en taxa til lufthavnen. I lander i Danmark dag 16 om morgenen.

På rejser til De Dansk Vestindiske Øer flyver I typisk med British Airways og American Airlines med stop i London og Miami.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Strandtid og kolonitid i Dansk Vestindien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.10.21 - 15.12.2130.000-33.00044.000-49.000
16.12.21 - 01.01.2238.000-43.00060.000-68.000
02.01.22 - 15.04.2234.000-40.00052.000-62.000
16.04.22 - 23.04.2233.000-35.00049.000-51.000
01.05.22 - 15.12.2232.000-35.00046.000-51.000
16.12.22 - 31.12.2240.000-45.00063.000-71.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-St. Croix t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Cottages by the Sea 3*, St. Croix. Værelse med havudsigt
 • Vandfly St. Croix-St. Thomas t/r
 • 6 nætter på Emerald Beach Resort 3*, St. Thomas. Værelse med havudsigt
 • 4 nætter på The Buccaneer 4*, St. Croix, Great House Ocean View, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Transport til og fra hoteller
 • Bagage på vandfly betales direkte på øerne (1 kuffert max 23 kg koster ca. 25 USD)
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA