• Armani/Amal - restaurant på Armani Hotel, Dubai
 • Soveværelse i Fountain Suite på Armani Hotel i Dubai
 • Poolen på Armani Hotel, Dubai
 • Armani Prive - eksklusiv natklub på Armani Hotel, Dubai

Armani Hotel, Dubai

Underspillet luksus, spa og gourmet i verdens højeste bygning

Lobby på Armani Hotel, Dubai
Læs mere

Armani Hotel byder på underspillet luksus med gourmet, spa, stil og sublim service fra start til slut. Samtidig finder I ikke et hotel med en mere central beliggenhed eller storslået udsigt. Hotellet ligger nemlig i Burj Khalifa lige i hjertet af det nye Dubai!

Burj Khalifa i Dubai om aftenenNæsten for godt til at være sandt

De helt store smil melder deres ankomst, når I står for foden af Burj Khalifa, der med sine 829,8 meter troner mod himlen lige i hjertet af Dubais centrum. Tænk, at I de næste par dage skal nyde et ophold lige her på Armani Hotel, der spreder sig over 11 etager i selv samme bygning.

Overalt på hotellet kan nyde den dragende panoramaudsigt ud over det gamle og det nye Dubai. Den turkisblå Dubai Lake med verdens største springvand danser for fødderne af Burj Khalifa, mens Dubai Mall og byens imponerende arkitekturer indbyder til shopping på et niveau, I aldrig har oplevet før krydret med eventyrlige oplevelser.

Lobby på Armani Hotel, DubaiEn verden af underspillet luksus

Som navnet antyder er designhotellet ejet af det selv samme anerkendte, italienske modetøjsfirma Armani. Og hotellets design og indretning lever naturligvis op til tøjmærkets eksklusive stil. Her træder I indenfor i en verden af underspillet elegance og luksus. I nyder sublim service fra start til slut. Forkæler jer selv med massage i spaen og kulinariske oplevelser i hotellets restauranter. Og I bor naturligvis i en designsuite, der tilsvarende lever op til forventningerne med udsigt ud over Dubai. 

De store smil, som meldte deres ankomst tidligere, vil med garanti vende tilbage igen og igen under jeres ophold på Armani hotel.

Poolen på Armani Hotel, DubaiPool med byens bedste udsigt og spa

Trænger I til at slappe af efter oplevelsesrige timer i Dubai, kan I trække stikket ved poolen eller besøge spaen. Mens poolen tilbyder Dubais nok bedste udsigt, tilbyder spaen tilsvarende behandlinger, der kan få jer til at glemme alt om stress såvel som ømme fødder.

Indgang til spaen på Armani Hotel, DubaiSpaen er som en fredfyldt oase væk fra pulserende Dubai udenfor, hvor I kan få fornyet energi til morgendagens eventyr.

Buffet i restauranten Armani/Mediterraneo på Armani Hotel, DubaiHimmelske signatur-restauranter

Restauranterne på Armani Hotel er et kapitel for sig. Start dagen med brunch i restaurant Mediterraneo, hvor I senere på dagen kan nyde smagfulde retter fra det mediterranske køkken eller besøge en af de andre restauranter:

Restaurant Armani/Hashi på Armani Hotel, DubaiJapansk og sushi på Hashi

Hashi byder på kulinariske oplevelser fra det japanske køkken såsom delikat sushi med frisk fisk og råvarer af højeste kvalitet. Og så gør det vel intet, at I samtidig kan nyde udsigten til Dubai Fountain, der på faste tidspunkter af dagen er et festfyrværkeri af et show.

Armani/Ristorante - restaurant på Armani Hotel, DubaiItalenske Ristorante

På Ristorante kan I nyde traditionelle italienske. Vi anbefaler især signatur-menuen, der tager jer med på en kulinarisk rejse gennem det italienske køkken akkompagneret af håndplukkede vine, der matcher hver ret.

Indisk på Amal 

Amal serverer autentiske retter fra det indiske køkken, og her er virkelige kælet for detaljerne så selv musikken er med til at sætte stemningen. 

Restaurant Armani/Deli på Armani Hotel, DubaiSmå retter og snacks i delien

Det italienske køkken er også på spil i Armani Hotellets deli, hvor alt laves fra bunden, så her dufter fantastisk af nybagt brød, frisklavet pasta osv.

Armani/Lounge på Armani Hotel, DubaiStemningsfuld lounge

I hotellets lounge kan I nyde alt fra high tea til snacks og lette retter. Eller fuldende aftenen med en af loungens signatur-cocktails.

Soveværelse i Deluxe Room på Armani Hotel i DubaiStilfulde designsuiter

På Armani Hotel bor I i stilfulde designsuiter, der alle har en minimalistisk indretning med renelinjer uden at gå på kompromis med komfort eller faciliteter. Lyse cremefarver harmonerer eksempelvis med mørke vægge, mens atmosfærefuld belysning skaber varme og stemning. Intet er tilfældigt og indretningen afspejler Giorgio Armanis personlige eksklusive smag og stil.

Bemærk; Når I bor på Armani Hotel, har I altid morgenmad inkluderet i jeres ophold.

Opholdsstue i Fountain Suite på Armani Hotel, DubaiUdsigt til Dubai Fountain? Brug for mere plads?

Samtidig kan I fra flere af suiterne nyde panoramaudsigten til Dubai Fountain. En udsigt, som kun få oplever. Vil I være sikre på at bo med udsigt til springvandet, anbefaler vi Armani Fountain-suiterne. 

Søger I modsat en suite, hvor der er plads til hele familien, anbefaler vi to Classic-suiter, der er forbundene med dør direkte mellem sig.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.