XL Finland Lapland Summer Reindeer

5 dage i det sommerlige, sydlige Lapland

5 dage i det sommerlige, sydlige Lapland

5 dage fra 22.500 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Midnatssol og frodige skove

Et besøg i det sydlige Lapland i sommermånederne er som at træde ind i en fortryllet skov. Landskabet forvandles til et blomstrende paradis, og skovene vågner til live efter en lang, kold vinter. Langsomt iklædes træerne igen sine grønne farver, og skovbunden vrimler med vilde bær, der bare venter på at blive plukket på de lange, lyse sommerdage og -aftener. 

Floder og søer glitrer smukt i sollyset og indbyder til forfriskende svømme- og fisketure; Laplands vandløb er kendt for deres rige bestand af laks og ørred og udgør et sandt paradis for lystfiskere. Glæd jer til at opleve midnatssolen kaste sit gyldne skær over de endeløse vidder og til at begive jer ud i naturen – til fods eller måske i en hundeslæde på hjul? 

Glæd jer til

  • Midnatssol nær Polarcirklen og smuk natur
  • Aktiv rejse fuld af oplevelser og aktiviteter – bl.a. privat, flydende sauna
  • Naturoplevelser i skov og ved floder og søer – og hygge ved pejsen
  • Dejlige lodges og panoramaudsigt
  • Masser af muligheder for spændende, arktiske aktiviteter

Oplev sommeren i det sydlige Lapland med Nyhavn Rejser

Sommeren i det sydlige Lapland byder også på kulturelle oplevelser. De lokale samer deler gerne deres traditioner og håndværk med besøgende og er generelt meget gæstfri.  

Vandr gennem de frodige skove, se solen aldrig gå ned og nyd den enestående skønhed og ro, det sydlige Lapland tilbyder om sommeren. Det er tid til at genopdage naturen, dyrelivet og måske også dig selv i denne betagende del af verden. 

Det sydlige Lapland for familier 

Denne rejse er primært lagt an på voksne, men det er naturligvis også muligt at rejse til det sydlige Lapland som familie. Her bor I i stedet på Apukka Resort, der også ligger i det sydlige Lapland i billedskønne omgivelser, da Beana Laponia er adults only. 

XL Finland Lapland Forrest Lake
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København, mellemlander i Helsinki og ankommer til Rovaniemi i Finland, hvor I henter jeres lejebil. Herefter kører I 20 min. til Arctic TreeHouse Hotel, hvor I skal overnatte en enkelt nat. En af dagens oplevelser er jeres egen flydende sauna med guide – en meget autentisk oplevelse, der er typisk Finland. Overnatning er i et af de unikke Arctic Treehouses. 

XL Finland Lapland Arctic Treehouse Hotel Suites Exterior

I dag kører I igennem de tætte skovlandskaber i de 1000 søers land og ankommer til det afsidesliggende Beana Laponia. Køreturen varer 60 minutter og bringer jer for alvor ud i den lappiske ødemark. I overnatter tre nætter på det eksklusive hotel og kan bruge dagene på at vandre ture, sejle og måske fange en fisk eller to. I kan også vælge at bruge dagene på ren afslapning i de skønne omgivelser. Her er masser af mulighed for at tilkøbe spændende, arktiske aktiviteter – spørg på lodgen ved ankomst.  

XL Finland Lapland Beana Laonia Hotel Entrance

Dagen i dag er sat af til aktiviteter på lodgen. Bl.a. en gåtur, hvor I i mindre grupper går på jagt efter midnatssolen. Turen er meget dejlig og stemningsfuld – og et must, når du er på besøg så højt mod nord i sommermånederne. Der er også mange øvrige muligheder for spændende, arktiske aktiviteter; spørg ved ankomst, hvilke aktiviteter der er mulighed for, og vælg dem, der passer bedst til jer.  

XL Finland Midnight Sun Lake

I dag er sat af til aktiviteter på egen hånd på og omkring lodgen. 

XL Finland Lapland Beana Laonia Hotel Cooling Room

I er nået til slutningen på jeres finske eventyr. I kører til lufthavnen og rejser hjem efter en indholdsrig rejse til det sydlige Lapland. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne
5 dage i det sommerlige, sydlige Lapland
RejseperiodeDobbelt
15.06.24 ‑ 30.09.2422.000‑24.000
15.06.25 ‑ 05.07.2523.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.