Sandra

Rejserådgiver

Sandra Madsen

Sandra

Sandra har mere end 5 års erfaring i rejsebranchen og har rejst et utal af gange i Latinamerika. Her elsker hun at komme tæt på kulturen og øve sit spanske med lokalbefolkningen. Og når hun sætter sig til rette i en taxa – f.eks. i Guatemala – med skrattende reggaeton-musik i højttalerne, ved hun, at eventyret er i gang.

En af hendes største rejseoplevelser var at vågne op i Amazonas til brøleabernes brøl. Og piratfiskeri på floden – også selv om der ikke var bid. På sine rejser går Sandra altid efter natur- og wildlife-oplevelser, men prioriterer også afslapning ved en lækker strand og at opleve verden under havoverfladen, når hun dykker.

Sandra er en pålidelig og udadvendt rejserådgiver, der lægger vægt på at sammensætte et eventyr, der passer perfekt til de gæster, hun sidder overfor. Det gør hun bl.a. ved at udfordre gæsterne en smule og spørge lidt ind, så de gør sig nogle overvejelser, de måske ellers ikke ville have gjort.

Destination:‌‌ Afrika,‌ Botswana,‌ Kenya,‌ Marokko,‌ Mozambique,‌ Rwanda,‌ Sydafrika,‌ Tanzania,‌ Zimbabwe,‌ Sydamerika,‌ Argentina,‌ Brasilien,‌ Chile,‌ Ecuador,‌ Colombia,‌ Galapagos,‌ Peru,‌ Uruguay,‌ Finland,‌ Borneo,‌ Island,‌ Mexico,‌ Mexico City,‌ Oaxaca,‌ Chiapas,‌ Tulum,‌ Sverige,‌ Mellemamerika,‌ Zanzibar,‌ Arktiske områder

Rejseformer:‌‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.