XL Greece Crete Blue Palace Blue Palace Overview8
Kreta, Grækenland

Blue Palace, Elounda

Suverænt boutiquehotel med privat strand, gastronomi og luksuriøse suiter

Elegante suiter, de fleste med egen pool. Privat strand. Spa. Fortrinlige restauranter. Afslappet stemning. Autenticitet. Og en fantastisk beliggenhed på det nordøstlige Kreta - væk fra mængderne og med udsigt til den historiske fæstningsø Spinalonga. Velkommen til fabelagtige Blue Palace.

Boutique-stemning, skønne suiter, privat strand, spa og jord-til-bord køkken

Essensen af Kreta – serveret med klarsyn, stil og sjæl

Vi tør godt sige det. Blue Palace er et af de mest eventyrlige boutiquehoteller, I finder på Kreta – og noget sted i Grækenland. Et ægte refugie skabt til romantik for to og til ferie på Kreta for hele familien, skabt med sans for de skønne omgivelser, og med en dybfølt forankring i Kretas historie og traditioner.

Sidstnævnte afspejler sig ikke mindst i hotellets klarsynede og elegante design – for ikke at nævne den fortrinlige gastronomi, der på bedste vis forener det landlige og rustikke med en kvalitet og æstetisk sans, der placerer Blue Palace på forkant af Kretas hotelscene.

Fortryllende beliggenhed og masser af privatliv

Hotellets restauranter, spa, pool, og de blot 47 værelser og suiter, er alle indhyllet i et fredfyldt og nærmest berusende landskab af palmer og oliventræer - på en skråning, der fører jer ned til den private stenstrand og badebro. Overalt kan I nyde den fantastiske udsigt mod solopgangen, det klare vand og fæstningsøen Spinalonga, der gemmer på en fascinerende historie – og på rig mulighed for skønne sejlture med hotellets traditionelle træbåd.

Tæt på lokalt liv og charmerende Elounda

Blue Palace ligger tæt på hyggelige Plaka med skønne fiske tavernaer, mens en kort køretur bringer jer til den charmerende kystby Elounda, hvor den gamle havn med lokale fiskerbåde og restauranter byder på kretansk stemning, lokale specialiteter, shopping og gåture.

Hotellet ligger cirka 55 min. kørsel fra lufthavnen i Heraklion – vi sørger naturligvis for transfer, når I bor på Blue Palace.

Kretanske specialiteter og jord-til-bord i køkkenhaven

Blue Palace har 2 restauranter, foruden en såkaldt Farmers Pop Up, der hylder jord-til-bord konceptet med et helt særligt måltid, som I nyder midt i hotellets økologiske køkkenhaver. Men allerførst skal I på rov – med en lokal landmand og kokken, så I sammen kan udvælge dagens ingredienser.

I kan også finde vej til Anthós, der har fokus på det traditionelle kretanske køkken – og det øvrige græske køkken – med et raffineret og moderne touch, som resulterer i skønne og ofte overraskende kulinariske oplevelser, som I kan nyde under åben himmel.

Blue Door Taverna venter der jer alt den autentiske sjæl og stemning, som I kan drømme om – restauranten, der har til huse i gammelt fiskerhus, har ligeledes fokus på det traditionelle kretanske køkken, dog med en mere traditionel og rustik tilgang – her bliver I på skønneste vis henført til ”mormors kretanske gryder” med velbevarede familieopskrifter og lokale skaldyrs- og fiskeretter.

Votsalo Bar inviterer til skønne cocktails og et flot vinkort, der bl.a. tæller et nøje udvalg af de bedste kretanske og græske vine. Og udsigten? Den er ganske enkelt fænomenal.

Spa, pool og udendørs fitness

Blue Palace er indbegrebet af et fristed. Den private strand. Den vidunderlige Elounda Spa, hvor I kan forkæle her selv med et væld af massager og kropsterapier. Og de skønne haver, hvor I bl.a. finder hotellets topmoderne fitnesscenter – her kan I både træne indendørs og udendørs.   

Vinsmagning, kokkeskole og magiske sejlture

Blue Palace er skabt med ægte kærlighed og stolthed over Kreta og kretansk kultur – det mærker I ikke mindst i hotellets smagfulde udvalg af aktiviteter – glæd jer til alt fra sejlture i en traditionel træbåd, en såkaldt caique, til kretansk vinsmagning og kokkeskole i hotellets skønne urtehaver.  

Elegante værelser og suiter

Blue Palace har i alt 47 værelser og suiter – fælles for dem alle er en lys, elegant og smagfuld indretning med luksuriøse senge og badeværelser, samt skønne balkoner og/eller udendørs arealer - med udsigt til Det Ægæiske Hav, naturligvis. Men alt det er kun begyndelsen.

I kan vælge mellem følgende værelseskategorier:

Deluxe Bungalow Seaview (39 m2) med luksuriøst badeværelse med bruser og badekar, samt en balkon med betagende udsigt over Det Ægæiske Hav og Spinalonga. Plads til 2 personer.

Deluxe Bungalow Seaview Private Heated Pool (39 m2) byder ligeledes på et smukt badeværelse med bruser og badekar, samt et rummeligt, udendørs område med opvarmet pool. Plads til 2 personer.

Deluxe Suite Seaview (50 m2) har separat soveværelse og en komfortabel sovesofa i stuen, veranda med solsenge og en balkon med havudsigt. Suiten har to badeværelser med bruser og badekar. Plads til 4 personer.

Junior Suite Private Heated Pool (54 m2) ligner ovennævnte, dog med ét badeværelse og en privat, opvarmet pool, samt en skøn veranda med solsenge og balkon med udsigt mod bjerge. Plads til 3 personer.

Blue Maisonette Suite With Private Heated Pool (67 m2) er en vidunderlig maisonette i to etager, som bl.a. har veranda med spiserområde, opvarmet pool, to badeværelser og balkon med udsigt mod bjerge. Plads til 4 personer.

Island Suite Sea View With Private Heated Pool (60 m2) er alle individuelt indrettet og opkaldt efter en græsk ø - med stor veranda med solsenge, opvarmet pool og to badeværelser. Plads til 4 personer.  

Royal Blue Villa (290 m2) er hotellets overdådige signaturvilla med tre soveværelser, spisestue, egen have med opvarmet pool, terrasseområder, udendørs patio med spiseområde, bbq, privat butler og privat kok. Plads til 6 personer.

Alle værelseskategorier har Wi-Fi, aircondition, in room bar, tv, B&O højtalere, Nespresso-kaffemaskiner og yogamåtter. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Greece Crete Blue Palace Crete Spinalonga
Kreta, Grækenland, Europa

Glæd jer til

Et eksklusivt boutiquehotel med masser sjæl

Elegante suiter med fabelagtig beliggenhed og udsigt

Romantik, gastronomi, spa og masser af privatliv

Personlig service, skønne aktiviteter og lokalt liv

Magiske sejlture og privat strand med krystalklart vand

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Grækenland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.