Passion 2022
FIND INSPIRATION TIL JERES NÆSTE REJSE I ONLINE-REJSEMAGASINET PASSION

Rejsemagasinet Passion

Åbn op for nye eventyr

At rejse handler ikke længere bare om at holde ferie

Vi vil overraskes, udvide horisonten, lære om verden og komme hjem rigere på ægte oplevelser. Det er baggrunden for vores online-rejsemagasin Passion.

Rejsemagasinet Passion giver dig spændende rejseberetninger fra safari i Sydafrika til dage med musik, cocktails og vidunderlig shopping på Ibiza og store guides fra hele verden. Se nye trends med særlig fokus på rejsetrend samt spændende temaer og bucket lists. Og mød de passionerede ildsjæle bag Nyhavn Rejsers rejseforslag. 

Glæd jer til 116 siders inspiration og tal med vores rådgivere om jeres eventyr. De skræddersyr alt til jer ud fra det, I gerne vil opleve.

Luk op for nye eventyr

Direkte til din postkasse

Bestil magasinet Passion

Tilmeld dig nedenfor, og du vil fremadrettet automatisk få tilsendt Passion med posten. Du kan til hver en tid framelde dig igen ved at kontakte os på [email protected]

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve, artikler, tilbud, events (eks. foredrag, arrangementer, messer), konkurrencer, gratis billetter samt inspiration til rejser og oplevelser fra Nyhavn Rejser via e-mail, sms og sociale media, herunder notifikationer på Facebook og Facebook Messenger. Jeg giver desuden tilladelse til, at Nyhavn Rejser må henvende sig om udvidelse af mit samtykke. Du kan altid tilbagekalde min tilmelding ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i nyhedsbrevet – eller ved at kontakte Nyhavn Rejsers kundeservice. Læs vilkår her.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.