Xl Italien Ca' Di Dio River
Venedig, Italien

Ca’ di Dio

Vidunderligt design og historisk charme direkte ud til Venedigs lagune

Et palazzo fra 1300-tallet. Et hotel for middelalderens pilgrimme på vej til Det Hellige Land. Et kvindehjem. Et alderdomshjem. Og i dag et stilfuldt, chikt og moderne luksushotel med fredfyldte gårdhaver, tagterrasse og en vidunderlig placering ud til den roligere del af Riva-promenaden og lagunen i Venedigs historiske Arsenal-kvarter – ti minutters gang fra Markuspladsen. Velkommen til ”Guds Hus”, Ca’ di Dio.

Elegant og chikt boutiquehotel med perfekt beliggenhed

Et moderne refugie, der indfanger Venedigs sjæl

Patricia Urquiola har gjort det igen. Denne gang i selveste Venedig, hvor den spanske stjerne-designer har omdannet og nyfortolket et palads fra 1300-tallet til et eventyrligt refugie, der på én gang føles moderne, forfriskende, fredfyldt og dybt forankret i Venedigs sjæl og historie.  

Ca’ di Dio ligger øst fra Markuspladsen langs den brede Riva-promenade, hvor lagunen i Venedig gradvist breder sig ud. Udsigten til San Giorgio Maggiore-øen på den side er betagende, men der er heller ingen fare for at gå for langt, for jeres hotel fylder godt på promenaden, fortsætter ned til Giardini Della Biennale, hvor den verdensberømte kunstudstilling Venedig Biennalen afholdes. Men tilbage til hotellet. En imponerende, firkantet bygning fra 1300-tallet i første række til den luftigere og roligere del af Riva-promenade. Det kan ikke gøres bedre.

Inden for på hotellet leder murano-lysekroner, søjlegange, antikke statuer, polerede marmorgulve, retro-modernistiske indslag og oprindelige freskomalerier jer ind til en skøn, fredfyldt gårdhave, hvor I kan nyde jeres morgenmad med venetiansk bagværk og en cappuccino - eller en drink - under duftende magnolietræer. Et sjældent refugie midt i Venedigs fortryllende overflod af kunst, kultur og indtryk.  

Venetiansk gastronomi og cocktails i gårdhaven

Ca’ di Dio har to skønne restauranter, der byder på italiensk og venetiansk gastronomi med årstidens bedste råvarer – Essentia har åbent hele dagen og ligger ud til gårdhaven og er forbeholdt hotellets gæster – det er her morgenmad serveres - mens Vero byder på et lidt mere formelt menukort med en kombination af lokale specialiteter og moderne italiensk med inspiration fra Apulien. I kan nyde det hele på terrassen ud til promenaden og lagunen – eller inden for i restaurantens stilfulde interiør.

Ca’ di Dio har også en stilfuld bar, Alchemia, der byder på ægte vintage-stemning, som taget ud af 1960’erne – ledsaget af et inspirerende udvalg af drinks og cocktails, som I bl.a. kan nyde i gårdhaven.

Venetiansk velvære på Pura Spa

Med sit enkle, stilfulde design og unikke plejeprodukter fra det venetianske mærke The Merchant of Venice, inviterer Pura Spa til fredfyldte krops -og ansigtsbehandlinger, der tager jeg med på en sanserejse langs de gamle handelsveje fra dengang Venedig var en stor søfartsmagt – med alt fra nordafrikanske og anatolske olier til kinesiske te -og krydderiblandinger.     

Skønne værelser og suiter – nogle med kanaludsigt

Ca’ di Dio har 66 moderne og chikke værelser, der på skønneste vis kombinerer moderne velourmøbler med Murano-lamper, velourmøbler, marmor, grafiske tapeter, varme træelementer og en designmæssig linjeføring, der forener art deco med et retro-moderne italiensk udtryk. Vi elsker det.   

I kan vælge mellem 8 forskellige værelseskategorier – fra en Deluxe Room (22 m2) med udsigt til gårdhaven til en Junior Suite (30 m2) og en Laguna View Suite (31 m2) med udsigt til lagunen og San Giorgio-øen.

Hotellets to største suiter har ligger på øverste etage med private tagterrasser og 360 graders udsigt over Venedig.

Alle værelseskategorier har aircondition, Wi-Fi og tv. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.  

Tal med ekspert

Vi skræddersyer rejser til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.