Xl Maldives Veligandu Pool

Snorkling og all inclusive på Veligandu

Snorkling og all inclusive på Veligandu

9 dage fra 28.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Romantik i Water Villa

Lad jer forkæle på en naturskøn tropeø med vidunderlig strand og et fantastisk husrev. Jeres villa med jacuzzi står på pæle over den turkisgrønne lagune i den nordlige Ari-atol. Og med all inclusive er Veligandu et af vores bedste 4* hotel til prisen.

Glæd jer til

 • Et godt husrev med masser af farverige fisk
 • En stor velindrettet water villa (86 m2) med jacuzzi
 • Rigtig flot strand og en lang sandtange
 • Lækkert poolområde
 • All inclusive – også inkl. to udflugter

Et fantastisk husrev

I starter med 20 minutters smuk tur i vandflyver over atollerne til Veligandu i den nordlige Ari-atol. Øen er kendt for sin fantastiske snorkling ved det smukke husrev, der omkranser begge sider af øen. Her vrimler det med farverige fisk, babyhajer og levende koraller. Her er også fine muligheder for at dykke med mantarokker året rundt.

Xl Maldives Veligandu Exterior

Oplevelserne står i kø

Svajende palmer og smuk sandtange

Veligandu er en særdeles smuk ø. Navnet betyder sandtange, og den er måske øens smukkeste del med svajende palmer, skyggefulde parasoller af palmeblade og masser af albuerum til privat driverliv.

Øen er kun 600 m lang og 150 m bred, så man føler sig i nærkontakt med havet overalt. I hører det skvulpe i jeres villa. I nyder udsigten over det, når I spadserer på de bløde sandstier omgivet af tropiske vegetation. Og I nyder at lade jer afkøle af det, mens det forkæler jer med den smukke snorkling. Her er kun 81 værelser, så øen føles hyggelig og intim. Stranden er lækker - bred og fin at svømme fra på begge sider af øen.

Lækker pool og lounge

Veligandu byder også på en flot swimmingpool. Den ligger lige ned til den smukke strand og ved siden af et stort, indbydende loungeområde. Her er der åbne døre fra gulv til loft i alle sider, så der er masser af brise og 180 graders udsigt til 3 verdenshjørner. Et dejligt at sted at slappe af og nyde at være til og ikke mindst at være sammen.

Xl Maldives Veligandu Interior Watersport 02
Xl Maldives Turtle Under Water
Xl Maldives Veligandu Snorkeling Couple

All Inclusive PLUS

Når I bestiller en rejse til Veligandu, får I utroligt meget inkluderet i prisen. Måltiderne serveres i den afslappede restaurant med sand på gulvet. I aftentimerne kan I sidde uden for på trædækket lige ned til vandet. Nyd den delikate buffet med forskellige temaer og live cooking stations, hvor I får frisk tilberedte retter direkte fra panden.

All inclusive PLUS betyder ikke bare helpension, men også inkl. diverse cocktails og spiritus, husets vin, øl, vand, eftermiddagste, minibar (kun øl og vand) og vandsport, der ikke er motoriseret. Oveni får I ½ fl. champagne eller prosecco pr. værelse. Tillige inkluderes to af resortets fællesudflugter: solnedgangscruise og halvdagstur til Rasdhoo eller Kuramathi. I skal med andre ord næsten ikke bruge penge under opholdet, med mindre I bliver fristet af en tur i spaen eller vil på flere udflugter.

Håndplukket til jer

Her skal I bo

I skal bo i en stor velindrettet water villa (86m2) med stor dobbeltseng, siddeområde og et stort badeværelse med udendørs jacuzzi. Udenfor har I en dejlig stor privat terrasse med solsenge og trappe direkte ned til det krystalklare vand.

Foretrækker I en privat beach villa med jacuzzi og direkte adgang til den smukke strand, så kan vi tilbyde det i samme gode prisleje.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse t/r fra København på billigste billettype
 • Lufthavnsskatter
 • Vandfly t/r Male - Veligandu
 • 7 nætter på Veligandu Island Resort & Spa 4* i jacuzzi water villa med all inclusive PLUS 
 • To udlfugter, Sunset cruise og ø-besøg på Kuramathi eller Rasdhoo

Jacuzzi Water Villa

Pris per person ved 2 voksne
Snorkling og all inclusive på Veligandu, Maldiverne, 9 dage
RejseperiodeDobbelt
25.01.22 ‑ 18.04.2236.000‑39.000
19.04.22 ‑ 25.10.2228.000‑31.000
26.10.22 ‑ 18.12.2239.000‑44.000
19.12.22 ‑ 31.12.2247.000‑49.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Afrejse muligt fra provinsen mod tillæg
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Maldiverne

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at kombinere med andre resorts på Maldiverne. En rejse med Nyhavn Rejser kan skræddersys til jeres ønsker.

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.