Xl Morocco Essaouira Sofitel Essaouira Mogador Room Terrace
Essaouira, Marokko

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

Moderne resort tæt på strand og charmerende byliv

Sofitel Essaouira Mogador byder par og familier på afslappet ferie i Marokko ved strand og ti minutters kørsel fra Essaouiras charmerende bydel. Resortet har to store pools, fire restauranter og masser af aktiviteter for store og små.

Rejsen går til Essaouria

Når opmærksomheden ledes mod Marokko, tænker mange instinktivt på farverige Marrakesh. Men Marokko er et rejsemål, der har mere og andet at byde på, hvis I vil væk fra mængden. Sæt eksempelvis kurs mod Essaouira på Marokkos sydkyst, der er en smeltedigel af nyt og traditionelt i et langt roligere og mindre størrelsesforhold. Krydret med en ti kilometer lang strand! Langs havnen ligger lokale fiskerbåde til kaj. Og i den gamle bydel gemmer de snoede gader på medinaen, hvor der handles alt fra marokkanske krydderier til lokalt håndværk.

Plads til at børn kan være børn

Der er også masser af plads til, at børn kan være børn på Sofitel Essaouira Mogador. Det professionelle personale arrangerer forskellige aktiviteter og lege fra dag til dag, der eksempelvis har forskellige lærerige temaer for de mindste om naturen eller Marokkos traditioner.

Xl Morocco Essaouira Sofitel Essaouira Mogador Golf
Xl Morocco Essaouira Sofitel Essaouira Mogador Villa Bedroom Two Beds
Xl Morocco Essaouira Sofitel Essaouira Mogador Prestige Villa Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

To pools, stor spa og meget mere

Sofitel Essaouira Mogador har to store poolområder, hvor I kan nyde ferielivet eller læse en god bog i skyggen af palmetræer. Måske I hellere vil til stranden? Kystens milde vind og Det Nordlige Atlanterhavs bølger inviterer jer til at prøve kræfter med windsurfing eller kitesurfing. I finder desuden en udmærket golfbane ved resortet.

Vil I hellere fortsætte den dejlige afslapning, har resortet tilmed en 1400 m2 stor spa med hammambade, massage og andre wellness-behandlinger. Det er også her, I finder resortets veludstyrede motionslokale. Og i et fredfyldt hjørne af resortet, kan I deltage i yogatimer under åben himmel.

Fire forskellige restauranter

Med hele fire restauranter finder I kulinariske oplevelser til enhver smag på resortet.  Le Cafe Kasbah byder på internationale retter, der tilberedes fra et åbent køkken som en del af restaurantoplevelsen. På L'Atlantique ved poolen kan I nyde frisk fisk og lokalt fangede skaldyr. Køkkenet på L'Ateliers Aux Arômes er både marokkansk og fransk inspireret. Mens Le Club House er et super valg til frokost og lette retter efter et par timer på golfbanen.

Værelser, suiter eller poolvillaer

Resortet har 140 værelser, 7 suiter og 28 poolvillaer, hvis design (ligesom på resten af resortet) har et skandinavisk udtryk med autentiske, marokkanske detaljer. Det betyder høj komfort fra start til slut med øje for Marokkos smukke farvetoner, mønstrer og kunst. Et unikt farvespil mellem varme toner og blå mosaikklinker, flotte marokkanske mønstre og moderne kunst er blot en del af oplevelsen.

Hvor meget plads har i brug for?

Værelser (46 m2) og suiter (72 til 82 m2) har møbleret balkon enten med udsigt til resortets grønne haver eller poolområder.  Har I brug for ekstra meget plads? Eller vil I blot forsøde ferielivet? Så er en af resortets villaer på 133 m2 med privat pool på terrassen måske det rigtige for jer.

Tal med vores Marokko-eksperter om en skræddersyet rejse til Sofitel Essaouira Mogador, der matcher jeres behov og ønsker.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.