XL Morocco Marrakesh Jemaa El Fnaa Sunset

Marrakesh og Atlasbjergene

Marrakesh og Atlasbjergene

8 dage

8 dages Marokkoeventyr inkl. udflugter

Oplev det autentiske Marokko – fra det farverige mylder i Marrakesh til små berberlandsbyer, frisk bjergluft og vandreture i Atlasbjergene. I bor på håndplukkede hoteller 4* i traditionel marokkansk stil.

Glæd jer til

 • Bo på en historisk riad 4* midt i Marrakesh
 • Marrakesh’ magiske medina og farverige souk’er
 • Guidet gåtur til ukendte dele af det gamle Marrakesh
 • Fortryllende kasba-hotel 4* i Atlasbjergene
 • Guidet vandretur ad bjergstier og gennem berberlandsbyer

Tag på en skøn forkælelsestur til Marokko – Nordafrikas perle – og lad romantikken blomstre i udsøgte omgivelser!

Hotellerne er udvalgt for deres helt særlige stemning, eksklusive charme og beliggenhed og udgør i sig selv en stor del af fornøjelsen og oplevelsen ved denne rejse.

Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver fra København og ankommer til Marrakesh, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres riad-hotel Les Jardins de la Medina 4*, der ligger som en stille oase tæt på medinaen. Her skal I bo de næste 4 nætter.

Xl Morocco Marrakech Les Jardins De La Medina Garden

Medinaens labyrint af smalle gyder og gader er overvældende og fascinerende på samme tid. Sammen med jeres egen private guide udforsker I nogle af de ældste de ældste kvarterer i medinaen og hører om livet og hverdagen bag bymurene – i dag og i middelalderen.

XL Morocco Marrakesh People At A Street Bike Car

Dagene er øremærket egne eventyr, og der er bestemt ingen fare for at komme til at kede sig her i Marrakesh. Lad jer friste af det store udvalg på medinaens souk’er (basarer): fra arganolie, urter og hvinende søde kager til håndknyttede berbertæpper, tasker, tøfler og smykker i lange baner.

Ville Nouvelles boulevarder og haver

Læg også vejen forbi Ville Nouvelle, som er den nyere del af Marrakesh, anlagt af franskmændene. Besøg fx den berømte Majorelle-have, som var designeren Yves Saint Laurents hjem i Marrakesh.

XL Morocco Marrakesh People Stalls Goods Trade Jemaa El Fnaa

Det livlige torv Jemaa El-Fnaa

I må endelig ikke gå glip af at opleve Jemaa el-Fnaa i skumringstiden. Kom i god tid, sæt jer op på en af tagcafeerne og følg med, når markedspladsen forandrer sig til et stort teater! Historiefortællere, slangetæmmere, berbermusikere, gnawa-trommespillere og andet godtfolk tryllebinder med deres optræden, som de har gjort det gennem mange århundreder. Og madboderne bugner af alt fra sneglesuppe til grillede merguez-pølser.

XL Morocco Marrakesh The UNESCO Square Jemaa El Fna Market Evening

Kaffem myntete og krydrede retter

Følg folkelivet over en espresso eller frisk marokkansk myntete. Og krydr dagene med masser af lækker marokkansk mad.

Det marokkanske køkken er ikke mindst kendt for sine tagine-retter, hvor kylling, lam, tørret frugt, oliven, salte citroner og meget andet godt bidrager til den helt særlige Marokko-smag.

XL Morocco Marrakesh Spice Stall In Market

I bliver hentet på hotellet og kører en god times tid op i Atlasbjergene til det skønne boutique-hotel Kasbah Bab Ourika 4*, hvor I skal bo de næste 3 nætter.  

Hotellet troner dramatisk på en bakketop ved Ourika-floden og har en uovertruffen 360-graders udsigt ud over Ourika-dalen og de omkringliggende bjerge. Det er ganske enkelt et fortryllende sted – og så kan I roligt glæde jer til maden. Mere siger vi ikke. 

Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Aerial View
Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Pool Suite Terrace
Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Poolvilla

Ourika-dalen er det perfekte udgangspunkt for at tage ud at vandre i Atlasbjergene, både på kortere og længere ture. Bjergstierne går gennem helt enestående naturscenerier og små berberlandsbyer, hvor livet leves i tæt kontakt med naturen.

På dagens vandretur har I følgeskab af jeres egen private vandreguide og et muldyr, der bærer på vand og frokost. 

Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika View

På dag 7 har I hele dagen til at nyde hotellet og de skønne, landlige omgivelser i jeres helt eget tempo. I kan f.eks. gå en tur i bjergene omkring hotellet, slappe af ved poolen og spise en suveræn marokkansk frokost på jeres egen terrasse. 

Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Restaurant

XL Morocco Marrakesh Woman Tea Berber Ceremony

Jeres eventyr i Marokko er slut for denne gang. I dag bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen i Marrakesh, hvor I tager flyet hjem til Danmark. I lander i Danmark samme dag.

Udflugter med marokkanske guider

Det skal I opleve

Vi har inkluderet to spændende udflugter med engelsktalende marokkanske guider. I den allerældste del af medinaen møder I det ægte Marrakesh med små værksteder, gamle karavanerkroer og tunge porte og døre, der åbner op til hemmelige hjørner af byen.

I Atlasbjergene skal I på en fantastisk vandretur. Sammen med jeres guide og et muldyr begiver I jer af sted ad gamle bjergstier, besøger små traditionelle berberlandsbyer og bliver beriget med fantastiske udsigter.

Bo som en sultan

Her skal I bo

Hotellerne er nøje udvalgt og er i sig en stor del af rejseoplevelsen. I Marrakesh har I base tæt på medinaen på Jardins de la Medina 4*, der er indrettet i et traditionelt marokkansk hus – en såkaldt riad – i klassisk marokkansk stil med smukke mosaikker og buegange.

I Atlasbjergene bor I på det fortryllende hotel Kasbah Bab Ourika 4*, der ligger på en bjergtop som en arabisk kasba, omgivet af betagende bjerglandskaber.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Marrakesh t/r
 • Privat transport fra lufthavn til hotel i Marrakesh
 • 4 nætter på Les Jardins de la Medina 4*, Marrakesh. Solarium værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Guidet halvdagstur til de ukendte sider af Marrakesh
 • Privat transport fra Marrakesh til Atlasbjergene
 • 3 nætter på Kasbah Bab Ourika 4*, Atlasbjergene. Deluxe værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vandretur i Atlasbjergene
 • Privat transport fra Atlasbjergene til lufthavnen i Marrakesh

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.