• Livlige Marrakesh, Marokko
 • Atlasbjergene i Marokko
 • Boder på markedet Jemaa el-Fna i Marrakesh, Marokko
 • Luftfoto af Kasbah du Toubkal i Atlasbjergene i Marokko

Marrakesh og Atlasbjergene

8 dages Marokkoeventyr inkl. udflugter

Glæd jer til:

Bo på en historisk riad 4* midt i medinaen i Marrakesh

Marrakesh’ magiske medina og farverige souk’er

Guidet gåtur til ukendte dele af det gamle Marrakesh

Hyggeligt kasba-hotel 4* i Atlasbjergene med helpension

Guidet vandretur ad bjergstier og gennem berberlandsbyer

Læs mere

Oplev det autentiske Marokko – fra det farverige mylder i Marrakesh til små berberlandsbyer, frisk bjergluft og vandreture i Atlasbjergene. I bor på håndplukkede hoteller 4* i traditionel marokkansk stil.

Træd ind i en helt anden verden, blot få timers flyvetur fra København!

På denne Marokkorejse kombinerer I på bedste vis Marrakesh’ magiske medina, souk’er og maurisk arkitektur med Atlasbjergenes smukke natur og små traditionelle berberlandsbyer.

Marrakesh: Magi og markeder

På det UNESCO-fredede torv Jemaa el-Fnaa kan I se slangetæmmere, berbermusikere, optrædende aber, historiefortællere og akrobater.

De mange madboder og basarer danner en smeltedigel af indtryk, som bliver krydret med dufte og farver.

Atlasbjergene: Berberlandsbyer og smukke landskaber

Efter de mange indtryk i Marrakesh venter der ro, idyl, storslåede bjerglandskaber og små berberlandsbyer med lerklinede huse. Her leves livet på mange måder, som man har gjort det

gennem århundreder – i tæt kontakt med naturen.

Bo som en sultan

Hotellerne er nøje udvalgt og udgør i sig en stor del af rejseoplevelsen! I Marrakesh har I base midt i medinaen på Angsana Riad Si Said 4*, der er indrettet i et traditionelt marokkansk hus – en såkaldt riad – i klassisk marokkansk stil med smukke mosaikker og buegange.

I Atlasbjergene bor I på det hyggelige, prisvindende hotel Kasbah du Toukbal 4* i berberlandsbyen Imlil.

Hotellet er bygget som en arabisk kasba og ligger omgivet af mægtige bjergtinder.

Udflugter med marokkanske guider

Vi har inkluderet to spændende udflugter med engelsktalende marokkanske guider. I den allerældste del af medinaen møder I det ægte Marrakesh med små værksteder, gamle karavanerkroer og tunge porte og døre, der åbner op til hemmelige hjørner af byen.

I Atlasbjergene skal I på en fantastisk dagsvandretur. Sammen med jeres guide og et muldyr begiver I jer af sted ad gamle bjergstier, besøger små traditionelle berberlandsbyer og bliver beriget med fantastiske udsigter.

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Marrakesh

I flyver fra København og ankommer til Marrakesh, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres riad-hotel Angsana Riad Si Said 4*, der ligger som en stille oase midt i medinaen.

Fra tagterrassen på hotellet har I en fantastisk udsigt ud over medinaen og Koutobia-moskéen – Marokkos største moské – der om aftenen står smukt illumineret.

4 overnatninger på Angsana Riad Si Said 4*.

 

 

Dag 2
Guidet halvdagstur til de ukendte sider af

Medinaens labyrint af smalle gyder og gader er overvældende og fascinerende på samme tid. Sammen med jeres egen private guide udforsker I nogle af de ældste de ældste kvarterer i medinaen og hører om livet og hverdagen bag bymurene – i dag og i middelalderen.

Dag 3-4
Marrakesh på egen hånd

Dagene er øremærket egne eventyr, og der er bestemt ingen fare for at komme til at kede sig her i Marrakesh. Lad jer friste af det store udvalg på medinaens souk’er (basarer): fra arganolie, urter og hvinende søde kager til håndknyttede berbertæpper, tasker, tøfler og smykker i lange baner.

Ville Nouvelles boulevarder og haver

Læg også vejen forbi Ville Nouvelle, som er den nyere del af Marrakesh, anlagt af franskmændene. Besøg fx den berømte Majorelle-have, som var designeren Yves Saint Laurents hjem i Marrakesh.

Det livlige torv Jemaa el-Fnaa

I må endelig ikke gå glip af at opleve Jemaa el-Fnaa i skumringstiden. Kom i god tid, sæt jer op på en af tagcafeerne og følg med, når markedspladsen forandrer sig til et stort teater! Historiefortællere, slangetæmmere, berbermusikere, gnawa-trommespillere og andet godtfolk tryllebinder med deres optræden, som de har gjort det gennem mange århundreder. Og madboderne bugner af alt fra sneglesuppe til grillede merguez-pølser.

Kaffe, myntete og krydrede retter

Følg folkelivet over en espresso eller frisk marokkansk myntete. Og krydr dagene med masser af lækker marokkansk mad.

Det marokkanske køkken er ikke mindst kendt for sine tagine-retter, hvor kylling, lam, tørret frugt, oliven, salte citroner og meget andet godt bidrager til den helt særlige Marokko-smag.

Dag 5
Transport fra Marrakesh til Atlasbjergene

I bliver hentet på hotellet og kører op i Atlasbjergene til den lille berberlandsby Imlil, som ligger midt i Toubkal Nationalpark.

Bo som en sultan midt i bjergene

I skal bo på det lille, hyggelige boutiquehotel Kasbah du Toubkal 4*, der troner dramatisk på en bakketop i 1.820 meters højde. Hvor vejen ender, er der ca. 15 minutters gang videre op til hotellet. Der er muldyr til at klare al bagagen, og I bliver belønnet så rigeligt, når I er fremme.

Fra hotellet er der en uovertruffen udsigt ud over små berberlandsbyer og Jbel Toubkal, det højeste bjerg i Nordafrika (4.167 m).

3 overnatninger på Kasbah du Toubkal 4*.

 

Dag 6
Vandretur i Atlasbjergene med picnic og besøg hos berberfamilie

Landsbyen Imlil er det perfekte udgangspunkt for at tage ud at vandre i Atlasbjergene, både på kortere og længere ture. Bjergstierne går gennem helt enestående naturscenerier og små berberlandsbyer, hvor livet leves i tæt kontakt med naturen.

På dagens vandretur har I følgeskab af jeres egen private vandreguide og et muldyr, der bærer på vand og frokost.

 

Dag 7
Atlasbjergene på egen hånd

Tag en dag i jeres eget tempo i de skønne bjergomgivelser.

Dag 8
Hjemrejse

Muldyrene sørger for at bære jeres bagage ned til bilen, og så er I klar til at køre til lufthavnen i Marrakesh og tage flyet hjem til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly, København – Marrakesh med Norwegian t/r inkl. bagage.
 • 4 nætter I Marrakesh på Angsana Riad Si Said 4*, inkl. morgenmad.
 • 1 x halvdagstur til det gemte Marrakesh.
 • 3 nætter på Kasbah du Toubkal 4*, inkl. alle måltider.
 • 1 x trekkingtur i Atlasbjergene.
 • Private Transfers: Marrakesh lufthavn – Angsana Riads - Kasbah du Toubkal - Marrakesh lufthavn.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Afbestillingsforsikring

Bemærk

 • Der sælges ikke alkohol på Kasbah Du Toubkal, så køb et par flasker rødvin og tag med (må gerne tages frem og drikkes til maden).