• Atlasbjergene i Marokko
  • Livlige Marrakesh, Marokko
  • Poolområdet på Les Jardins de la Medina i Marrakesh
  • Landsbyboere til hest i Atlasbjergene, Marokko
  • Boder på markedet Jemaa el-Fna i Marrakesh, Marokko

Marrakesh og Atlasbjergene

8 dages Marokkoeventyr inkl. udflugter fra 14.000 kr.

Glæd jer til:

Bo på en historisk riad 4* midt i Marrakesh

Marrakesh’ magiske medina og farverige souk’er

Guidet gåtur til ukendte dele af det gamle Marrakesh

Fortryllende kasba-hotel 4* i Atlasbjergene

Guidet vandretur ad bjergstier og gennem berberlandsbyer

Læs mere

Oplev det autentiske Marokko – fra det farverige mylder i Marrakesh til små berberlandsbyer, frisk bjergluft og vandreture i Atlasbjergene. I bor på håndplukkede hoteller 4* i traditionel marokkansk stil.

Træd ind i en helt anden verden, blot få timers flyvetur fra København!

På denne Marokkorejse kombinerer I på bedste vis Marrakesh’ magiske medina, souk’er og maurisk arkitektur med Atlasbjergenes smukke natur og små traditionelle berberlandsbyer.

Marrakesh: Magi og markeder

På det UNESCO-fredede torv Jemaa el-Fnaa kan I se slangetæmmere, berbermusikere, optrædende aber, historiefortællere og akrobater.

De mange madboder og basarer danner en smeltedigel af indtryk, som bliver krydret med dufte og farver.

Atlasbjergene: Berberlandsbyer og smukke landskaber

Efter de mange indtryk i Marrakesh venter der ro, idyl, storslåede bjerglandskaber og små berberlandsbyer med lerklinede huse. Her leves livet på mange måder, som man har gjort det

gennem århundreder – i tæt kontakt med naturen.

Bo som en sultan

Hotellerne er nøje udvalgt og er i sig en stor del af rejseoplevelsen. I Marrakesh har I base tæt på medinaen på Jardins de la Medina 4*, der er indrettet i et traditionelt marokkansk hus – en såkaldt riad – i klassisk marokkansk stil med smukke mosaikker og buegange.

I Atlasbjergene bor I på det fortryllende hotel Kasbah Bab Ourika 4*, der ligger på en bjergtop som en arabisk kasba, omgivet af betagende bjerglandskaber.

Udflugter med marokkanske guider

Vi har inkluderet to spændende udflugter med engelsktalende marokkanske guider. I den allerældste del af medinaen møder I det ægte Marrakesh med små værksteder, gamle karavanerkroer og tunge porte og døre, der åbner op til hemmelige hjørner af byen.

I Atlasbjergene skal I på en fantastisk vandretur. Sammen med jeres guide og et muldyr begiver I jer af sted ad gamle bjergstier, besøger små traditionelle berberlandsbyer og bliver beriget med fantastiske udsigter.

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Marrakesh

Nyd roen på Led Jardins de la Medina i MarrakeshI flyver fra København og ankommer til Marrakesh, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres riad-hotel Les Jardins de la Medina 4*, der ligger som en stille oase tæt på medinaen. Her skal I bo de næste 4 nætter.

Dag 2
Guidet halvdagstur til de ukendte sider af

Køb smukke lamper med hjem som souvenir fra MarokkoMedinaens labyrint af smalle gyder og gader er overvældende og fascinerende på samme tid. Sammen med jeres egen private guide udforsker I nogle af de ældste de ældste kvarterer i medinaen og hører om livet og hverdagen bag bymurene – i dag og i middelalderen.

Dag 3-4
Marrakesh på egen hånd

Farverige sandaler i medinaen i Marrakesh Dagene er øremærket egne eventyr, og der er bestemt ingen fare for at komme til at kede sig her i Marrakesh. Lad jer friste af det store udvalg på medinaens souk’er (basarer): fra arganolie, urter og hvinende søde kager til håndknyttede berbertæpper, tasker, tøfler og smykker i lange baner.

Ville Nouvelles boulevarder og haver

Læg også vejen forbi Ville Nouvelle, som er den nyere del af Marrakesh, anlagt af franskmændene. Besøg fx den berømte Majorelle-have, som var designeren Yves Saint Laurents hjem i Marrakesh.

Djema al Fna pladsen liver om aftenen op til et virvar af madboder, slangetæmmere, historiefortællere og meget mereDet livlige torv Jemaa el-Fnaa

I må endelig ikke gå glip af at opleve Jemaa el-Fnaa i skumringstiden. Kom i god tid, sæt jer op på en af tagcafeerne og følg med, når markedspladsen forandrer sig til et stort teater! Historiefortællere, slangetæmmere, berbermusikere, gnawa-trommespillere og andet godtfolk tryllebinder med deres optræden, som de har gjort det gennem mange århundreder. Og madboderne bugner af alt fra sneglesuppe til grillede merguez-pølser.

Krydderier fra markedet i Marrakesh, MarokkoKaffe, myntete og krydrede retter

Følg folkelivet over en espresso eller frisk marokkansk myntete. Og krydr dagene med masser af lækker marokkansk mad.

Det marokkanske køkken er ikke mindst kendt for sine tagine-retter, hvor kylling, lam, tørret frugt, oliven, salte citroner og meget andet godt bidrager til den helt særlige Marokko-smag.

Dag 5
Transport fra Marrakesh til Atlasbjergene

Kasbah Bab Ourika i Atlasbjergene, MarokkoI bliver hentet på hotellet og kører en god times tid op i Atlasbjergene til det skønne boutique-hotel Kasbah Bab Ourika 4*, hvor I skal bo de næste 3 nætter.  

Hotellet troner dramatisk på en bakketop ved Ourika-floden og har en uovertruffen 360-graders udsigt ud over Ourika-dalen og de omkringliggende bjerge. Det er ganske enkelt et fortryllende sted – og så kan I roligt glæde jer til maden. Mere siger vi ikke. 

Dag 6-7
Vandretur i Atlasbjergene med picnic og besøg hos berberfamilie

Kasbah Bab Ourika i Marokkos AtlasbjergeOurika-dalen er det perfekte udgangspunkt for at tage ud at vandre i Atlasbjergene, både på kortere og længere ture. Bjergstierne går gennem helt enestående naturscenerier og små berberlandsbyer, hvor livet leves i tæt kontakt med naturen.

På dagens vandretur har I følgeskab af jeres egen private vandreguide og et muldyr, der bærer på vand og frokost. 

Restauranten på Kasbah Bab Ourika i Marokkos AtlasbjergePå dag 7 har I hele dagen til at nyde hotellet og de skønne, landlige omgivelser i jeres helt eget tempo. I kan f.eks. gå en tur i bjergene omkring hotellet, slappe af ved poolen og spise en suveræn marokkansk frokost på jeres egen terrasse. 

Dag 8
Hjemrejse

Berberkvinde hælder te op til salg, MarokkoJeres eventyr i Marokko er slut for denne gang. I dag bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen i Marrakesh, hvor I tager flyet hjem til Danmark. I lander i Danmark samme dag.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Marrakesh og Atlasbjergene
RejseperiodeDobbelt
29.05.20 - 12.06.2016.000-18.000
13.06.20 - 13.08.2014.000-16.000
14.08.20 - 31.08.2013.000-15.000
01.09.20 - 30.11.2016.000-18.000
01.12.20 - 20.12.2015.000-17.000
21.12.20 - 05.01.2118.000-20.000
06.01.21 - 28.02.2114.000-16.000
01.03.21 - 31.05.2117.000-19.000
01.06.21 - 13.08.2115.000-17.000
14.08.21 - 31.08.2114.000-16.000
01.09.21 - 10.10.2117.000-19.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda