Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Stretch Of Beach
Le Morne, Mauritius

JW Marriott Mauritius

Nyd luksus og kolonitidens stemning ud til 1 km hvid sandstrand

JW Marriott Mauritius ligger perfekt ud til en smuk palmestrand og med ikonet for Mauritius, Le Morne-bjerget, som spektakulær baggrund. Nyd ægte forkælelse, dejlige værelser og personlig butlerservice.

JW Marriott Mauritius er et af den slags hoteller, hvor man straks fornemmer, at fordums dyder med ekstraordinær service stadig trives i bedste velgående, ja, dyrkes til mindste detalje.

Perfekt beliggenhed på Le Morne-halvøen

JW Marriott Mauritius ligger på Le Morne-halvøen på den sydvestlige del af Mauritius, hvor det UNESCO-beskyttede Le Morne-bjerg rejser sig 556 meter i vejret som en majestætisk vogter over den frodige natur og den kilometerlange strand. Den vestvendte kyst forkæler jer også med guddommelige solnedgang, og de bedste vejrforhold året rundt. 

Kolonitidens stemning tilsat al moderne komfort

JW Marriott Mauritius er bygget op i kolonistil med en smuk hovedbygning og mindre, hvide træbygninger, der ligger i U-formede grupper for at sikre den bedste udsigt fra alle værelser og mest muligt privatliv. Hver gruppe af bygninger har egen reception, så I føler jer som på et lille boutique-hotel.

Indretningen er præget af afstemte farver med mange naturmaterialer og masser af lys og luft. Roen falder automatisk over en på JW Marriott Mauritius. Samtidig er her naturligvis alle de moderne faciliteter, som man kan forvente af et hotel i denne klasse. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Stor pool og skøn strand

JW Marriott Mauritius har en af de største pools, I kan finde på Mauritius. Her er lækre cabanaer og liggestole, og det er nemt at finde læ, hvis I er her på en blæsende dag. På den lange og brede strand er flere solstole under palmerne og altid god plads. 

Stranden har en bountystemning, man kun sjældent finder på Mauritius. Smukt og dejligt. Meget sarte tæer skal være opmærksomme på, at der på Mauritius kan være rester af koraller i sandet. 

Iridium Spa

På resortet kan I også nyde en tur i den 2.000 m2 store spa, Iridium Spa. I kan vælge fra et meget omfattende og spændende program af behandlinger fra massager til skønhedspleje.

Faciliteter på JW Marriott Mauritius

JW Marriott Mauritius har alle tænkelige faciliteter, så selv en regnvejrsdag er skøn. Fitness center, tennisbane, stort bibliotek, bordtennis, billard, PlayStation mm. og stor biograf. Her er også klubber for børn og teenagers med mange aktiviteter. 

Inkluderet i opholdet er aktiviteter som snorkling, windsurfing, kajakker, vandcykler, glasbundsbåde, sejlbåde, vandcykler. Mod gebyr kan I dyrke yoga, dykke, tage på fisketur og andre udflugter. Den ene ende af stranden er berømt for sine gunstige betingelser for kite-surfing.

Personlig service

I vil mærke en utrolig service og hjælpsomhed fra personalet på JW Marriott Mauritius. Ja, I kan endda bede om at få pakket ud, strøget tøj og pakket igen, når I rejser, men de fleste danskere foretrækker nu at gøre den slags selv. Det er helt op til jer.  

Gastronomi på JW Marriott Mauritius

JW Marriott Mauritius har fem restauranter, hvoraf fire er inkluderet i halvpensionen. Maden er på højt niveau, og hver restaurant er indrettet ud fra køkkenets tema. 

  • Le Manoir Dining med internationalt køkken
  • The Boathouse Bar & Grill ved stranden med seafood
  • The Floating Market med asiatisk køkken
  • Simply India med indisk køkken
  • Atsuko med japansk køkken (mod tillæg)

Der er ikke stram dresscode på JW Marriott Mauritius. Det betyder ikke badeshorts i restauranterne, men afslappet elegance, hvor for eksempel mænd gerne må møde i pæne shots og sandaler.

169 værelser og suiter

JW Marriott Mauritius byder på 169 elegante, hyggelige værelser og suiter, der spænder i størrelsen fra 65 m2 til 150 m2. De vender alle mod havet; nogle har udsigt gennem den palmeklædte have, mens andre ligger helt ned til stranden med fuld havudsigt og endnu større udendørsarealer.

Alle værelser har 40" fladskærm, gratis Wi-Fi, aircondition, værdiboks, strygejern, minibar, store lækre badeværelser med spakar samt enten balkon eller terrasse. Ønsker I lidt mere plads eller rejser I med børn, er der mulighed for at booke en suite med separat soveværelse. Tal med rejserådgiveren om jeres behov og ønsker. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Beach Sunbedsjpg
Mauritius, Det Indiske Ocean

Familieluksus på Mauritius

9 dage fra

22.000 kr.

Glæd jer til

Store suiter med god plads til hele familien

Skønne swimmingpools og børneklub

En af Mauritius smukkeste strande på JW Marriott Mauritius 5*

Halvpension med lækker gastronomi

Eksklusiv, men afslappet atmosfære uden stram dresscode

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Kids Activity
Sydafrika, Afrika

Glæd jer til

Malariafri safari i Madikwe Game Reserve

Indhegnet lodge med unik fokus på familier

Big Five safari i åbne jeeps

Luksus og børnevenlig strand på Mauritius

Suite, halvpension og mange aktiviteter på JW Marriott Mauritius 5*

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Aerial Cliff
Mauritius, Det Indiske Ocean

Luksus med sjæl på Mauritius

9 dage fra

21.000 kr.

Glæd jer til

En af Mauritius smukkeste strande på JW Marriott Mauritius 5*

Spektakulær udsigt til fra suiten med et strejf af kolonitid

Varm og venlig service

Udsøgt gastronomi og skøn spa

Eksklusiv, afslappet atmosfære og dresscode

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Mauritius

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mauritius. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.