• Panorama udsigt til Tuningi Safari Lodge, Sydafrika
 • Stranden ved The St. Regis Mauritius Resort
 • The St. Regis Mauritius Resort
 • Opholdsstue og tekøkken i Family Suite på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika

Familiesafari i Sydafrika og strand på Mauritius

Malariafri Big Five safari og børnevenlig strandluksus, 13 dage fra 61.000 kr., børn fra 10.000 kr.

Glæd jer til:

Malariafri safari i Madikwe Game Reserve

Indhegnet lodge med unik fokus på familier

Big Five safari i åbne jeeps

Luksus og børnevenlig strand på Mauritius

Suite, halvpension og mange aktiviteter på St. Regis Mauritius 5*

Læs mere

Oplev malariafri safari i Sydafrika fra lodge med hegn mod dyrene og unikke tilbud til børn. Og slut med en uges luksuriøs badeferie ud til børnevenlig strand på Mauritius. Glæd jer til masser af aktiviteter og masser af tid til at hygge sammen.

Denne safarirejse er til jer, der gerne vil vise børnene Afrikas vilde dyreliv, og som samtidig gerne vil føle sig helt trygge – både på børnenes sikkerhed og på, at hele familien får en oplevelse for livet. Og ikke mindst rejsen til jer, der ved, at børnene også elsker pool, sand og vand.

Malariafri safari i Sydafrika

Når vi har valgt Tuningi Safari Lodge 4+* i Madikwe Game Reserve Sydafrika, er det selvfølgelig primært fordi, der her er fortrinlig safari med Big Five. 

Som familie er der flere ekstra fordele. Her er malariafri safari, hvor nogle børn ellers har det med at tiltrække myg, så man går og bekymrer sig. Lodgen er hegnet ind mod dyrene, så I som forældre kan slappe helt af, hvis børnene et øjeblik er ude af syne. Endelig er her mange unikke muligheder målrettet familier.

Alle måltider på Tuningi Safari Lodge er inkluderet i rejsen. 

Badeferie på Mauritius 

Efter safari i Sydafrika går rejsen videre til en uges vidunderlig badeferie på The St. Regis Mauritius Resort 5*. I har en stor suite med plads til hele familien, og stranden er både smuk og børnevenlig. Er de små mere til pool? Her er en af de største pools på Mauritius! I har halvpension inkluderet på St. Regis Mauritius. 

Hvornår er bedste sæson? 

I kan gennemføre denne rejse til Sydafrika og Mauritius hele året, men de absolut bedste måneder er oktober, november og december. Her er det forår/sommer i Sydafrika og bedste vejr på Mauritius. Alt på rejsen kan skræddersys til jeres ønsker.

Program

Dag 1
I rejser til malariafri safari i Sydafrika

Johannesburg, SydafrikaI rejser fra Danmark mod jeres malariafri safari i Sydafrika. Her lander I dag 2 i Johannesburg.

Dag 2
Første safari i Sydafrika

Terrasse med udsigt til elefanter på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaI ankommer til Sydafrika, nærmere bestemt i Johannesburg. Herfra flyver en lille time videre i et mindre fly til en lille airstrip ude i bushen i Madikwe Game Reserve. I bliver budt velkommen og en køretur på 20 minutter bringer jer til Tuningi Safari Lodge. 

I vil erfare, at transport kan være en oplevelse. At flyve over bushen får spændingen til at stige. Hvad får vi at se dernede? Og på turen i jeep til Tuningi Safari Lodge får I med stor sandsynlighed set de første dyr. I er på safari i Sydafrika! Nyd det! 

Poolen på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika

Sidst på eftermiddagen kører I ud i jeep igen på den første egentlige safari i Madikwe Game Reserve. Men først skal I have jeres familiesuite og måske et smut om poolen.

Tuningi Safari Lodge 4+*, Madikwe Game Reserve

I skal bo i en stor og ualmindelig smuk famliesuite på Tuningi Safari Lodge i det 750 km2 store Madikwe Game Reserve. I er blot 10 km fra grænsen til Botswana. 

Terrassen i Family Suite på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika

Tuningi Safari Lodge er en lodge for alle, men tillader børn i alle aldre og har haft børnefamilierne i tankerne i alt fra legerum til et hemmeligt skjul tæt på dyrenes vandhul. I kan tage på malariafri safari, og lodgen er indhegnet, så I trygt kan lade børnene løbe omkring. 

Tuningi Safari Lodge er samtidig en meget smuk og stilfuld lodge, hvor I føler, I er i de gamle storvildtsjægeres hjem.

Dag 3-4
Malariafri safari i Madikwe Game Reserve

Løvesafari på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaTidlig morgen og sen eftermiddag skal I på malariafri safari i Madikwe Game Reserve. Her er Big Five og utallige andre dyre- og fuglearter. Det afvekslende terræn sikrer stor mangfoldighed, så ikke to safarier er ens. 

Madikwe Game Reserve er et privat reservat, så jeres rangers kan køre frit i åbne jeeps og opsøge dyrene, hvor de er. 

Boma på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaPerfekt safari i Sydafrika for børn

Hjemme på lodgen venter poolen, fortrinlig mad og det eminente skjul, hvor I går gennem en tunnel til et udkigssted i en høj tæt på dyrene. I kan trygt lade børnene tumle omkring på lodgen, for der er hegn ud til dyrene. Udkigsterrasserne ligger hævet over bushen, så I ser ud over hegnet. Perfekt til safari med børn. 

Hvis børnene er klar til at gå til køjs før jer, kan de få deres mad i suiten. Men måske de hellere vil bygge en pizza selv sammen med en af kokkene?

Dag 5
Sidste safari i Sydafrika for denne gang

Leopard ved Tuningi Safari Lodge, SydafrikaI starter dagen tidligt med endnu en morgensafari. Det er om morgenen, I fornemmer, hvad f.eks. de store katte har fået ud af nattens jagt. Måske ligger en løve med et kadaver af en antilope. Måske har hyæner taget over og nyder resterne. 

Måske vandt antilopen, så I ser den komme lettet forbi. Hvem skal man holde med? Senere flyver I tilbage til Johannesburg, hvor I har en enkelt nat på et familievenligt hotel ved lufthavnen.

Dag 6
I rejser til Mauritius

The St. Regis Mauritius Resort ligger på Le Morne-halvøen på MauritiusI dag skifter jeres rejse fra safari i Sydafrika til badeferie på Mauritius. Det er tid at vaske savannens støv af i pool og hav på Mauritius. I flyver fra Johannesburg til Mauritius, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel. 

Turen tager 1 time og 20 minutter og går typisk ad sydkysten gennem frodige landskaber med udsigt til Det Indiske Oceans skønne vand. I kører gennem naturområdet Bel Ombre og runder så ikonet for rejser til Mauritius, bjerget Le Morne. Et øjeblik efter er I fremme.

Udsigt over hovedbygningen og den store pool på The St. Regis Mauritius ResortSt. Regis 5*, Mauritus

I skal bo 7 nætter på St. Regis 5*, der byder på luksus og eksklusiv stemning ud til en dejlig, børnevenlig sandstrand. Hele familien kan glæde sig til masser af afslapning, utallige aktiviteter, skøn mad, ekstraordinær service og en af de største pools på Mauritius.

I har en Junior Suite på 65 m2. Vil I have separat soveværelse til forældrene? Tal med jeres rejserådgiver om suiter på helt op til 214 m2 – eller mere.

Dag 7-12
Badeferie på Mauritius

Glade feriebørn på The St. Regis Mauritius ResortDagene er til afslapning, hygge og leg under solen. Skøn mad og masser af forkælelse. På St. Regis har bordtennis, billard, PlayStation og klubber for børn og teenagers. Og også masser af vandsport med alt fra vandcykler til glasbundsbåde. Måske de voksne skal en tur i spaen, mens børnene er i børneklubben?

Chamarel i flotte røde farver, MauritiusTal med jeres rejserådgiver, hvis I vil høre om udflugter på Mauritius. Der er gode naturoplevelser i naturen i Chamarel og Black River Gorges og byliv og markeder i Port Louis.

Dag 13
Hjem fra rejse til Sydafrika og Mauritius

Skattejagt for børn på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaI siger farvel til St. Regis og bliver kørt til lufthavnen. I bagagen har I en masse minder fra safari i Sydafrika og badeferie på Mauritius. Denne herlige kombination af dyreliv og daseliv.

Stranden ved The St. Regis Mauritius ResortMorgenfly eller aftenfly? 

Der er både morgenfly og aftenfly fra Mauritius til København. Tal med jeres rejserådgiver om, hvad der passer jer bedst. Vil I nå en ekstra tur i bølgerne og så lande i Danmark dag 14, eller vil I gerne hjem, når kufferten er pakket og lande samme dag i Danmark? Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS

Familiesafari i Sydafrika og strand på Mauritius
RejseperiodeDobbeltEnkelt
02.10.20 - 12.12.2062.000-64.000176.000-178.000
13.12.20 - 05.01.2168.000-80.000188.000-206.000
06.01.21 - 12.12.2160.000-67.000176.000-187.000
13.12.21 - 31.12.2174.000-82.000200.000-209.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børn (2-11 år)

Familiesafari i Sydafrika og strand på Mauritius, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
02.10.20 - 19.12.209.000-11.0009.000-11.000
20.12.20 - 05.01.2113.000-15.00013.000-15.000
06.01.21 - 19.12.219.000-11.0009.000-11.000
20.12.21 - 05.01.2214.000-16.00014.000-16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Johannesburg//Mauritius  - København
 • Lufthavnsskatter
 • Flytransport Johannesburg-Madikwe Game Reserve t/r
 • 3 nætter på Tuningi Safari Lodge 4+*, Madikwe Game Reserve. Familiesuite, inkl. alle måltider og safari
 • Transport fra lufthavn til hotel i Johannesburg t/r
 • 1 nat på lufthavnshotel i Johannesburg. 2 standardværelser, inkl. morgenmad
 • Fly Johannesburg - Mauritius
 • Transport fra lufthavn til hotel på Mauritius t/r
 • 7 nætter på The St. Regis Mauritius Resort 5*, Mauritius. Junior Suite, inkl. halvpension

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge, visa, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet