Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Elephant Waterhole

Familiesafari i Sydafrika og strand på Mauritius

Familiesafari i Sydafrika og strand på Mauritius

13 dage fra 58.500 kr. | BØRN fra 11.000 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Malaria-fri safari med Big Five og børnevenlig strandluksus

Oplev malaria-fri safari i Sydafrika fra lodge med hegn mod dyrene og unikke tilbud til børn. Og slut med en uges luksuriøs badeferie ud til børnevenlig strand på Mauritius. Glæd jer til masser af aktiviteter og masser af tid til at hygge sammen.

Denne safarirejse er til jer, der gerne vil vise børnene Afrikas vilde dyreliv, og som samtidig gerne vil føle jer helt trygge – både på børnenes sikkerhed og på, at hele familien får en oplevelse for livet. Og ikke mindst rejsen til jer, der ved, at børnene også elsker pool, sand og vand.

Glæd jer til

 • Malariafri safari i Madikwe Game Reserve
 • Indhegnet lodge med unik fokus på familier
 • Big Five safari i åbne jeeps
 • Luksus og børnevenlig strand på Mauritius
 • Suite, halvpension og mange aktiviteter på JW Marriott Mauritius 5*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Madikwe Game Reserve, Sydafrika 3 nætter på Madikwe Game Reserve, Sydafrika 3 Højdepunkter Flyvetur over bushen og game drives i åbne jeeps. Flyvetur over bushen og game drives i åbne jeeps.
Mauritius 7 nætter på Mauritius 7 Højdepunkter Strandluksus, god mad, vandsport og en af de største pool på Mauritius. Strandluksus, god mad, vandsport og en af de største pool på Mauritius.
Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Le Morne Beach Sunbeds

Eventyrlig safari og børnevenlig strand

Malaria-fri safari i Sydafrika

Når vi har valgt Tuningi Safari Lodge 4+* i Madikwe Game Reserve Sydafrika, er det selvfølgelig primært fordi, der her er fortrinlig safari med Big Five. 

Som familie er der flere ekstra fordele. Her er malariafri safari, hvor nogle børn ellers har det med at tiltrække myg, så man går og bekymrer sig. Lodgen er hegnet ind mod dyrene, så I som forældre kan slappe helt af, hvis børnene et øjeblik er ude af syne. Endelig er her mange unikke muligheder målrettet familier.

Alle måltider på Tuningi Safari Lodge er inkluderet i rejsen. 

Strandluksus på Mauritius

Efter safari i Sydafrika går rejsen videre til en uges vidunderlig badeferie på JW Marriott Mauritius 5*. I har en stor suite med plads til hele familien, og stranden er både smuk og børnevenlig. Er de små mere til pool? Her er en af de største pools på Mauritius! I har halvpension inkluderet på JW Marriott Mauritius. 

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Lions Car Safari
Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Kids Waterhole Track Ranger
Xl Southafrica Two White Rhinoceros Animal
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl South Africa Nelson Mandela Statue

I rejser fra Danmark mod jeres malariafri safari i Sydafrika. Her lander I dag to i Johannesburg.

XL South Africa Safari Animal Male Elephant

I ankommer til Sydafrika, nærmere bestemt i Johannesburg. Herfra flyver en lille time videre i et mindre fly til en lille airstrip ude i bushen i Madikwe Game Reserve. I bliver budt velkommen og en køretur på 20 minutter bringer jer til Tuningi Safari Lodge. 

I vil erfare, at transport kan være en oplevelse. At flyve over bushen får spændingen til at stige. Hvad får vi at se dernede? Og på turen i jeep til Tuningi Safari Lodge får I med stor sandsynlighed set de første dyr. I er på safari i Sydafrika! Nyd det! 

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Family Suite Double Bed

Sidst på eftermiddagen kører I ud i jeep igen på den første egentlige safari i Madikwe Game Reserve. Men først skal I have jeres familiesuite og måske et smut om poolen.

Tuningi Safari Lodge 4+*, Madikwe Game Reserve 

I skal bo i en stor og ualmindelig smuk famliesuite på Tuningi Safari Lodge i det 750 km2 store Madikwe Game Reserve. I er blot 10 km fra grænsen til Botswana. 

Xl South Africa Addo Elephant National Park Elephant Herd Animal

Tuningi Safari Lodge er en lodge for alle, men tillader børn i alle aldre og har haft børnefamilierne i tankerne i alt fra legerum til et hemmeligt skjul tæt på dyrenes vandhul. I kan tage på malariafri safari, og lodgen er indhegnet, så I trygt kan lade børnene løbe omkring. 

Tuningi Safari Lodge er samtidig en meget smuk og stilfuld lodge, hvor I føler, I er i de gamle storvildtsjægeres hjem.

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Wilddogs Animal

Tidlig morgen og sen eftermiddag skal I på malariafri safari i Madikwe Game Reserve. Her er Big Five og utallige andre dyre- og fuglearter. Det afvekslende terræn sikrer stor mangfoldighed, så ikke to safarier er ens. 

Madikwe Game Reserve er et privat reservat, så jeres rangers kan køre frit i åbne jeeps og opsøge dyrene, hvor de er. 

Xl South Africa Madike Hills Private Game Lodge Suite Bedroom

Perfekt safari i Sydafrika for børn 

Hjemme på lodgen venter poolen, fortrinlig mad og det eminente skjul, hvor I går gennem en tunnel til et udkigssted i en høj tæt på dyrene. I kan trygt lade børnene tumle omkring på lodgen, for der er hegn ud til dyrene. Udkigsterrasserne ligger hævet over bushen, så I ser ud over hegnet. Perfekt til safari med børn. 

Hvis børnene er klar til at gå til køjs før jer, kan de få deres mad i suiten. Men måske de hellere vil bygge en pizza selv sammen med en af kokkene?

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Kids Game Drive

Xl South Africa Leopard Mom And Cub Animal

I starter dagen tidligt med endnu en morgensafari. Det er om morgenen, at man fornemmer, hvad for eksempel de store katte har fået ud af nattens jagt. Måske ligger en løve med et kadaver af en antilope. Måske har hyæner taget over og nyder resterne. 

Måske vandt antilopen, så I ser den komme lettet forbi. Hvem skal man holde med? Senere flyver I tilbage til Johannesburg, hvor I har en enkelt nat på et familievenligt hotel ved lufthavnen.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Le Morne Hotel Aerial Shot

I dag skifter jeres rejse fra safari i Sydafrika til badeferie på Mauritius. Det er tid at vaske savannens støv af i pool og hav på Mauritius. I flyver fra Johannesburg til Mauritius, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel. 

Turen tager 1 time og 20 minutter og går typisk ad sydkysten gennem frodige landskaber med udsigt til Det Indiske Oceans skønne vand. I kører gennem naturområdet Bel Ombre og runder så ikonet for rejser til Mauritius, bjerget Le Morne. Et øjeblik efter er I fremme.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Manor House Sunset Pool

JW Marriott Mauritius, Mauritius 

I skal bo 7 nætter på JW Marriott Mauritius 5*, der byder på luksus og eksklusiv stemning ud til en dejlig, børnevenlig sandstrand. Hele familien kan glæde sig til masser af afslapning, utallige aktiviteter, skøn mad, ekstraordinær service og en af de største pools på Mauritius.

I har en Junior Suite på 65 m2. Vil I have separat soveværelse til forældrene? Tal med jeres rejserådgiver om suiter på helt op til 214 m2 – eller mere.

Dagene er til afslapning, hygge og leg under solen. Skøn mad og masser af forkælelse. På JW Marriott Mauritius har bordtennis, billard, PlayStation og klubber for børn og teenagers. Og også masser af vandsport med alt fra vandcykler til glasbundsbåde. Måske de voksne skal en tur i spaen, mens børnene er i børneklubben?

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Beach Sunbedsjpg

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil høre om udflugter på Mauritius. Der er gode naturoplevelser i naturen i Chamarel og Black River Gorges og byliv og markeder i Port Louis.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Kids Snorkling Boy Girl
Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Main Pool
XL Mauritius Gourmet

I siger farvel til JW Marriott Mauritius og bliver kørt til lufthavnen. I bagagen har I en masse minder fra safari i Sydafrika og badeferie på Mauritius. Denne herlige kombination af dyreliv og daseliv.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Aerial

Morgenfly eller aftenfly?

Der er både morgenfly og aftenfly fra Mauritius til København. Tal med jeres rejserådgiver om, hvad der passer jer bedst. Vil I nå en ekstra tur i bølgerne og så lande i Danmark dag 14, eller vil I gerne hjem, når kufferten er pakket og lande samme dag i Danmark? Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Hvornår er bedste sæson? 

I kan gennemføre denne rejse til Sydafrika og Mauritius hele året, men de absolut bedste måneder er oktober, november og december. Her er det forår/sommer i Sydafrika og bedste vejr på Mauritius. Alt på rejsen kan skræddersys til jeres ønsker.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Johannesburg//Mauritius  - København
 • Lufthavnsskatter
 • Flytransport Johannesburg-Madikwe Game Reserve t/r
 • 3 nætter på Tuningi Safari Lodge 4+*, Madikwe Game Reserve. Familiesuite, inkl. alle måltider og safari
 • Transport fra lufthavn til hotel i Johannesburg t/r
 • 1 nat på lufthavnshotel i Johannesburg. 2 standardværelser, inkl. morgenmad
 • Fly Johannesburg - Mauritius
 • Transport fra lufthavn til hotel på Mauritius t/r
 • 7 nætter på JW Marriott Mauritius 5*, Mauritius. Junior Suite, inkl. halvpension
Pris per person ved 2 voksne
Familiesafari i Sydafrika og strand på Mauritius
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.04.24 ‑ 24.09.2458.000‑68.000102.000‑121.000
25.09.24 ‑ 13.12.2472.000‑74.000125.000‑128.000
14.12.24 ‑ 31.12.24103.000‑112.000185.000‑194.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familiesafari i Sydafrika og strand på Mauritius, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
27.04.24 ‑ 25.10.2410.000‑12.00010.000‑12.000
26.10.24 ‑ 19.12.2413.000‑15.00013.000‑15.000
20.12.24 ‑ 05.01.2519.000‑21.00019.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge, visa, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.