XL Qatar Zulal Wellness Resort by Chiva-Som Discovery Lagoon
AL RUWAIS, QATAR

Zulal Wellness Resort by Chiva-Som

Sundhedens højborg i Qatar

Brug et øjeblik på at lande på Zulal Wellness Resort by Chiva-Som. Slip hverdagens stress. Og skru ned for verdens volumen og livets konstante ønske om din opmærksomhed. Det, du står tilbage med, er naturen og dig selv – og alt, hvad det rummer. Du er ankommet til et fristed dedikeret til naturens kraft. Hvor naturens skønhed, styrke og ressourcer udnyttes til at genoplive krop, sind og ånd – og bringe energien tilbage, hvor den hører hjemme. Velkommen til Zulal, en oase af ro og velvære ved den fredfyldte kyst i Al Ruwais, Qatar.

Holistisk sundhed i Al Ruwais

Zulal er et tilflugtssted, der blander traditionel arabisk og islamisk medicin (TAIM) med holistisk sundhed og velvære for dig, der ønsker at forynge dig selv og tage en pause fra travlheden i dit liv. Her har du chancen for at fordybe dig i dine specifikke behov og genoplive krop, energi og gejst.

Zulals wellbeing-filosofi er baseret på sundhedens seks søjler: fitness, fysioterapi, spa, holistisk sundhed, æstetisk skønhed og ernæring. Alt sammen understøttet af stedets omgivelser, ydelser og kompetente wellbeing-konsulenter. Under hele dit ophold guider Zulal-teamet dig på din wellbeing-rejse, så du kan opretholde den sunde livsstil, når du kommer hjem.

 

Zulal Discovery og Zulal Serenity

Zulal er delt op i to områder: Zulal Discovery, der er dedikeret til familier, og Zulal Serenity, der er designet specielt til gæster på 16 år og derover. Begge områder har et væld af faciliteter, lige fra spa og pools til restauranter, butikker og steder at fordybe sig. Og hele resortet understøtter dine sanser og oplevelsen af en forbindelse til naturen.

XL Qatar Zulal Wellness Resort by Chiva-Som Discovery Lagoon Twilight

Gastronomi på Zulal

Maden på Zulal Wellness Resort by Chiva-Som er, om man så må sige, en hovedingrediens. Hvert måltid er en kulinarisk oplevelse tilberedt med lokale, friske råvarer, der understreger og definerer filosofien bag Zulal: Det at spise sunde, økologiske og velafbalancerede måltider er den næring, vi har brug for, for at dyrke en sund livsstil. Hvilket giver muligheden for et længere og mere lykkeligt liv.

På Zulal finder du både strandcaféer, øvrige afslappede spisesteder og mere formelle restauranter. Og ’at spise godt’ får her en helt ny betydning. Der er i alt fire spisesteder hos Zulal Discovery, mens der hos Zulal Serenity er to. Som gæst hos Zulal Serenity er du imidlertid velkommen til også at bruge faciliteterne hos Zulal Discovery.

 

Et springbræt til Qatars skatte

Zulal Wellness Resort by Chiva-Som ligger på Qatars nordlige spids og giver dermed enestående adgang til regionens natur og kultur. Tag med på alt fra ørkenvandringer og kulturelle udflugter til kystnære eventyr – resortet er det ideelle udgangspunkt for dig, der ønsker at berige din wellbeing-rejse med autentiske oplevelser i ørkenlandet.

XL Qatar Zulal Wellness Resort by Chiva-Som Serenity Qataf Suite Balcony Twilight
XL Qatar Zulal Wellness Resort by Chiva-Som Beach Earthing (2)
XL Qatar Zulal Wellness Resort by Chiva-Som Beach Sculpture
DET KAN DU SE FREM TIL

Transformation og heling

En verden af velvære på Zulal

Alt på Zulal Wellness Resort by Chiva-Som er skabt med dit velvære for øje. Lige fra luksuriøse behandlingsrum til vandterapi. Personlig rådgivning, skræddersyede sundhedsprogrammer og en bred vifte af aktiviteter sikrer, at dit ophold bliver en personlig rejse mod fornyelse og selvopdagelse. Et ophold her inviterer til at deltage i en rejse, der stimulerer både krop og sjæl. Med gennemførte wellbeing-programmer, luksuriøse spa-behandlinger og en fredfyldt atmosfære kommer du på en personlig rejse mod større trivsel og livskvalitet.

Transformerende detox- & vægttabsprogrammer

Zulal Wellness Resort by Chiva-Som byder på specialiserede detox- og vægttabsophold, der skræddersys til hver enkelt gæst. Programmet ’Taste of Zulal’ er f.eks. et godt valg for dig, der besøger Zulal for første gang. Her får du en grundig introduktion til resortets mange muligheder inden for wellbeing samt en indledende konsultation, der danner grundlag for dit ophold.

Detox- og vægttabsprogrammerne fokuserer på udrensning og genopladning af kroppen gennem nærende måltider, fitness- og fritidsaktiviteter samt adgang til resortets dedikerede wellness-faciliteter. Udvalget af daglige behandlinger, der spænder over alt fra energigivende massage og orientalsk hovedbundsmassage til signaturbehandlinger som Tadleek-massage eller Al Qadam-fodmassage, sætter skub i en varig livsstilsændring og understøtter kroppens naturlige detox-proces samt fremmer vægttab.

Retreatet ’Mind Body Wellness’ byder desuden på en række holistiske aktiviteter, der er udviklet til at afstresse, genopbygge og styrke immunforsvaret. Den tilhørende konsultation omfatter en fysisk analyse, kropskompositionsanalyse og ansigtsanalyse med VISIA-teknologi, der kombineret giver det optimale udgangspunkt for personlig forandring.

Destress & mental wellbeing-programmer

Søger du mental afklaring og stressaflastning, finder du den på Zulal Wellness Resort by Chiva-Som. På retreatet ’Stress Reset and Burnout Recovery’ får du støtte i omgivelser, der lader dig overkomme symptomerne på stress, udmattelse og udbrændthed. Gennem en kombination af klassisk visdom og moderne behandlinger sigter resortet mod at lindre stress og fremme den holistiske heling af hele dig. Ved ankomsten til Zulal gennemgår du en sundhedskonsultation, der identificerer dine personlige mål og behov for behandling. Du får tre næringsrige måltider om dagen samt adgang til nøje fitness- og fritidsaktiviteter, der alle understøtter dit mentale velvære og fysiske afslapning.

Vælg mellem afslappende, energigivende, holistiske og balancerende behandlinger mv. Zulals programmer bruger holistisk heling kombineret med fysioterapi og fitness for at vække og styrke din sundhed både fysisk og psykisk, så du forberedes på at håndtere livets udfordringer med fornyet energi og klarhed.

Relax & renew

Hos Zulal Wellness Resort by Chiva-Som er Relax & renew ikke bare en pause fra hverdagen; det er en grundsten, så du kan finde tilbage til din kerne og opdage indbegrebet af velvære.

Ud over de individuelle behandlinger får du tre skønne måltider om dagen, alle baseret på Zulals wellness-køkken, samt adgang til resortets fitness- og fritidsaktiviteter, der alle er nøje udvalgt til netop dine mål og behov. Ud over den inkluderede daglige behandling, der kan omfatte alt fra energigivende massage til afslappende fodmassage, kan du vælge mellem en række behandlinger for at fremme afslapning og fornyelse på et endnu dybere plan. Herunder dybdevævsmassage, Shirobhyanga (ayurvedisk hovedmassage) mv. Alt sammen med det formål at genoprette balancen og fremme harmonien i dit liv.

XL Qatar Zulal Wellness Resort by Chiva-Som Discovery Outdoor Infinity Pool
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.