1000 Nights Camp, Wahiba Sands, Oman

Autentisk og eventyrlig beduinlejr i den okkerrøde ørken

Læs mere

Et ophold på 1000 Nights Camp i Oman er et arabisk eventyr i Wahiba Sands ørkenlandskab. I bor i autentiske beduintelte, lader jer drage af stjerneklare aftener i skæret fra bålet og nyder traditionelle mellemøstlige retter.

Vilde kameler i Wahiba Sands, OmanLad eventyret begynde

Omans magiske hovedstad Muscat står i skarp kontrast til det autentiske eventyr, der venter jer på 1000 Nights Camp. Og eventyret begynder allerede med køreturen på cirka to timer til lejren. Uden for bilens ruder glider Muscats hvide kystby med guldbelagte moskéer og summende basarer bag jer.

I kører gennem Omans fredfyldte bjerglandskab, forbi små landsbyer lige indtil vejene erstattes af Wahiba Sands gyldne ørkensand. Her erstattes asfalt med faste sandveje, mens det sidste stykke til ørkenlejren går over bløde sanddyner – langt fra alfarvej.

Få en unik, fredfyldt naturoplevelse på 1000 Nights Camp i OmanEn lille landsby af telte indhyllet i sand

Inden længe kan I spotte 1000 Nights Camp i det fjerne med sine beduintelte, der ligger som en lille landsby forbundet af stier og indhyllet af sandklitter. Skal I direkte i poolen? Eller starte med en dejlig middag i lejrens restaurant, som serverer traditionelle arabiske retter?

Så langt øjet rækker, udfolder det bløde ørkenlandskab sig for fødderne af jer. Kun afbrudt af stride buske, der i ny og næ stikker op som grønne totter af sandet og træer, der på imponerende vis lever under ørkenens varme forhold.

Nyd en kop arabisk kaffe eller te omkring bålet i ørkenenPå eventyr i Wahiba Sands

Wahiba Sands er som en gigantisk sandkasse, der inviterer til leg og oplevelser for alle aldre. Udlev drømmen om 1001 nats eventyr, når I rider kameler gennem den okkerrøde ørken, inviteres inden for til en traditionel kop omansk kaffe hos en lokal beduinfamilie eller sidder alene ved bålet under stjernehimlen, der folder sig ud som et tæppe over jer. De mindste vil sikkert også synes, at det er sjovt at blive malet med Mellemøstens traditionelle henna maling.

Udforsk ørkenlandskabet i en 4WD i solopgangens skær. Adrenalinen stiger, og de store smil melder med garanti deres ankomst!

Soveværelse i et Ameer-telt i 1000 Nights Camp, OmanBo som en sheik i de bedste beduintelte

1000 Nights Camp har forskellige telte med mere eller mindre autentiske og luksuriøse forhold. Vi anbefaler Ameer-teltene, der er er indrettet i en traditionel arabisk stil i varme farver med en ordentlig seng, lampe i loftet, ægte tæpper på gulvet og dekorative puder til at indkapsle den helt rigtige stemning. Teltet har også privat badeværelse samt aircondition, kaffe- og tefaciliteter, mindre køleskab m.m.

Som prikken over i’et har Ameer-teltene en lille terrasse. Findes der bedre med at afslutte en oplevelsesrig dag end med uforstyrret kig til den magiske stjernehimmel?

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.