XL Portugal Pestana Pousada Porto Bar
Porto, Portugal

Pestana Pousada Porto

Charmerende hotel med perfekt beliggenhed i Porto

Pestana Pousada Porto er et diskret og moderne hotel, der har til huse i en stemningsfuld bygning på den centrale, men rolige handelsgade Rua das Flores. Her bor I omgivet af butikker, caféliv og charmerende ejendomme med franske altaner, alt imens Portos største attraktioner ligger i tæt gåafstand fra hotellet.  

Smagfuldt hotel i hjertet af Porto

Pestana Pousada Porto ligger i den rolige, historiske gågade Rua das Flores, omgivet af alt fra originale designbutikker, lokale spisehuse og grønthandlere til gadekunstnere, moderne gallerier og hyggelige caféer, mens de fleste af Portos største højdepunkter som Avenida dos Aliados, Ribeira-kvarteret, legendariske Café Majestic, den fabelagtige São Bento-station og en af verdens smukkeste boghandlere Livraria Lello ligger i kort gåafstand fra hotellet.

Vi skal selvfølgelig også huske at nævne byens verdensberømte portvinshuse, der ligger lige på den anden side af Douro-floden, over Dom Luis-broen, hvor I kan glæde jer til at gå på opdagelse i portvinens historie – med et stort udvalg af skønne vinsmagninger.

XL Portugal Pestana Pousada Porto Lobby

Faciliteter og services

Moderne interiør i historiske rammer

Møbler i mørk velour, sorte lamper, farverige puder, varme træpaneler og rå naturstensvægge. Pestana Vintage Porto Hotel har et moderne og stilfuldt udtryk, der på eklektisk vis kombinerer boho-chic, moderne glamour og klassisk komfort med kunstnerisk strejf. Resultatet er et forfriskende, men samtidig afdæmpet refugie midt i byens pulserende hjerte.  

Portugisisk morgenmad og snacks P Gastro Bar

Glæd jer til at starte dagen med portugisiske delikatesser og lokale specialiteter på hotellets P Gastro Bar, som har til huse i stueetagen og i gårdhaven, hvor I også kan nyde et godt udvalg af snacks og drinks hele dagen.

Pool, sauna og fitnesscenter

Vil I begynde dagen med en lille dukkert? Eller slutte den med rolig stund i saunaen? Pestana Pousada Porto har en lille indendørs pool med tilhørende sauna, ligesom I også finder et fitnesscenter med et godt udvalg af moderne udstyr.

Smagfulde værelser med god komfort

Pestana Vintage Porto Hotel har 5 værelseskategorier, der spænder fra en Cozy Room (20m2) med udsigt mod byen til f.eks. en Superior Room (22 m2) eller en Superior Plus (23 m2), der begge kigger ind mod den fredfyldte gårdhave.

Alle værelserne har badeværelse med bruser, lyddæmpende vinduer, minibar, kaffe/tekøkken, Wi-Fi, tv og aircondition. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.