Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Drone Overview 2

Landidyl og boutiquehoteller fra Alentejo til Algarve

Landidyl og boutiquehoteller fra Alentejo til Algarve

8 dage fra 14.000 kr. | BØRN fra 4.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Charmerende landsteder med sjæl, stil og jord-til-bord køkken

Landlig varme og autentisk stemning med et moderne blik. Lokale rødder, jord-til-bord gastronomi og den helt rette mængde forkælelse. Fra det enkle liv på landet til trendy feriestemning ved Algarvekystens hvide strande, er det her rejsen for jer, som vil nyde det allerbedste af Portugal – med egen bil, skønne udflugtsmuligheder og tid til fordybelse.

Glæd jer til

 • Det bedste af Portugal fra landlige Alentejo til Algarves strande
 • To vidunderlige 5* landsteder omgivet af smuk natur
 • Skøn boutique-stemning med sans for sted og historie
 • Jord-til-bord køkken og regionale specialiteter
 • 7 dages billeje til at udforske byer, bjerge og kyster

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Alentejo 3 nætter på Alentejo 3 Højdepunkter
Algarve 4 nætter på Algarve 4 Højdepunkter
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Cooking 44
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

En bid af det ægte Portugal

Hvor mange gode ting kan man pakke ind i ét land? Når det kommer til Portugal, er svaret tæt på overvældende. Og samtidig er afstandene så korte, at I kan få det meste med på relativ kort tid. Vi har skabt en rejse, der bringer jer ind til essensen af Portugal. Landet. Jorden. Havet. Duftene. Det autentiske køkken. Og en hjertevarm kultur, der på én gang er åbensindet og stolt, som få andre.  

I Portugal går traditioner, sprudlende kreativitet, hippe trends, afslappet charme, åbenhed og den gamle verdens bedste dyder nemlig hånd i hånd. For ikke at nævne en helt særlig fornemmelse for det gode liv. Hver dag. Det er denne skønne kombination, vi elsker. Og det er præcis den slags steder, vi har fundet til jer.

Landidyl og eventyrlig stemning i Alentejo og Algarve

I begynder i Alentejo, der er en af Portugals mindre besøgte regioner – her trives ”det gamle Portugal” stadig – det mærker I til fulde på det fabelagtige landsted Craveiral Farmhouse, mens Octant Vila Monte ved Algarvekysten inviterer til afslappet og smagfuld feriestemning blandt appelsinlunde og skønne haver med bougainvillae og pools - og i kort afstand til vilde laguner og brede sandstrande. Velkommen til det Portugal, de færreste oplever.

Egen bil til at udforske det sydlige Portugal

På denne rejse har vi inkluderet egen bil alle dage, så I frit kan udforske Portugals kyster, landskaber og utallige charmerende byer. Det kan ganske enkelt ikke gøres bedre. Læs om de lokale seværdigheder i hotelbeskrivelserne – og hør med jeres rejserådgiver om flere udflugtsmuligheder i Portugal.

Direkte fly til Lissabon

I flyver fra Danmark direkte til Lissabon (3 t 50 m), hvor jeres bil venter i lufthavnen. Herfra tager det cirka 2 t 30 m at køre til jeres første hotel Craveiral Farmhouse, der ligger i Alentejo i det sydvestlige Portugal.

Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Cooking 13
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Horse 18
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Food 47
Det skal I opleve

Dagsprogram

Forlæng jeres rejse med nogle dage Lissabon  

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt i Portugal? I kan eksempelvis begynde med et par dage på Pousada de Lisboa i Lissabon, inden I drager mod Alentejo og Algarve. Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og står klar til at skræddersy den rejse til Portugal, som opfylder netop jeres drømme. 

I flyver direkte til Lissabon, hvor jeres bil venter på jer i lufthavnen. Herfra tager det cirka 2 t 30 m at køre til jeres hotel Craveiral Farmhouse 5*, hvor I har tre nætter. Efter checkin har I resten af dagen til at pakke ud, slappe af og udforske det vidunderlige landsted – nyd den landlige ro, hils på dyrene omkring gården, slap af ved en af de fire pools med en drink - eller find vej til den skønne spa, hvor I kan lade sjælen og kroppen lande efter dagens rejse. Jeres ferie er begyndt. 

Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse 66
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Garden 39
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Pool 69

Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Fireplace 46
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Food 26
Xl Portugal São Teotónio Craveiral Farmhouse Horse 18

De næste par dage er jeres – og jeres alene. Til at nyde de skønne omgivelser. Den gode mad. Den lokale vin. Måske vil I cykle en tur – eller prøve en quadbike? I kan også ride en tur på en af gårdens heste – og tage en picnic med, som I kan nyde et helt særligt sted.  

Tilbage på resortet venter rolige stunder ved poolen og skønne måltider på Craveiral Farmtable - med åbent ildsted, bløde sofaer og udendørs bænke, hvor I kan nyde de lokale vine og et vidunderlig jord-til-bord køkken, mens solen går ned over de idylliske omgivelser.

Nationalpark med vilde kyster og strande 

Craveiral Farmhouse ligger lige udenfor landsbyen São Teotónio og blot 20 minutters kørsel fra nogle af Alentejo-kystens fantastiske, vilde strande som Praia do Carvarhal og Praia dos Machados, mens den populære Praia da Zambujeira byder på autentisk portugisisk feriestemning – hele kysten her ligger i nationalparken Parque Natural do Sudoeste Alentejano og byder på en perlerække af små klippebugter, fiskerlejer og vidunderlige naturområder med høje klippeskrænter, der skuer ud mod Atlanterhavet.

Lux199wn 107465 Praia Da Falesia Beach

XL Portugal Algarve Praia Do Camilo Near Lagos

Gyldne strande, dramatiske klippeformationer og gådefulde grotter. Store katedraler og små kystbyer. Duften af grillet fisk og et glas kold vinho verde, der lyser op på Atlanterhavets blå bagtæppe. Velkommen til Algarvekysten.  

I kan køre til Octant Vila Monte 5* på 1 t 30 m, men vi anbefaler, at I kører stik syd langs Atlanterhavskysten – hele vejen ud til Sagres, som er Europas vestligste punkt. Herude oplever I for alvor ”kanten af Europa”, hvor rå, golde vidder og ensomme fyrretårne stædigt trodser blæsten og Atlanterhavets voldsomme bølger, der uophørligt slår mod de forrevne klippekyster. 

På vej østpå langs kan I nyde en frokost i en af de små byer langs kysten, som eksempelvis Carvoeiro eller Portimao – herfra tager det blot en time til Octant Vila Monte, hvor I kan slappe af ved poolen resten af dagen. 

XL Portugal Algarve Faro Beautiful Square And Old Architecture
XL Portugal Algarve Fishing Boats In Ferragudo
XL Portugal Algarve Sagres Cabo Sao Vicente Lighthouse

De næste tre dage har i god tid til at slappe af, nyde jeres skønne hotel og opleve Algarve - der er mange byer og landsbyer i kort afstand, også på cykel og til fods. Se hotelbeskrivelsen og hør med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere tips og forslag til oplevelser i Algarve. Vi anbefaler også smuttur i bil til den lille maleriske by Tavira, der ligger blot 15 min fra jeres hotel. Her finder I også en dejlig strand.  

Tilbage på jeres hotel kan I glæde jer til at nyde autentiske egnsretter og det portugisiske køkken med moderne fortegn – når I ikke bare nyder livet i de skønne haver, der gemmer på mange hyggekroge, nicher og rolige hjørner, hvor I kan nyde en drink og en god bog. For ikke at nævne de opvarmede pools og en tennisbane. Om aftenen kan I også falde til ro med en god film under stjernerne – Vila Monte har nemlig en hyggelig, udendørs biograf, der selvfølgelig tager mod ønsker!

Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Dinner Tables
Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Facade
Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Dinner View

Picnic og vin på Fuseta-øen 

De bedste strande tæt på jeres hotel ligger på Fuseta-øen, blot 20 minutter fra jeres hotel – øen er en del af Portugals såkaldte Ria Formosa, et system af indsøer, laguner, sandbanker, øer og kridhvide sandstrande, der breder sig over 180 km2 i det østlige Algarve. Hele området regnes for en af landets syv naturvidundere, så det skal I selvfølgelig ikke snydes for. 

Derfor har vi inkluderet en halvdagstur til Fuseta-øen, hvor I kan nyde en picnic på et udvalgt sted – for jer selv eller tæt på andre. Der er nemlig god plads. I kører dertil i minibus til kysten, hvor hotellets båd sejler jer over til øen – med en picnickurv med salat, seafood, frugt, toast og mousserende vin. Tal med jeres rejserådgiver om, hvilken dag, I ønsker at opleve Fuseta-øen. 

XL Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Boat Beach

Jeres ferie i Portugal er ved vejs ende. I kører til lufthavnen i Faro, hvorfra I flyver hjem til Danmark. 

Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Drone Beach

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly t/r København – Lissabon/Faro - København 
 • 7 dages billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • 3 nætter på Craveiral 5* i en Studio & Deluxe Suite, inkl. morgenmad
  (for familier er pris beregnet på Farmhouse på 64m2)
 • 4 nætter på Vila Monte 5* i en Deluxe Suite, inkl. morgenmad
  (for familier bruges også Deluxe Suite på 60 m2) 
 • Halvdagstur til Fuseta Island med minibus, båd og picnickurv med salat, seafood, frugt, toast og mousserende vin 

Par - Studio & Deluxe Suite

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Landidyl og skønne boutiquehoteller fra Alentejo til Algarve, par
RejseperiodeDobbelt
20.07.24 ‑ 30.09.2420.000‑23.000
01.10.24 ‑ 31.10.2416.000‑18.000
01.11.24 ‑ 23.12.2413.000‑15.000
24.12.24 ‑ 31.12.2415.000‑17.000
01.03.25 ‑ 31.03.2515.000‑17.000
01.04.25 ‑ 31.05.2517.000‑19.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Familie - Farmhouse & Deluxe Suite

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Landidyl og skønne boutiquehoteller fra Alentejo til Algarve, familie
RejseperiodeDobbelt
20.07.24 ‑ 31.08.2422.000‑25.000
01.09.24 ‑ 30.09.2421.000‑23.000
01.10.24 ‑ 31.10.2416.000‑18.000
01.11.24 ‑ 23.12.2414.000‑16.000
24.12.24 ‑ 31.12.2416.000‑18.000
01.03.25 ‑ 31.03.2515.000‑17.000
01.04.25 ‑ 31.05.2517.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børn - Farmhouse & Deluxe Suite

WEB - Landidyl og skønne boutiquehoteller fra Alentejo til Algarve, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
20.07.24 ‑ 31.12.243.000‑5.0003.000‑5.000
01.03.25 ‑ 31.05.253.000‑5.0003.000‑5.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Lokal turistskat på 2 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse. 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder...

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.