• Romantik Hotel Schweitzerhof i Grindelwald, Schweiz
 • Sphinx observatoriet på Jungfraujoch i Schweiz
 • Skiferie i Grindelwald i Schweiz

Skiferie med børn til schweizisk alpeidyl

Skiferie i Schweiz i hyggelige Grindelwald, 8 dage fra 20.000 kr., børn fra 6.000 kr.

Glæd jer til:

Ægte idyl i alpebyen Grindelwald

Spa, hygge og god mad på Romantik Hotel Schweizerhof 4+*

Fantastisk skiløb for både børn og øvede - liftkort inkluderet

Mange aktiviteter for hele familien

Udflugt til Sphinx Observatoriet - ”Toppen af Europa”

Læs mere

Nyd en familievenlig skiferie i Schweiz med den charmerende alpeby Grindelwald som base. I kan stå på ski, snowboarde og kælke i Grindelwald-First, Grindelwald-Wengen og Mürren-Schilthorn, og I har kort til tog og lifter i hele Jungfrau-regionen.

Grindelwald er en ægte alpeby fyldt med stemning og liv. De gamle træhuse er præcis, som man drømmer om på en skiferie til Schweiz.

Omkring byen er smukke bjergtoppe og 210 km pister fordelt på tre skiområder: Grindelwald-Wengen, Mürren Schilthorn og endelig Grindelwld-First, der er det nærmeste, når I bor I selve byen. I kan gå hen til liften eller tage shuttlebus.

Skiferie i Schweiz med børn

I rejser primært til Schweiz for at stå på ski eller snowboard, men selvfølgelig også for bare at hygge sammen. Her er det skønt at have en rigtig by at udforske, og der er spændende udflugter og familievenlige aktiviteter som BodmiARENA tæt på byen med træningsbaner, snowtubes, skiskole og meget mere.

Grindelwald er også kendt for gode kælkemuligheder med verdens længste kælkebakke på 15 km lige ned i byen, og I kan tage på kælketur under stjernerne med slæde og fondue. Læs mere: Guide til Grindelwald

Udflugt til toppen af Europa

Vi inkluderer en udflugt til Jungfraujoch, hvor I kommer op på toppen til Sphinx Observatoriet med magisk udsigt. Her er også ispalads hugget ud i gletsjeren og meget mere. En kæmpe oplevelse.

Liftkort til hele Jungfrau-regionen

Når I rejser på skiferie i Grindelwald med Nyhavn Rejser, inkluderer vi liftkort. Kortet gælder til hele Jungfrau-regionens lifter og togsystemer på nær kabelbanen til Jungfraujoch, men den inkluderer vi så i stedet på udflugten.

Romantik Hotel Schweizerhof 4*, Grindelwald

Lige som resten af Grindelwald er jeres hotel, Romantik Hotel Schweizerhof, ægte alpeidyl. Glæd jer til god mad, spa, indendørs pool og enestående udsigt mod bjergene. Vi inkluderer halvpension 5 af dagene, så I også kan tage ud at spise eller på udflugt en aften eller to.

Skræddersyet skiferie til Schweiz

Alt på denne skiferie til Schweiz kan skræddersys efter jeres ønsker fra antal dage over værelsestype og inkluderede udflugter. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I rejser en større gruppe sammen og ønsker indkvartering med plads til alle. 

Program

Dag 1
I rejser på skiferie i Schweiz

Romantik Hotel Schweitzerhof i Grindelwald, SchweizI flyver til Zurich, hvor I bliver budt velkommen af en privatchauffør, der kører jer til hotellet i den charmerende alpeby Grindelwald. Flyveturen tager lidt under to timer og køreturen lidt over to timer.  

Romantik Hotel Schweizerhof 4*, Grindelwald

I skal bo i ægte alpeidyl på Romantik Hotel Schweizerhof. I har et Comfort Room (25-28 m2) og kan se frem til fortrinlig service, god mad og 12 m lang indendørs pool. Skulle I få lyst til en spabehandling, kan det også lade sig gøre.

Aftenstemning i Grindelwald på skiferie i SchweizI kan opgradere til værelse med balkon og panoramaudsigt tii bjergene, og rejser I flere sammen, har Romantik Hotel Schweizerhof suiter med op 8 sengepladser. Ja, I kan få jeres egen alpehytte med plads til 21, hvis I ønsker det.

Dag 2-7
Skiferie i Grindelwald med ekstra oplevelser

Skiferie i Grindelwald i SchweizDen gamle alpeby Grindelwald ligger med udsigt til toppene af Eiger, Mönch og Jungfrau ikke langt fra de andre hyggelige alpebyer Wengen og Interlaken, som I kan tage på udflugt til. Selve Grindelwald er ren alpeidyl med smukke huse, butikker og restauranter.

Her kan I glæde jer til oplevelser i sneen i tre store skiområder med masser af aktiviteter for både store og små. 

Oplev kælketur under stjernerne på skiferie i Grindelwald, SchweizSkiferie i Grindelwald med børn

Når I rejser på skiferie til Grindelwald, kan I gå lige hen til liften til det nærmeste skiområde, Grindelwald-First. Det er samtidig det mest familievenlige område med børnevenlige træningsbaner, snowtubes, børneklub, snowparty og skiskole i BodmiARENA nede i dalen. 

Mere end 30% of Grindelwalds pister er velegnede til begyndere og let øvede, og fra Oberjoch er "slow slopes" med maks. hastighed på 30 km/t. 

Nyd den mageløse udsigt i Grindelwald-First på skiferie i SchweizNu føler man jo ofte, at efter kort tid kommer børnene ræsende forbi de voksne, så måske skal I også ud på nogle af områdets andre 210 km pister. Men om I skal tage børnene med på den mest berømte af dem alle, må I nok lige tænke over. Det er nemlig den længste styrtløbspiste i World Cuppen, Lauberhorn. 

Læs mere: Guide til Grindelwald

Sphinx observatoriet på Jungfraujoch i SchweizUdflugt til toppen af Europa

Vi inkluderer en fantastisk udflugt til Jungfraujoch. Først venter en smuk tur i svævebanen Eiger Express, hvorefter I kører i tog ind i bjerget en lille halv time. I stiger ud på toppen til ispalads hugget ud i gletsjeren og den vildeste udsigt fra Sphinx-observatoriet. 

Vi kan også anbefale en aftentur, hvor I kælker under stjernerne, og I kan gå i James Bonds fodspor op i 2970 m på Schilthorn med den store udsigtsplatform og roterende restaurant Piz Gloria, der er kendt fra James Bond filmen On Her Majesty's Secret Service.

Den indendørs pool på Romantik Hotel Schweitzerhof i Grindelwald, SchweizHjemme på hotellet venter den indendørs pool, spaen og god mad.

Dag 8
Hjem fra skiferie i Schweiz

Skiferie i Grindelwald i Schweiz med Eiger-bjerget i baggrundenEn uges hygge og sjov i Grindelwald og på pisterne er slut. I siger farvel til Romantik Hotel Schweizerhof og bliver kørt i lufthavnen, hvorfra turen går hjem mod Danmark. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Romantik Hotel Schweizerhof, Grindelwald, Schweiz
RejseperiodeDobbeltEnkelt
15.12.21 - 28.12.2119.000-21.00037.000-39.000
29.12.21 - 02.01.2230.000-32.00057.000-59.000
03.01.22 - 12.04.2219.000-22.00037.000-42.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Romantik Hotel Schweizerhof, Grindelwald, Schweiz, børn 2-11 år
Rejseperiode1. Barn2. Barn
15.12.21 - 21.12.215.000-7.00011.000-13.000
22.12.21 - 04.01.226.000-8.00011.000-13.000
05.01.22 - 10.02.225.000-7.00011.000-13.000
11.02.22 - 12.04.225.000-7.00011.000-13.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Zurich t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport Zurich-Grindelwald t/r
 • 7 nætter på Romantik Hotel Schweizerhof 4+*, Grindelwald. Comfort Room, resort view
 • Halvpension i 5 dage i hovedrestauranten Alpterrassen
 • 6 dages liftkort til Jungfrau Ski Region
 • Oplevelse: På toppen af Europa

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport af ski på flyet
 • Leje af ski og støvler
 • Liftkort på ankomst og afrejsedag
 • Byskat, 3-5CHF/person/dag, afregnes lokalt