Xl Switzerland Romantik Schweizerhof Grindelwald Winter

Skiferie med børn til schweizisk alpeidyl

Skiferie med børn til schweizisk alpeidyl

8 dage

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

Skiferie i Schweiz - 8 dage i hyggelige Grindewald

Nyd en familievenlig skiferie i Schweiz med den charmerende alpeby Grindelwald som base. I kan stå på ski, snowboarde og kælke i Grindelwald-First, Grindelwald-Wengen og Mürren-Schilthorn, og I har kort til tog og lifter i hele Jungfrau-regionen.

Grindelwald er en ægte alpeby fyldt med stemning og liv. De gamle træhuse er præcis, som man drømmer om på en skiferie til Schweiz.

Omkring byen er smukke bjergtoppe og 210 km pister fordelt på tre skiområder: Grindelwald-Wengen, Mürren Schilthorn og endelig Grindelwld-First, der er det nærmeste, når I bor I selve byen. I kan gå hen til liften eller tage shuttlebus.

Glæd jer til

 • Ægte idyl i alpebyen Grindelwald
 • Spa, hygge og god mad på Romantik Hotel Schweizerhof 4+*
 • Fantastisk skiløb for både børn og øvede - liftkort inkluderet
 • Mange aktiviteter for hele familien
 • Udflugt til Sphinx Observatoriet - ”Toppen af Europa”

Liftkort til hele Jungfrau-regionen

Når I rejser på skiferie i Grindelwald med Nyhavn Rejser, inkluderer vi liftkort. Kortet gælder til hele Jungfrau-regionens lifter og togsystemer på nær kabelbanen til Jungfraujoch, men den inkluderer vi så i stedet på udflugten.

 

Skiferie i Schweiz med børn

I rejser primært til Schweiz for at stå på ski eller snowboard, men selvfølgelig også for bare at hygge sammen. Her er det skønt at have en rigtig by at udforske, og der er spændende udflugter og familievenlige aktiviteter som BodmiARENA tæt på byen med træningsbaner, snowtubes, skiskole og meget mere.

Grindelwald er også kendt for gode kælkemuligheder med verdens længste kælkebakke på 15 km lige ned i byen, og I kan tage på kælketur under stjernerne med slæde og fondue. Læs mere: Guide til Grindelwald

Xl Switzerland Grindelwald Sleigderide Schlitteln Sulwald
Xl Switzerland Grindelwald Murren Piz Gloria
Xl Switzerland Grindenwald Winter Trekking
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver til Zurich, hvor I bliver budt velkommen af en privatchauffør, der kører jer til hotellet i den charmerende alpeby Grindelwald. Flyveturen tager lidt under to timer og køreturen lidt over to timer.  

Romantik Hotel Schweizerhof 4*, Grindelwald

I skal bo i ægte alpeidyl på Romantik Hotel Schweizerhof. I har et Comfort Room (25-28 m2) og kan se frem til fortrinlig service, god mad og 12 m lang indendørs pool. Skulle I få lyst til en spabehandling, kan det også lade sig gøre.

I kan opgradere til værelse med balkon og panoramaudsigt tii bjergene, og rejser I flere sammen, har Romantik Hotel Schweizerhof suiter med op 8 sengepladser. Ja, I kan få jeres egen alpehytte med plads til 21, hvis I ønsker det.

Xl Switzerland Romantik Schweizerhof Grindelwald Private SPA

Den gamle alpeby Grindelwald ligger med udsigt til toppene af Eiger, Mönch og Jungfrau ikke langt fra de andre hyggelige alpebyer Wengen og Interlaken, som I kan tage på udflugt til. Selve Grindelwald er ren alpeidyl med smukke huse, butikker og restauranter.

Her kan I glæde jer til oplevelser i sneen i tre store skiområder med masser af aktiviteter for både store og små. 

Skiferie i Grindelwald med børn

Når I rejser på skiferie til Grindelwald, kan I gå lige hen til liften til det nærmeste skiområde, Grindelwald-First. Det er samtidig det mest familievenlige område med børnevenlige træningsbaner, snowtubes, børneklub, snowparty og skiskole i BodmiARENA nede i dalen. 

Mere end 30% of Grindelwalds pister er velegnede til begyndere og let øvede, og fra Oberjoch er "slow slopes" med maks. hastighed på 30 km/t. 

Nu føler man jo ofte, at efter kort tid kommer børnene ræsende forbi de voksne, så måske skal I også ud på nogle af områdets andre 210 km pister. Men om I skal tage børnene med på den mest berømte af dem alle, må I nok lige tænke over. Det er nemlig den længste styrtløbspiste i World Cuppen, Lauberhorn. 

Læs mere: Guide til Grindelwald

Xl Switzerland Grindenwald Winter Snow Biking
Xl Switzerland Grindenwald Winter Skiing
Xl Switzerland Jungfraujoch Plateau Top Of Europe DKPL 102396

Udflugt til toppen af Europa

Vi inkluderer en fantastisk udflugt til Jungfraujoch. Først venter en smuk tur i svævebanen Eiger Express, hvorefter I kører i tog ind i bjerget en lille halv time. I stiger ud på toppen til ispalads hugget ud i gletsjeren og den vildeste udsigt fra Sphinx-observatoriet. 

Vi kan også anbefale en aftentur, hvor I kælker under stjernerne, og I kan gå i James Bonds fodspor op i 2970 m på Schilthorn med den store udsigtsplatform og roterende restaurant Piz Gloria, der er kendt fra James Bond filmen On Her Majesty's Secret Service.

Hjemme på hotellet venter den indendørs pool, spaen og god mad.

En uges hygge og sjov i Grindelwald og på pisterne er slut. I siger farvel til Romantik Hotel Schweizerhof og bliver kørt i lufthavnen, hvorfra turen går hjem mod Danmark. 

Xl Switzerland Grindenwald First Snowboard
Udflugt til toppen af Europa

Det skal I opleve på jeres rejse

Vi inkluderer en udflugt til Jungfraujoch, hvor I kommer op på toppen til Sphinx Observatoriet med magisk udsigt. Her er også ispalads hugget ud i gletsjeren og meget mere. En kæmpe oplevelse.

HÅndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Lige som resten af Grindelwald er jeres hotel, Romantik Hotel Schweizerhof, ægte alpeidyl. Glæd jer til god mad, spa, indendørs pool og enestående udsigt mod bjergene. Vi inkluderer halvpension 5 af dagene, så I også kan tage ud at spise eller på udflugt en aften eller to.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Zurich t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport Zurich-Grindelwald t/r
 • 7 nætter på Romantik Hotel Schweizerhof 4+*, Grindelwald. Comfort Room, resort view
 • Halvpension i 5 dage i hovedrestauranten Alpterrassen
 • 6 dages liftkort til Jungfrau Ski Region
 • Oplevelse: På toppen af Europa

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport af ski på flyet
 • Leje af ski og støvler
 • Liftkort på ankomst og afrejsedag
 • Byskat, 3-5CHF/person/dag, afregnes lokalt

Grindelwald – Schweiziske Alper og stemningsfuld by

Tal med en ekspert

Skræddersyet skiferie i Schweiz

Alt på denne skiferie til Schweiz kan skræddersys efter jeres ønsker fra antal dage over værelsestype og inkluderede udflugter. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I rejser en større gruppe sammen og ønsker indkvartering med plads til alle. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.