Xl Singapore Bintan The Sanchaya Beach View
Bintan, Singapore

The Sanchaya

Ophøjet klasse, hvide strande og tidløs romantik

Med en skøn kombination af klassisk elegance, fordums romantik og intime, fredfyldte rammer, er The Sanchaya kort fortalt et fabelagtigt lille resort, der selvsikkert og aldeles ubesværet sætter scenen for en suveræn strandferie.

Suverænt og elegant strandresort tæt på Singapore

Det tager mindre end en time at sejle fra Singapore til den indonesiske tropeø Bintan, hvor det lille, stilfulde strandresort The Sanchaya venter på jer mellem vajende palmer ved en kridhvid strand.

The Sanchaya er kort fortalt et pragtfuldt og elegant resort i romantisk kolonistil, der med sine kun 29 værelser fordelt på suites og villaer nærmest minder om en privat - og gennemført ekstravagant – luksusvilla eller et sommerhus til weekenderne væk fra Singapore.

Personalet er utroligt sødt og hjælpsomt, faciliteterne er i top og foruden de skønne, fredfyldte omgivelser og de mange aktiviteter og faciliteter – fra bueskydning til spa - er det bare et af de slags steder, der langsomt, men sikkert indhyller jer i en drømmeagtig verden af ro og urokkelig klasse.     

På Bintan-øen, kan I også glæde jer til at gå på opdagelse i lokale fiskerlandsbyer og udforske øens dyrerige mangrover og regnskov.

Xl Singapore Bintan The Sanchaya Olympic Pool
Xl Singapore Bintan The Sanchaya Beach View
Xl Singapore Bintan The Sanchaya Picnic In Villa Dining

Charmerende kolonistil med moderne udtryk

The Sanchaya er centreret omkring en underskøn, hvid hovedbygning i klassisk kolonistil med luftige verandaer og store terrasser i tropisk træ, antikke ventilatorer, klinkegulve, træskodder og stilfulde møbler. Det hele er omgivet af tropiske haver, hvor I også finder resortets skønne trævillaer i indonesiske stil.     

Inde I hotellet blander de antikke, tropiske kolonitidsreferencer sig elegant med moderne designelementer, kunstværker og luksuriøse indslag som marmorborde, der skaber et smagfuldt boutique-udtryk, som aldrig mister forankringen i den gamle verdens romantik og regionens rige kulturhistorie.

Xl Singapore Bintan The Sanchaya Cabana Beach
Xl Singapore Bintan The Sanchaya Sanchaya Suite Balcony
Xl Singapore Bintan The Sanchaya Junior Suite
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, stor pool, pétanque og et væld af aktiviteter

På The Sanchaya, kan I også glæde jer til at spa og wellness i verdensklasse med resortets balinesisk-inspireret spa, der tilbyder alt fra traditionelle balinesiske og thailandske massager til holistik massage, japanske ansigtsbehandlinger og meget mere.

Er humøret til mere, end at nyde de pragtfulde omgivelser, den 50 meter lange infinity-pool og de kridhvide strande, så tilbyder The Sanchaya også et stort udvalg af aktiviteter med alt fra bueskydning, pétanque og SUP-boards til cykelture, kokkeskole og cocktailkurser. Flere af resortets aktiviteter tilkøbes på stedet. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Streetfood, gourmet og fortrinlige cocktails

The Sanchaya har to skønne restauranter: På Tasanee Grill venter der jer autentiske thailandske retter og grill – inspireret af Bangkoks gadekøkkener og serveret udenfor ved poolen. Indenfor kan I gå på opdagelse i indonesiske specialiteter og det moderne europæiske køkken på den suverænt indrettet The Dining Room, hvor I også kan glæde jer til at nyde resortets à la carte morgenmad.

The Bar er The Sanchayas stemningsfulde og gennemførte bar i bedste Gentlemans Club-stil med mørke toner, fremragende cocktails og klare referencer til en svunden tid med cricket, sundowners og den seneste sladder fra imperiets yderste afkroge. Det er passende også her, at I kan nyde resortets Afternoon Tea.

I forlængelse af The Bar, finder I The Decanter, hvor hotellets sommelier præsenterer vine og giver gæster mulighed for at designe deres egen ”vinsmagningsrejse”.

Stilfulde suites og villaer

The Sanchaya har i alt 29 værelser, der fordeler sig på fem kategorier: Lawan Thai Villa (68 m2), Junior Suite (117-130 m2), Two Bedroom Villa (178 m2) og Leelawadee Three Bedroom Villa (420 m2).

Alle værelser er stilfuldt indrettet - fra de lysere og elegante kolonitidstemaer på resortets suites til de afdæmpede og mere traditionelle temaer i villaerne. Fælles er den samme smagfulde kombination af fortid og nutid i form af bl.a. skønne træsenge, orientalske gitterpartier i bambus, kinesiske lakmøbler, træpanelvægge og moderne lamper.

Alle værelser har luksuriøse badeværelser med fritstående badekar samt Wi-Fi, aircondition, tv, tablet, Apple TV og minibar. Suites har terrasser med udsigt til havet, mens resortets villaer putter sig i de vidunderlige haver med forskellige udsigter. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Singapore

Alt på denne rejse til Singapore kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Singapore.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.