Small Spain Majorca Hotel La Residencia Belmond La Residencia At Sunset
Mallorca, Spanien

Belmond la Residencia

Rustik charme og urokkelig klasse

Mellem olivenlunde og citrontræer, i Mallorcas fredfyldte bjerge, ligger Belmond La Residencia 5+*, som repræsenterer den perfekte balance mellem Belmond-kædens ypperlige hoteldyder, landlig varme og afslappet ø-stemning. Nyd et af Mallorcas ypperste luksusresorts.

Landlig romantik med et kunstnerisk hjerte

Belmond La Residencia ligger i den magiske kystlandsby Deia – på en bakketop tæt på Nordvestmallorcas smukke klippekyst. Den enestående beliggenhed har inspireret at hav af kunstnere og forfattere gennem tiden - og når man ankommer, forstår man hvorfor.

Resortet er tæt integreret i det lokale kunstneriske miljø – det oplever I bl.a. i form af kunst på væggene, skulpturer i haverne og resortets helt eget kunstgalleri. Ligesom I kan glæde jer til et løbende program af kreative workshops med professionelle kunstmalere og skulptører.

En af de store glæder ved at bo på Belmond La Residencia er at slentre rundt i Deias snørklede gader og udforske landsbyens skønne gårdhaver, charmerende huse, spændende restauranter og den lokale kunstscene – for ikke at nævne det fantastiske Valldemossa-palads, der ligger blot 10 km væk i Tramuntanabjergene.   

Tilbage på resortet, kan I glæde jer til alt det, som kendetegner et Belmond-resort; Ypperlig luksus, de bedste hoteldyder, nærværende service og faciliteter i verdensklasse - og på Belmond La Residencia er det hele indhyllet i en landlig varme og en autentisk romantik, der mildest talt er uimodståelig.

Høj klasse og hjemlig varme i naturskønne omgivelser

Belmond La Residencia er bygget op omkring to rustikke landejendomme fra 1600-tallet, som i dag har udviklet sig til en fortryllende myriade af stenhuse, villaer, haver, trapper, stisystemer og terrasser i flere niveauer, der putter sig mellem olivenlunde og frugttræer. Det er et eventyrligt sted.

På trods af de storslåede omgivelser og imponerende bygninger, har resortet bibeholdt en vidunderlig og intim stemning, der på en gang føles hjemlig og eksklusiv.

Xl Spain Majorca Hotel La Residencia Designer Suite By Matthew Williamson Pool
XL Spain Majorca Hotel La Residencia Restaurant El Olivo
Xl Spain Majorca Hotel La Residencia Executive Junior Suite
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Stort udvalg af skønne værelser

Resortets 72 værelser fordeler sig på to forskellige slags værelser, fire typer af suiter, heraf nogle med egen pool, og en enkelt privat villa med bl.a. tre soveværelser, stue, køkken og opvarmet pool.

Alle værelser og suiter er individuelt indrettede med og fulde af charme med traditionelle, lokale møbler og kunst fra nærområdet. Den laveste værelseskategori "classic" kan føles en smule trængt, så vi anbefaler alt fra "superior" og opefter.

3 pools, prisvindende spa og tennisbaner

Belmond La Residencia har såvel tennisbaner som et topmoderne fitnesscenter. Bagefter kan I f.eks. glæde jer til en prisvindende massage, mens udsigten til Tramuntanabjergene folder sig ud foran dig og den milde duft fra lokale urter forfører din sanser. Vælg mellem et væld af terapeutiske behandlinger, der spænder fra klassiske massageformer til mere innovative og eksperimenterende.

Senere kan I f.eks. tage en svalende dukkert i en af de tre swimmingpools, hvoraf to er udendørs og en indendørs, så selv forår og efterår kan nydes på Mallorca.

Skønne udflugter og shuttlebus til stranden

Få pakket en overdådig picnickurv, lad et af resortets æsler transportere kurven og begiv jer lidt op i bjergene og find et hyggeligt sted at slå jer ned. Her midt i den vidunderlige natur kan I nyde omgivelserne, roen og ikke mindst udsigten. Tættere på den rene bjergidyl, vel at mærke uden at man går på kompromis med kvaliteten, kommer man næppe.

I kan også udforske nærområdets kulturelle skatkammer fra en Vespa eller til fods - eller måske deltage i en af hotellets kunstlektioner, der arrangeres efter ønske og interesse. Sidst, men ikke mindst har Belmond La Residencia naturligvis sin egen shuttlebus, der kører jer til stenstranden Cala Deia i nærheden af landsbyen – det tager 5 til 10 min, men Port Sollers gyldne sandstrande ligger cirka 20 min. væk med bil.

Smagen af Mallorca og Middelhavet

Både atmosfæren og ingredienserne fra det klassiske middelhavskøkken gennemsyrer filosofien bag La Residencias 3 restauranter.

Gourmetrestauranten El Olivo er indrettet i en olivenpresse fra det 16. århundrede. Romantikken er fuldendt, når den gamle bygning bliver oplyst af stearinlys og et himmelsk måltid serveret.

Menuen tager sit udgangspunkt i klassiske middelhavsretter i nye fortolkninger og afsæt i årstidens friske råvarer. De fleste grøntsager og urter hentes fx direkte fra køkkenhaven, oliven, citroner og appelsiner gror i baghaven og hotellets egne får græsser på de tilhørende marker.

Café Miró er en mere afslappet bistrorestaurant, både åben til frokost og aften. Det er også her man kan nyde sin eftermiddagste med friskbagte scones, en cocktail før middagen eller hænge i baren til efter midnat.

I Pool Bar kan man i løbet af dagen nyde lettere retter, som fx salater, paella og grillet seafood. Om aftenen bliver der tændt op i den udendørs kulovn og tilberedt kød og fisk direkte fra det lokale marked.

Og så der selvfølgelig den stemningsfulde morgenmadsrestaurant Son Fony. Med udsigt til poolen og bjergene i baggrunden og et overdådigt udbud af helt ferske råvarer og lokale ingredienser på bordet, er man her sikret en god start på dagen. Glæd jer til at blive forført fra morgen til aften.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Spain Majorca Hotel La Residencia Spa Woman
Mallorca, Spanien, Europa

Glæd jer til

En autentisk stil, der går lige i hjertet

Vidunderlig atmosfære og gastronomi

Den fortryllende bjerglandsby Deia

Vandreture og udflugter i Mallorcas højland

Skønne udsigter til Tramuntana-bjergene

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.