• Smuk udsigt over Port Soller og Jumeirah Port Soller Hotel & Spa på Mallorca
 • Børn i Sa Talaia poolen på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Mallorca
 • Jumeirah Port Soller Hotel and Spa, Mallorca
 • Gastronomi på Jumeirah Port Soller Hotel and Spa, Mallorca

Luksus mellem himmel og hav på Mallorca

Familieforkælelse på Jumeirah Port Soller 5*, 8 dage fra 20.000 kr., børn fra 9.500 kr.

Glæd jer til:

Hyggelige Puerto de Soller og stemningsfulde bjergbyer

Særpris på sublim luksus på toppen af klipperne

Lækkert værelse med balkon og fantastisk udsigt

Børneklub og stor familiepool

Udflugter i egen bil og med det gamle tog til Palma

Læs mere

Oplev det autentiske Mallorca på den bjergrige nordkyst. I hyggelige Puerto de Soller ligger luksuriøse Jumeirah 5* på en lodret klippe med panoramaudsigt over byen, bjergene, havet og appelsinlundene. Vi inkluderer bil til jeres udflugter, og rejsens varighed kan naturligvis tilpasses jeres ønsker.

Der er en grund til, at rejser til Mallorca har været blandt danskernes foretrukne i årtier. Her er ganske enkelt så utroligt smukt, et fantastisk klima og de mest stemningsfulde byer, man kan tænke sig.

Her er også steder med meget turisme og begrænset charme, men glem dem, når I rejser til Mallorca med Nyhavn Rejser. Vi har i stedet fundet et hotel i verdensklase og kan tilbyde en god pris for et grand deluxe værelse med spektakulær udsigt over Tramuntanabjergene. Og oveni inkluderer vi bil, så I kan komme på skønne udflugter i området.

Sublim luksus på Jumeirah Port Soller 5*

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5* ligger hævet over Puerto de Soller med lodrette klipper ned mod havet.

Nyd den fantastiske panoramaudsigt og at blive forkælet på et stilfuldt hotel med smukt design, sublim service, spa og gastronomi. Det er med andre ord ikke kun på beliggenheden, at Jumeirah hæver sig over alt andet i Puerto de Soller.

Værelse med balkon og udsigt over bjergene

Værelserne er fordelt over 11 bygninger, der er bygget i mange niveauer smukt integreret klipperne med græs på tagene og adskilt af svalegange og blomsterrige haver.

I skal bo i et dejligt Premium værelse, med balkon og smuk udsigt over bjergene. Her er der fint plads til to voksne og to børn. I sover i en stor dobbeltseng og en sofa dobbeltseng. Vi kan naturligvis også tilbyde mange andre værelses-typer og værelser ved siden af hinanden med dør imellem.

Spektakulære restauranter

Middelhavets varme klima og den kølige brise på toppen af klipperne gør Jumeirah til et perfekt sted at spise under åben himmel på gourmetniveau. Her er fire barer og to restauranter.

Cap Roig er en innovativ restaurant, man bør besøge, hvis sætter pris på international gastronomi. Nyd frisk seafood med en spektakulær udsigt, under de store pinjetræer, tæt ved Sa Talaia poolen. Es Fanals, hotellets anden restaurant, byder imidlertid på det gourmetmæssige højdepunkt med fantastisk spansk tapas med moderne tvist og delikate asiatiske retter.

Barbaroja's Kids Club

Alle børn fra 3 til 12 år er velkomne i Barbaroja's Kids Club. Her er masser af spil – både bræt og computer – og kreativ leg.

SPA, FITNESS OG POOLS

Jumeirah har to store, opvarmede pools. Den ene med livredder og ideel til familier. Her er også en smuk infinity pool, hvor man kan hænge på kanten og lade sig betage af udsigten. Denne er dog forbeholdt personer fra 12 år og opefter.

Skal I nyde lidt ekstra forkælelse, kan I gå i den luksuriøse Talise Spa. Og har I brug for lidt ekstra motion, anbefaler vi en tur i det lækre fitnesscenter. Adgang for alle over 16 år.

Charmerende Puerto de Soller

I skal bo i den charmerende havneby Puerto de Soller. Her har naturen skabt en naturlig havn i en bugt, hvor Middelhavet omfavnes af klipper på begge sider.

I bunden af bugten ligger byen for foden af de grønne Tramuntana-bjerge, der er erklæret verdens naturarv af UNESCO.

Restauranter med frisk fisk, skønne tapas og veltillavet paella samt hyggelige caféer ligger side om side med en fælles forståelse for, at her slappes af og hygges. Det vilde natteliv må I andre steder på øen for at finde. Puerto de Soller er i stedet en by for både det romantiske par og for børnefamilier.

På begge sider af den store lystbådehavn i Puerto de Soller er strande, der takket være klipperne længere ude er super børnevenlige. Hele dette smukke scenarie ses bedst fra toppen af klipperne oven for bugten. Det er her, I skal bo!

Masser af udflugtsmuligheder

Puerto de Soller ligger perfekt for udflugter til Mallorcas smukkeste natur og mest stemningsfulde byer som Valdemossa, Deia og Pollenca.

Kort inde i landet bag appelsinlundene ligger den charmerende by Soller. I kan gå hertil, men prøv også at tage den gamle sporvogn fra stranden. I har bil under hele opholdet, men gå også en tur i bjergene og lån evt. cykler. I kan jo starte med en tur ned ad bakken til byen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Luksus mellem himmel og hav på Mallorca, 8 dage, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
29.09.21 - 14.10.2119.000-21.000
15.10.21 - 31.10.2124.000-26.000
01.04.22 - 24.04.2229.000-31.000
25.04.22 - 20.05.2220.000-22.000
21.05.22 - 24.06.2224.000-26.000
25.06.22 - 18.09.2229.000-31.000
19.09.22 - 14.10.2220.000-22.000
15.10.22 - 31.10.2224.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Luksus mellem himmel og hav på Mallorca, 8 dage, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
29.09.21 - 31.10.219.000-11.0009.000-11.000
01.04.22 - 31.10.229.000-11.0009.000-11.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Mallorca t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 7 nætter på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5*, Puerto de Soller. Premium Tramuntana Mountain View værelse med dobbeltseng og sofaseng (2 børn)
 • Overdådig morgenmadsbuffet
 • 1 x 3-retters a la carte middag på enten Cap Roig, Es Fanals eller Sunset Restaurant
 • 1 uges billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • Gratis adgang til Talise Spa
 • Shuttle service fra hotellet til bymidte og Port Soller stranden

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer til den inkluderede middag
 • Parkeringsafgift på hotellet, 10 EUR pr. dag for Nyhavn Rejsers gæster (normalpris 20 EUR)

Bemærk

 • Tillæg for havudsigt: Ca. 12-13.000 kr. pr. værelse for 7 nætter i juli
 • Turistskat pr. nat pr. person over 16 år: Maj-oktober 4,40 EUR. November-april 1,10 EUR. Skatten halveres f.o.m. den niende nat