Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel Spa Mallorca Infinity Pool Sunset

Rejs til Mallorca og oplev luksus mellem himmel og hav

Rejs til Mallorca og oplev luksus mellem himmel og hav

8 dage fra 24.500 kr. | BØRN fra 3.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

8 dages familieforkælelse på Jumeirah Port Soller 5*

Oplev det autentiske Mallorca på den bjergrige nordkyst. I hyggelige Puerto de Soller ligger luksuriøse Jumeirah 5* på en lodret klippe med panoramaudsigt over byen, bjergene, havet og appelsinlundene. Vi inkluderer bil til jeres udflugter, og rejsens varighed kan naturligvis tilpasses jeres ønsker.

Der er en grund til, at rejser til Mallorca har været blandt danskernes foretrukne i årtier. Her er ganske enkelt så utroligt smukt, et fantastisk klima og de mest stemningsfulde byer, man kan tænke sig.

Her er også steder med meget turisme og begrænset charme, men glem dem, når I rejser til Mallorca med Nyhavn Rejser. Vi har i stedet fundet et hotel i verdensklase og kan tilbyde en god pris for et grand deluxe værelse med spektakulær udsigt over Tramuntanabjergene. Og oveni inkluderer vi bil, så I kan komme på skønne udflugter i området.

Glæd jer til

 • Hyggelige Puerto de Soller og stemningsfulde bjergbyer
 • Sublim luksus på toppen af klipperne
 • Lækkert værelse med balkon og fantastisk udsigt
 • Børneklub og stor familiepool
 • Udflugter i egen bil og med det gamle tog til Palma

Charmerende Puerto de Soller

I skal bo i den charmerende havneby Puerto de Soller. Her har naturen skabt en naturlig havn i en bugt, hvor Middelhavet omfavnes af klipper på begge sider.

I bunden af bugten ligger byen for foden af de grønne Tramuntana-bjerge, der er erklæret verdens naturarv af UNESCO.

Restauranter med frisk fisk, skønne tapas og veltillavet paella samt hyggelige caféer ligger side om side med en fælles forståelse for, at her slappes af og hygges. Det vilde natteliv må I andre steder på øen for at finde. Puerto de Soller er i stedet en by for både det romantiske par og for børnefamilier.

På begge sider af den store lystbådehavn i Puerto de Soller er strande, der takket være klipperne længere ude er super børnevenlige. Hele dette smukke scenarie ses bedst fra toppen af klipperne oven for bugten. Det er her, I skal bo!

Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Værelse med balkon og udsigt over bjergene

Værelserne er fordelt over 11 bygninger, der er bygget i mange niveauer smukt integreret klipperne med græs på tagene og adskilt af svalegange og blomsterrige haver.

I skal bo i et dejligt Premium værelse, med balkon og smuk udsigt over bjergene. Her er der fint plads til to voksne og to børn. I sover i en stor dobbeltseng og en sofa dobbeltseng. Vi kan naturligvis også tilbyde mange andre værelses-typer og værelser ved siden af hinanden med dør imellem.

Spektakulære restauranter

Middelhavets varme klima og den kølige brise på toppen af klipperne gør Jumeirah til et perfekt sted at spise under åben himmel på gourmetniveau. Her er fire barer og to restauranter.

Cap Roig er en innovativ restaurant, man bør besøge, hvis sætter pris på international gastronomi. Nyd frisk seafood med en spektakulær udsigt, under de store pinjetræer, tæt ved Sa Talaia poolen. Es Fanals, hotellets anden restaurant, byder imidlertid på det gourmetmæssige højdepunkt med fantastisk spansk tapas med moderne tvist og delikate asiatiske retter.

Masser af udflugtsmuligheder

Puerto de Soller ligger perfekt for udflugter til Mallorcas smukkeste natur og mest stemningsfulde byer som Valdemossa, Deia og Pollenca.

Kort inde i landet bag appelsinlundene ligger den charmerende by Soller. I kan gå hertil, men prøv også at tage den gamle sporvogn fra stranden. I har bil under hele opholdet, men gå også en tur i bjergene og lån evt. cykler. I kan jo starte med en tur ned ad bakken til byen.

Spa, fitness, pools og Kids Club

Jumeirah har to store, opvarmede pools. Den ene med livredder og ideel til familier. Her er også en smuk infinity pool, hvor man kan hænge på kanten og lade sig betage af udsigten. Denne er dog forbeholdt personer fra 12 år og opefter.

Skal I nyde lidt ekstra forkælelse, kan I gå i den luksuriøse Talise Spa. Og har I brug for lidt ekstra motion, anbefaler vi en tur i det lækre fitnesscenter. Adgang for alle over 16 år.

Barbaroja's Kids Club

Alle børn fra 3 til 12 år er velkomne i Barbaroja's Kids Club. Her er masser af spil – både bræt og computer –og kreativ leg.

Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel Spa Sa Talaia Pool View
Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel Spa Mallorca Grand Deluxe Mountain View
Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel Spa Mallorca Sa Talaia Pool Kids
Sublim luksus på Jumeirah Port Soller 5*

Her skal I bo på jeres rejse

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5* ligger hævet over Puerto de Soller med lodrette klipper ned mod havet.

Nyd den fantastiske panoramaudsigt og at blive forkælet på et stilfuldt hotel med smukt design, sublim service, spa og gastronomi. Det er med andre ord ikke kun på beliggenheden, at Jumeirah hæver sig over alt andet i Puerto de Soller.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Mallorca t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 7 nætter på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5*, Puerto de Soller. Premium Tramuntana Mountain View værelse med dobbeltseng og sofaseng (2 børn)
 • Overdådig morgenmadsbuffet
 • 1 uges billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • Adgang til state of the art fitness center
 • Adgang til Talise Spa inkl. hydro-pool
 • Adgang til Barbaroja Kids Club (3-11 år)
 • Shuttle service fra hotellet til bymidte og Port Soller stranden

Premium Tramuntana Mountain View

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Rejs til Mallorca og oplev luksus mellem himmel og hav
RejseperiodeDobbelt
20.07.24 ‑ 31.08.2439.000‑44.000
01.09.24 ‑ 30.09.2431.000‑34.000
01.10.24 ‑ 31.10.2424.000‑27.000
25.03.25 ‑ 30.04.2524.000‑26.000
01.05.25 ‑ 31.05.2528.000‑31.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Premium Tramuntana Mountain View - børn

WEB - Rejs til Mallorca og oplev luksus mellem himmel og hav, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
20.07.24 ‑ 13.10.244.000‑6.0004.000‑8.000
14.10.24 ‑ 21.10.246.000‑8.0009.000‑11.000
22.10.24 ‑ 31.10.244.000‑6.0007.000‑9.000
25.03.25 ‑ 31.05.252.000‑4.0002.000‑4.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer til den inkluderede middag
 • Parkeringsafgift på hotellet, 10 EUR pr. dag for Nyhavn Rejsers gæster (normalpris 20 EUR)

Bemærk

 • Tillæg for havudsigt: Ca. 12-13.000 kr. pr. værelse for 7 nætter i juli
 • Turistskat pr. nat pr. person over 16 år: Maj-oktober 4,40 EUR. November-april 1,10 EUR. Skatten halveres f.o.m. den niende nat
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mallorca

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt på Mallorca? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og sidder klar til at skræddersy den rejse til Mallorca, som opfylder netop jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.