XL Anantara Layan Phuket Resort Aeria Beach
Phuket, Thailand

Anantara Layan Phuket Resort

Overdådig idyl midt i afsides bugt på Phuket

Ved foden af Phukets frodige højdedrag gemmer Anantara Layan Phuket Resort sig i en lukket bugt. Nyd fred, gastronomi og vidunderlige omgivelser med masser af plads. Og forkæl jer selv med en enestående poolvilla.

Det er stadig muligt at finde ugenerte perler på Phuket. Men at finde et resort, der ligger helt og aldeles for sig selv ud til en smuk strand i en afsides bugt, er alligevel et særsyn. Når det så som Anantara Layan Phuket Resort også er fyldt med idyl og skønhed, er grundlaget for en unik rejse til Phuket lagt.

Romantik og solnedgange på Phuket

En landskabsarkitekt kunne ikke have skabt bugten mere perfekt. Stranden er formet i en smilende bue, og ude i det vandet ligger den lille ø Koh Katha med åbning til havet på begge sider. Det giver ikke bare en smuk udsigt, men også stille vand. I kan gå ud til øen ved lavvande og svømme herfra eller bare nyde se resortet i en ny vinkel med den frodige baggrund.

Bugten vender mod vest, så hele sceneriet forkæles med romantiske solnedgange. 

Hotel med gennemført stil og masser af plads

Anantara Layan Phuket Resort er anlagt op ad bakkedraget, så I overalt fanges I af udsigterne over bugten, havet og frodigheden. I vil nyde den smukke arkitektur og gennemførte, moderne indretning med masser af lys og ikke mindst masser af plads. 

Når I f.eks. sætter jer i det smukke bibliotek, er det svært ikke at overføre indretningen til ens eget hjem i tankerne. Der er bare rart og en fredfyldt og afslappet stemning. Og når I sidder på terrassen over den enorme pool, står tiden stille. Poolen går på magisk vis i et med stranden og havet. Gennemført. 

XL Anantara Layan Phuket Resort Dining By Design Beach
Beachfront Pool External FA
Sala Layan Restaurant Deck FA
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi på Anantara Layan Phuket Resort

Anantara Layan Phuket Resort er en gastronomisk oplevelse fra morgen til aften. Få steder serverer så overdådig morgenmad, og dagen igennem kan smagsløgene forkæles med stort og småt. 

  • Sala Layan er hoverrestauranten med fokus på Middelhavskøkkenet
  • Dee Plee serverer Thai fine dining til aften
  • Breeze er klar med snacks ved poolen

I kan også få serveret mad i jeres villa eller et romantisk sted for to på stranden. Vil I lære at lave den selv, kan I deltage i resortets kokkeskole. The Mojito Factory serverer drinks og cocktails. I vil aldrig mangle noget.

Aktiviteter for store og små 

Anantara Layan Phuket Resort er lige så meget til romantisk tosomhed som familieferie. Hop på et paddle board ved stranden eller lån kajakker til at fiske blæksprutter fra eller til at udforske kysten og vådområdet bag resortet. I kan også tage på cykeltur i nationalparken Sirinath eller ad strandvejen til lokale markeder. 

Andamanerhavets øer inviterer til ture i longtailbåde f.eks. til gode snorkelsteder. Børnene har en super børneklub og sjove spil at hygge sig med, mens de voksne nok vil være fristet til en velfortjent tur i spaen. Gør det endelig. 

Ønsker I også at prøve en anden strand 5 minutters kørsel fra Anantara Layan Phuket Resort, er der gratis shuttlebus i vintermånederne. 

Værelser og poolvillaer på Anantara Layan Phuket Resort

Anantara Layan Phuket Resort har en række forskellige kategorier af værelser. Hotelværelser på 56 m2, suiter på 79 m2 og poolvillaer fra 100 m2 helt op til 485 m2. Ja, det behøver ikke stoppe her, for her er også recidenses på op til 2.600 m2!

Ugeneret Sala Pool Villa på 220 m2

I Nyhavn Rejser kan vi især anbefale den overdådige Sala Pool Villa. I har jeres egen ugenerte gårdhave med pool, sala og terrasse med solstole. I behøver ikke tænke på dress code her. 

I kan få serveret mad ved bordet i haven, hvis I ønsker det, og inden for er stort soveværelse samt indendørs og også udendørs bad med både brus og karbad under åben himmel. Villaen kan rummer op til tre voksne eller to voksne med to børn. 

Anantara Layan Lifestyle Pool FA
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.