Pernille 2022

Rejserådgiver

Pernille Kobberup

Pernille 2022

Pernille har være i rejsebranchen i over 20 år. Hendes ekspertområder er bl.a. Thailand, Vietnam og Sri Lanka – for ikke at nævne krydstogter, der er en af de rejseformer, som Pernille holder allermest af. Hun elsker at udforske nye krydstogtskibe, og forkæle sig selv med høj service og gastronomi – eller en god morgenmad på balkonen, mens dagens nye destination tegner sig i horisonten.

Pernille har også rejst meget i Østen, som hun altid vender tilbage til. Det er særligt den sansefulde natur, maden og de lokale befolkningers hjertevarme, der lokker, men der må også gerne være tid til forkælelse og strandferie undervejs. Hun elsker f.eks. at kombinere det nordlige Thailands autentiske og landlige ro med et par nætters storbyliv i Bangkok, inden turen går mod rendyrket afslapning på øen Koh Chang.

Når Pernille skræddersyer en rejse for jer, tager hun altid udgangspunkt i jeres ønsker – også alt det, som hun hører jer sige mellem linjerne. Det kan være en oplevelse eller et sted, som I ikke selv havde tænkt på eller hørt om. Pernille bruger sin egen erfaring og ekspertise til at tyde jeres drømme, så hun kan skabe den rejse, der er perfekt til netop jer.

Destination:‌‌ Asien,‌ Thailand,‌ Vietnam,‌ Sri Lanka

Rejseformer:‌‌ Krydstogt

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.