Xl Thailand Bangkok COMO Metropolitan Bangkok Pool Daytime
Bangkok, Thailand

Como Metropolitan Bangkok

Stilrent designhotel midt i Bangkoks chikke Sathorn-kvarter

Skarpe linjer, luftige værelser og udsøgt gastronomi gør COMO Metropolitan Bangkok til et suverænt åndehul midt i Bangkoks chikke Sathorn-kvarter, hvor charmerende baggyder og små restauranter blander sig med fashionable hoteller og himmelstræbende højhuse.

Minimalistisk luksus og god beliggenhed

COMO Metropolitan Bangkok er ganske enkelt et suverænt åndehul midt i Bangkoks mylder. Det er rene linjer, store hvide flader og masser af luft, hvor man mest har brug for det – i hjertet af Bangkok.

Det gennemførte designhotel ligger tilbagetrukket i det spraglede og fashionable Sathorn-kvarter og i gåafstand til en af Bangkoks største oaser, Lumphini-parken.

Her kan I puste ud under et skyggefuldt træ ved en af parkens søer, mens I oplever livet gå sin gang. Det er et skønt sted at indsnuse det lokale liv på tværs af generationer – og måske øjner I også en af parkens varaner i vandet.

Stramt design, afslappet atmosfære

James Bond møder Le Corbusier. Sådan føles det at træde ind i den enorme lobby på COMO Metropolitan Bangkok, hvor de stramme linjer, uforstyrrede flader og forskudte facader skaber et gennemført modernistisk tableau, som elegant blødes op af kunst, friske blomster og varme lokale detaljer.

Hotellets konsekvente design dækker samtidig over en behagelig, afslappet og uformel atmosfære, uden at gå på kompromis med kvalitet og personlig service. Det er den perfekte kombination af moderne kant og blid, naturlig varme. 

Xl Thailand Bangkok COMO Metropolitan Bangkok Exterior Evening
Xl Thailand Bangkok COMO Metropolitan Bangkok Nahm Restaurant Food
Xl Thailand Bangkok COMO Metropolitan Bangkok Lobby
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser med masser af plads

Plads er ikke et problem på COMO Metropolitan Bangkok. De store, luftige værelser er stilfuldt og enkelt indrettet i stille beige-brunlige toner med sorte lakflader, luksuriøse senge og store lamper. Det hele er smagfuldt kombineret med få, lyse træmøbler i thailandsk landstil. Resultatet er en skøn forening af minimalistisk ro og naturlig varme.

COMO Metropolitan Bangkok har 7 værelseskategorier, fordelt på 4 værelser og 3 suites. City Rooms (26-39 m2) og Studio Rooms (43 m2) egner sig godt til par, mens hotellets mere rummelige Metropolitan Rooms (51-54 m2) er et godt valg for familier med op til to børn.

Alle værelser har tv, minibar, WiFi, Bose lydssystem og yogamåtter. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Spa, pool og fitnesscenter

Private dampbade, yoga hver morgen, og et væld af kropsbehandlinger og massager fra COMO´s anerkendte spa-koncept, Shambhala Retreat, sørger for velvære, mens hotellets store pool med 25 m baner og topmoderne fitnesscenter giver god mulighed for træning, også i den mere seriøse ende.

Poolen er omgivet af liggestole og nærmest indhyllet i kvarterets skyskrabere, som lyser smukt op mod aftenen – det er urban stemning og storbyferie, når det er bedst.

Økologisk supermad og thailandsk Michelin-mad

COMO Metropolitan Bangkok har sammenrystet en perfekt treenighed af kulinariske tilbud. På Glow kan I glæde jer til økologisk supermad med skønne salater og friskpresset juice i alle afskygninger.

Men hotellets flagskib er den thailandske gourmetrestaurant Nahm, som har en Michelin-stjerne og i flere år har figureret blandt de 10 bedste restauranter i Asien på den anerkendte rangliste San Pellegrino and Acqua Panna. Glæd jer bl.a. til at smage husets specialiteter som blomsterkrabbe i kokoskarry, og røget oksekødssalat med citrongræs og mynte.

Sidst, men ikke mindst, finder I gode burgere, pizzaer, og friske sandwiches, med bl.a. laks og avocado, på hotellets moderne Met Bar, som også byder på 60 forskellige cocktails og 120 forskellige vine.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.