Xl Thailand Koh Samui New Star Beach Resort View From Sea Beach
Koh Samui, Thailand

New Star Beach Resort

Forkælelse ved Koh Samuis
bedste og mest børnevenlige strand

Syd for Koh Samuis livlige Chaweng Beach ligger kokosnøddeøens bedste og mest børnevenlige strand Chaweng Noi. Her gemmer New Star Beach Resort sig i et stort tropisk parkområde.

En anden verden

Roen er slående, når man tænker på, at det pulserende Chaweng kun er 5-10 minutter væk. Allerede når man kører gennem den lange, levende bambustunnel fra hovedvejen ind i resortet, fornemmer man, at man her kommer til en fredfyldt verden for sig.

Især om aftenen, hvor indgangen står som en magisk lystunnel. I receptionen bydes I velkommen med en svalende kold klud og kold ingefærte. Velkommen.

Xl Thailand Koh Samui New Star Beach Resort Ocean Pool Villa Evening
Xl Thailand Koh Samui New Star Beach Resort Pool Swimmer
Xl Thailand Koh Samui New Star Beach Resort Restaurant
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Stor pool med separat børneområde

Poolen er et kapitel for sig. Kæmpe stor ligger den som et smukt bindeled mellem den tropiske have, restauranten og den lange strand. Man kan hænge på kanten af poolen og lade tiden flyve, mens man spejder ud over havet .

I poolområdets ene ende er der en separat afdeling med lavt vand, hvor børn kan boltre sig. Og i den anden er et område, hvor brusende bobler jævnligt inviterer til en gang vandmassage. I vintermånederne kan der på nogle dage være bølger i havet, men den fantastiske pool får de mindste til at glemme alt om det.

Værelser med plads til børn

Flere af resortets værelseskategorier har et rummeligt soveværelse, der bl.a. kan arrangeres med 2 queensize dobbeltsenge, så en familie med 2 voksne og 2 børn kan bo sammen. Her er store badeværelser og privat terrasse til alle værelser og villaer.

Helt ned til stranden ligger et par store Beachfront villaer – ideelle hvis man vil bo i kompromisløse omgivelser og så tæt på vandet som muligt. Rundt omkring i det store, grønne område ligger cottages fyldt med charme.

Smagfuldt køkken

Dagene starter med den store morgenmadsbuffet med bl.a. masser af frugt. I kan vælge at sidde inde eller ude, som I ønsker det. Frokost og aftensmad serveres i den udendørs restaurant fordelt i små pavilloner med udsigt over havet. Køkkenet byder både på internationale retter og på mange thairetter, som ikke bare smager fantastisk, men også anrettes smukt og smagfuldt.

Grill på stranden eller romantisk middag for to?

Ofte arrangerer resortet store aftenbuffetter med grill på stranden eller omkring poolen. Gå på opdagelse i de mange tilbud og vælg, hvad smagsløgene skal forkæles med. En grillet fisk? Grillet hummer? Tigerrejer? Mulighederne er mangfoldige. Her er også særlige børnemenuer.

Ønsker I en romantisk middag for to på stranden, siger I bare til, så går resortet i gang med at pynte op kun for jer. Det er en del af oplevelsen at følge forberedelserne dagen igennem.

Super spa

New Star Beach Resort er også chancen for velgørende behandlinger i den smukke Akira Spa. Personalet er professionelt, og priserne er meget rimelige. Spaen har også en lille afdeling på stranden.

Xl Thailand Koh Samui New Star Beach Resort Romantic Dinner Beach
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.