XL Thailand Koh Kood Soneva Kiri Bay View Pool Villa Night
Koh Kood, Thailand

Soneva Kiri

Overdådigt, underspillet og på alle måder overlegent

Soneva Kiri hører til blandt verdens ypperste resorts. Her finder I rustik luksus i sublime omgivelser. Og sans for detaljer og raffineret enkelhed, når det er bedst. Det er med andre ord ultimativ barfodsluksus.

Som en landsby af intime naturvillaer

Forestil jer en diskret og smuk landsby af enorme naturvillaer med privat pool og jacuzzi. I ét med en uberørt og frodig tropeø, omkranset af hvide strande og turkisblå vand. Det er selvfølgelig kun begyndelsen. For på Soneva Kiri 5+* venter jer en oplevelse, I ikke finder andre steder.

I bor i en gigantisk villa – fra 403 m2 og opefter - fordelt på både inde- og udeområder. Alt er omgivet af sublim service, gastronomi og underspillet luksus, når det er bedst. Det her er ægte og afslappet barfodsstemning – med privat (diskret) butler og egen golfbil selvfølgelig.

Ro og harmoni

Det hele på Soneva Kiri emmer af ro og harmoni. Alt er bygget og indrettet i naturmaterialer med enkle linjer og skønne kreative overraskelser, som stort udendørs badeværelse, der bringer jer i tæt kontakt med naturen og de tropiske omgivelser.

Først og sidst, føler I jer bare velkomne. Både voksne og børn. Fra jeres private butler, som altid kun er et telefonopkald væk, over spaens kyndige terapeuter og børnehusets personale, bliver I mødt i øjenhøjde og med hjertevarme. Og alle har kun en ting for øje: Jeres velbefindende.

Fabelagtige drømmestrande

På Soneva Kiri finder I den slags strande, som drømme er lavet af. Sublime, kridhvide sandstrande med turkisblåt vand på et fredfyldt bagtæppe af regnskov og vajende palmer. Det her er paradis.

Resortet har tilmed to egne strande; North Beach kan nås med båd (10 min), mens I selv kan tage jeres buggy til den fortryllende South Beach. Begge strande byder på solsenge, parasoller og et skønt udvalg af drikkevarer, snacks og lette måltider.

Xl Thailand Koh Kood Soneva Kiri Aerial View Resort
Xl Thailand Soneva Kiri Beach Woman Walking To Villa Suite
XL Thailand Koh Kood Soneva Kiri Tree Pod Dining
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Oplev friheden i jeres helt egen verden

De overdådige poolvillaer i Soneva Kiri spænder fra 403 til 1234 m2 inkl. jeres egen pool og de private udendørsarealer. Og det er mere end en villa, I flytter ind i. Det er jeres helt egen verden. Et romantisk refugie og et frirum for hele familien, fuld af hemmelige kroge, intime nicher, kreative overraskelser og skønne fællesarealer, hvor I bl.a. kan nyde resortets udsøgte gastronomi, bragt til døren. Og så har resortet selvfølgelig en løbende kalender med særlige aktiviteter og tilbud, som er inkluderet i jeres villa.

Sublim enkelhed er kodeordet på Soneva Kiri, og det er en filosofi, som er realiseret til perfektion i de gigantiske trævillaer, som med deres gennemtænkte og naturtro stil, store pools og nedsænkede badekar i det fri, smelter ubesværet sammen med de skønne omgivelser. Det er rustikt og det er underspillet. Nu er er spørgsmålet bare, om I vil bo på stranden eller højere oppe, inde i junglen med udsigt over bugten?

Bayview Pool Villa Suite

Lad jer omfavne af Koh Koods regnskov og nyd udsigten over bugten fra disse eventyrlige villaer på 464 m2, som nærmest krammer den frodige bjergside med deres kurvede linjer, store træterrasser og pavilloner i flere planer.   

Villaerne ligger spredt i skoven, de fleste med udsigt til vandet, men for ikke at fælde flere træer end nødvendigt, varierer havudsigten mellem de forskellige villaer – og fra nogle er den mere begrænset.

Beach Pool Villa Suite

I disse skønne villaer på 403 m2, vågner I op med direkte kig ud på poolen. Alt er bygget i træ og glider ind i naturens frodige omgivelse. LIge fra det store udendørs badeværelse, bl.a. med nedsunken jacuzzi, til den store terrasse med de indbydende loungemøbler. 

Fra poolen er der er ikke mange meter til bugtens lave vand. Det eneste svære spørgsmål er, om I skal vælge liggestolene med kig over havet eller poolen? Villaerne ligger langs bugten, og udsigt og afstand til vand varierer mellem dem.

Thailandsk gastronomi og middag i trætoppen

På Soneva Kiri går gastronomi og omgivelser ganske enkelt op i en højere enhed, og I kan glæde jer til originale kulinariske oplevelser fra øverste hylde i krydsfeltet mellem det internationale og thailandske køkken. Ofte underspillet, men af højeste kvalitet. Og så spiser børn op til 14 år gratis fra alle buffeter og fra børnemenuen.

I kan f.eks. nyde jeres middag i jeres egen ”fuglerede” i toppen af et træ. Maden bliver bragt til jer af en tjener, som kommer svævende i zipline! Og så kan I selvfølgelig også vælge at blive hjemme i jeres villa og få maden bragt til døren – eller arrangere en privat BBQ med dagens fangst fra havet.

Sejl til Krua Mae Tuks

Tilbage på jorden og dybt inde i mangroven, finder I Krua Mae Tuks, som ligger bortgemt ved en flod inde midt på øen. I sejler op ad kysten og op ad en flod omgivet af rengskov og mangrove, indtil I ankommer til et traditionelt pælehus ved flodbredden – her venter thailandsk mad, når det er allerbedst.

Vegansk restaurant: Colours of the garden

Skabt af den danske kok, Carsten Kyster, har Soneva Kiri lanceret den veganske restaurant Colours of the Garden. Kom med på en kulinarisk rejse gennem fire af Thailands regioner når I spiser jer gennem den syv retters plantebaserede menu. Ingredienserne kommer selvfølgelig fra Soneva Kiris egen økologiske køkkenhave.

Down to earth by chef Umud

På Down to Earth kan I glæde jer til gastronomiske grillaftener under åben himmel, men det er ikke helt almindelig BBQ, som venter jer; Som navnet antyder tager Chef Umed jer tilbage til naturens rå elementer. Her er ingen grillsriste eller overflødigt udstyr – kun et åbent ildsted, kul, sten og forskellige typer træ, der giver aroma til maden, som serveres på store træfade.

Fri adgang til isbar, chokoladehus og så meget mere

Soneva Kiri har også egen isbar med et 60 forskellige slags is og et chokoladehus med lige så mange slags hjemmelavede chokolader. Begge dele er inkluderet i jeres ophold ad libitum.

Derudover kan I f.eks. gå på opdagelse i resortets skønne vinkælder, som selvfølgelig byder på vinsmagning, eller kigge forbi ostehuset, som rummer en dejlig samling af oste og charcuteri fra hele verden.

Al forkælelse mellem himmel og jord

Der er næsten ingen ende på måder, I kan forkæle jer selv – fra den storslåede morgenmad til en aftendrink foran det store lærred i resortets magiske udendørs biograf. Og fik vi nævnt, at I også kan se på stjerner sammen i resortets observatorium?

En gigantisk djævlerokke i trætoppen

Soneva Kiri har også et fantastisk børnehus, The Den, som er formet som en gigantisk djævlerokke i bambus, der på en eller anden måde har fundet vej op i træerne. Det skal man nok forberede sig på at skulle forklare de små.

Børnehuset er delt i to – et for børn op til fem år og et for børn over fem år. Begge steder er omdrejningspunktet fri leg, kreativ læring og stimulerende aktiviteter i selskab med børnehusets engagerede personale.

Luksus med omtanke

Soneva Kiri bestræber sig løbende på at mindske sin miljøpåvirkning og være til gavn for sine omgivelser. Der er etableret flere økologiske køkkenhaver og fiskebrug med ferskvandsfisk, som afgiver næring til planter. Et koralrev er ved at blive fremdyrket ved hjælp af bl.a. solenergi og organisk affald omdannes til kompost.

Brugt madolie bruges som biobrændstof og resortet arbejder sammen med lokalsamfundene om bl.a. engelskundervisning til både lærere og elever.

Et hav af oplevelser og guddommelig spa

En stor del af oplevelsen på Soneva Kiri, er det væld af skønne aktiviteter, som resortet tilbyder. Og lad det være sagt med det samme: Der er rigtig meget at vælge imellem, og noget for enhver smag.

I kan selvfølgelig glæde jer til at snorkle og dykke – og har I ikke dykkercertifikat, kan I også tage et kursus på resortet. Og så kan I sejle – på alle mulige måder. Tag f.eks. en morgentur i kajak, lej jeres private katamaran eller start dagen med solopgang, morgenmad og champagne på havet - om aftenen, kan I også nyde solnedgangen på en aftencruise med cocktails.

Sommerfuglesafari og meget mere

Tag på sommerfuglesafari eller på længere og kortere vandretur gennem regnskoven med en vidende guide, som vil hjælpe jer med at udforske øens mangfoldige flora og fauna – og skønne vandfald og kilder. I kan også besøge de lokale fiskersamfund, lære mere om det lokale liv og udforske øens uberørte mangroveskove og hemmelige laguner. Soneva Kiri har også en tennisbane, et fitnesscenter og selvfølgelig også en skøn spa, hvor I kan glæde jer til ophøjet ro og en sanselig rejse på tværs af terapeutiske traditioner, fra autentisk thaimassage til tibetanske varme sten.

Mange inkluderede oplevelser

Når I bor på Soneva Kiri har I mange oplevelser inkluderet allerede. I kan se alle her og I må gerne begynde at drømme.

XL Thailand Soneva Kiri Private Cliff Pool Reserve 5BR (V.33) Guest Bedroom3 Seaview
XL Thailand Soneva Kiri Villa 63 Pool Deck
Xl Thailand Koh Kood Soneva Kiri 5 Bedroom Beach Pool Reserve Villa Pool Area Ocean View

Privatfly fra lufthavnen i Bangkok

Koh Kood ligger i Thailandbugten, og turen dertil foregår både hurtigt og ubesværet. Når I lander I Bangkok, bliver I budt velkommen af  Soneva Kiris personale, som ekskorterer jer gennem lufthavnen før rejsen fortsætter med resortets privatfly i ca. 70 min til Soneva Kiris private lufthavn på den lille ø Koh Mai Si. Her står jeres butler klar til at byde jer velkommen og sejle jer de sidste 5 minutter til jeres nye hjem på Koh Kood.  

På land venter jer en elektrisk golfbil, som kører jer til jeres villa. Golfbilen er derefter til jeres rådighed under hele opholdet, så I kan komme nemt rundt på den store ø.

Værsgo’ at træde indenfor.

XL Thailand Koh Kood Soneva Kiri Private Airport
Koh Kood Soneva Kiri Private Airport
Generationsrejser til Soneva Kiri

Luksuriøse villaer med plads helt op til 16 personer!

Stor familie, venner og flere generationer sammen?

Der findes 14 villatyper på Soneva Kiri – med alt fra 2 til 6 værelser og den største er næsten et lille resort i sig selv på over 2900 m2 med flere pools, vandrutchebane og et væld af eksklusive faciliteter.

2 Bedroom Sunset Ocean View Pool Retreat

Hævet over bølgerne med bedårende udsigt til solnedgangen ligger denne overdådige villa på 598 m2 med to soveværelser i regnskovens favn. Her er plads til fire voksne og to børn, og jeres private butler sørger døgnet rundt for, at I ikke skal røre en finger.

Hvert soveværelse har eget omklædningsrum med plads til at pakke ud og hænge sit tøj på bøjler. Derudover har hvert værelse telefon, espresso-maskine samt te og kaffefaciliteter. Her er WiFi, dvd og Bose Hi-fi med personligt docking system. I kommer ikke til at mangle noget.

Villaen er omgivet af betagende udsigter over Thailandbugten og en aflang pool, der slanger sig rundt om de store soveværelser, det veludstyrede fitnessrum og den store solterrasse. Bag ved det hele, finder I et stort udendørs badeområde med dampbad, bruser og udendørs badekar.

I har eget udendørs spiseområde i skyggen, hvis I vil have maden bragt til døren. Vil I hellere spise i resortets restauranter, tager I blot jeres private golfvogn derhen. Vil I forkæle jer selv med massage eller anden velvære, kommer spaterapeuterne gerne hjem til jer. Det har aldrig været lettere at være sammen – eller finde kroge til lidt tosomhed.

5 Bedroom Beach Pool Reserve

Junglen troner mod himlen bag denne overdådige villa, der med sine 1845 m2 i virkeligheden mere er et resort på resortet. Selv beskriver Soneva Kiri villaen som resortets ”castle in the sands”. Foran hele herligheden spreder bugten sig nemlig ud, og den er jeres alene. 

Villaen har fem soveværelser med alle de faciliteter, man kan drømme om. Fire af værelserne har dobbeltsenge, mens det femte værelse har en køjeseng med plads til to personer. Alle værelser har udendørs og indendørs bad, og master suiten har desuden et dampbad.

Værelserne er fordelt, så der er plads til privatliv og tosomhed, mens det store fællesareal er villaens hjerterum – skabt til afslapning, leg og nærvær for store som små. Jeres private vandrutsjebane snor sig eksempelvis over et hjørne af den store måneformede pool. Solsenge og bløde loungemøbler indbyder til en hyggesnak eller solbadning. I har privat spaområde, fuldt udstyret køkken, eget fitnessrum med maskiner og diverse træningsudstyr og stort udendørs spiseområde.

Skulle I alligevel få lyst til luftforandring, kan I tage jeres private golfvogn og køre på eventyr. Måske blot til spaen eller en af restauranterne? Ønsker I udflugter eller middagen serveret i villaen, får I blot jeres private butler til at arrangere det. Ingen ønsker er for store på Soneva Kiri.

5 Bedroom Beach Pool Reserve er med andre ord en oplagt mulighed for ferie i paradis med hele familien eller vennerne.

XL Thailand Soneva Kiri Private Beach Pool Reserve 5BR Exterior
Private Beach Pool Reserve 5BR Exterior
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Koh Kood Soneva Kiri Beach Island
Østthailand og Koh Chang Marine Park, Thailand, Asien

Glæd jer til

Barfodsluksus på et af Østens mest overdådige resorts

En privat villa på over 400 m2 med egen golfbil

Fabelagtige South Beach - en af Thailands bedste strande

Suveræne madoplevelser og personlig service

Privatfly direkte fra Bangkok til Soneva Kiri

Xl Thailand Koh Kood Soneva Kiri Family Villa
Østthailand og Koh Chang Marine Park, Thailand, Asien

Glæd jer til

En villa på over 400 m2 med bl.a. privat pool og golfbil

Privat fly direkte fra Bangkok

Barfodsluksus langt fra alfarvej

Gourmetmad og personlig service

Magiske South Beach - en af Thailands smukkeste og mest børnevenlige strande

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.