Xl Thailand Bangkok Wat Pathum Wanaram Temple
Oplevelse, Thailand

Kend jeres lokalområde i Bangkok

Udforsk jeres lokale kvarter i Bangkok med en engelsktalende guide

Thailands pulserende hovedstad kan virke lidt overvældende fra første færd. Derfor kan en byvandring være en rigtig god start, hvor I kommer under overfladen i det kvarter, hvor I bor, og langsomt lader byen åbne sig for jer.

Kontrasternes by

Fra chikke restauranter på taget af himmelstræbende højhuse til fabelagtige gadekøkkener i hemmelige sidegader, er Bangkok i sandhed kontrasternes by. Thailands hovedstad er en uophørlig energibombe af sanseindtryk og vidunderlige tilbud. 

Millionbyens endeløse overfartsveje, letbaner og betonlandskaber, gemmer på en underskov af fashionable gader, markeder og stemningsfulde, lokale gyder. Hernede – på gadeplanet – viger storbyens mylder og fart for dagliglivets vante gang i et mere menneskeligt skala og tempo. Bangkoks mange kvarterer er alle forskellige, men uanset hvor I bor, kan I glæde jer til at gå på opdagelse i jeres lokale område!

Xl Thailand Bangkok Traditional Tuk Tuk In Motion
Xl Thailand Bangkok Sathon Square Business Center
Xl Thailand Bangkok Skytrain Transport

Lokale byvandringer med privat guide

Vi har arrangeret fem forskellige byvandringer, afhængigt af hvor I bor i byen. Fælles for dem alle, er at I bliver hentet på jeres hotel cirka kl. 15.00 og er tilbage cirka kl. 18.00, dog med mulighed for at spise aftensmad på en lokal restaurant, som jeres guide gerne anbefaler, hvis I ønsker det. 

I løbet af eftermiddagen vil I udforske kvarterets ”hemmelige gader”, markeder, museer, skæve butikker, gadekøkkener eller hvad du nu ellers er unikt for dit område. I bevæger jer til fods og med offentlig transport. Turene er i det hele taget en rigtig god måde, at lære de lokale transportformer at kende på, fra flodtaxa og busser til Skytrain og tuk tuks. Det får I glæde af resten af jeres tid I Bangkok.   

Undervejs vil I også stoppe op og smage snacks fra en af de mange gadekøkkener og nyde en kafae boran (lokal iskaffe), friskpresset juice eller hvad I nu møder på vejen på dagen. Tempoet er stille og roligt, så alle kan være med. Og har I børn med, vil de elske de lokale transportmidler.

Vi anbefaler, at I tager turen på ankomstdagen. På den måde får I taget hul på storbyen og få mere ud af resten af opholdet i Bangkok.

Xl Thailand Bangkok Grand Palace
Xl Thailand Bangkok Food Streetfood Dishes Meat People
Xl Thailand Bangkok Wat Pathum Wanaram Temple
Det kan i se frem til

Byvandringer i Bangkok

Bangrak

I Bangrak bliver I bl.a. introduceret til en række lokale restauranter i jeres område og så skal I selvfølgelig også nyde nogle lokale snacks fra et gadekøkken. I vil også besøge nogle historiske bygninger og så vil jeres guide forklare jer, hvordan I gør brug af lokale flodbusser og tuk tuks. Jeres gåtur afsluttes med et kig ind til The Jam Factory – en hip bogcafé og møbelbutik, som ejes af en lokal kunster.

Vores hoteller i Bangrak området: Chatrium RiversideAnantara Riverside og Mandarin Oriental

Banglamphu

I Banglamphu står den også på lokale restauranter og snacks, og så skal I bl.a. gå en tur gennem Thailands ældste universitet Thammasat University, inden I krydser Chao Phraya-floden for at udforske det store marked ved Wang Lang-molen. Her får I både en sejltur med og så lærer I også at bruge Bangkoks berømte flodbusser!

Vores hoteller i Banglamphu området : Riva Surya og The Siam

Sathorn Suan Phlu

Suan Phlu er en skøn blanding af lokalliv, traditionelle gadekøkkener - og chikke bogklubber, caféer og restauranter. Det er en sjælden lomme af ”det gamle Bangkok” i skyggen af himmelstræbende højhuse i forretningskvarteret Sathon. Det er typisk Bangkok. Også her vil I smage på lokale specialiteter og få gode tips til restauranter.

Vores hotel i Sathorn Suan Phlu området: Hoteller: COMO Metropolitan

Siam og Phaya Thai

På denne byvandring, går turen bl.a. til Phaya Thais skyggefulde små gyder og Bangkoks ikoniske shoppingcenter Siam Paragon. Her kan I måske også finde nogle praktiske ting til jeres rejse og så får I tips til kunsten at shoppe i Bangkok. Sidst, men ikke mindst, lærer I Bangkok geniale Skytrain system at kende - og den bliver I glad for resten af jeres tid i millionbyen.

Vores hotel i Siam og Phaya Thai området: Siam Kempinski

Sukhumvit

Efter en kort gåtur i bland de unikke skulpturer i Benjasiri Park, går turen til Bangkoks luksuriøse shoppingcenter Siam Paragon, hvor I kan handle lidt ind til jeres rejse og få et par gode tips med på vejen til at shoppe i Bangkok. Senere skal I også besøge det skønne tempel Wat Pathum Wanaram, og så kommer I også godt omkring med byens ikoniske Skytrain.

Hør mere om de forskellige byvandringer med jeres rejserådgiver.

Xl Thailand Bangkok Chao Phraya River Boat Traffic City
Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Banyan Tree Samui Family Ocean Pool Villas
Bangkok, Thailand, Asien

Glæd jer til

Enestående Siam Kempinski Hotel Bangkok 5*

Gåtur i lokalområdet med guide i Bangkok

Spektakulær poolvilla på Banyan Tree Samui 5+*

Aktiviteter for børn og forkælelse for voksne

Gastronomi, spa og anden vidunderlig forkælelse

Sandstrand med god snorkling

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 02
Bangkok, Thailand, Asien

Glæd jer til

Bangkok bag facaden på guidede udflugter

Palmestrand, smuk strand og snorkling på Koh Tao

Kokkeskole på koh Samui

Sublim strand og hyggelig suite med pool på Koh Pha Ngan

Suveræn barfodsluksus og poolvilla på Six Senses Samui

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.