XL USA Arizona Sedona Orchards Inn 20210426 Orchards Inn Rooms CP 19
Arizona - USA

Orchards Inn, Sedona

Charmerende hotel med udsigt over Red Rock Country

Nyd morgenkaffen og solopgangen over den orangerøde Snoopy Rock fra terrassen. I bor på Orchards Inn i Uptown Sedona og helt tæt på Red Rock Countrys mange hiking-og køreruter.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Drømmen om det vilde vest

De røde monolitter rejser sig som søjler mod skyerne. Når solen står ned på de glimtende, orangerøde klippeformationer, er der ikke noget at sige til, at områdets unikke naturlandskab tiltrækker naturelskere fra hele verden. Hvis I kører ad Route 66, ligger Sedona blot 50 km fra Flagstaff.

Byens centrum ved Old Street minder lidt om autentisk filmkulisse fra en western med små hyggelige caféer og cowboybarer med udsigt til Red Rocks på den ene side og Oak Creek Canyon på den anden side af vejen. Sedona er en by fyldt med snesevis af kurbade, kunstgallerier, butikker, resorts og vingårde, så der er masser at opleve. Vi anbefaler også et besøg ved den ikoniske kirke, The Chapel of the Holy Cross. 

Restaurant 89Agave Cantina

Hotellets restaurant, 89Agave Cantina, ligger lige bag Orchards Inn. Her kan I spise alt fra vafler til breakfast burritos og autentiske mexicanske delikatesser i følgeskab af kolde margaritas fra morgen til aften. Sedona har mange skønne spisesteder, og 89Agave Cantina er også en af de lokales favoritter.

Værelse med pejs og bjergudsigt

Værelserne på Orchards Inn er smagfuldt indrettet med egen pejs, et siddeområde og enten en kingsize eller to queensize senge. Værelserne har Wi-Fi, Tv, køleskab, aircondition, mørklægningsgardiner og badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har udsigt til de omkringliggende røde klipper og balkon eller terrasse.

På opdagelse i Red Rock Country

Orchards Inn ligger med udsigt til Snoopy Rock, og vil I udforske Red Rock Country til fods, til hest, i 4WD eller på mountainbike, venter der mange spændende ruter og guidede ture. Om I vil prøve at følge strømmen og glide ned gennem de naturligt skabte vandrutsjebaner i Slide Rock State Park, køre Broken Arrow Trail, se Cathedral Rock, beundre udsigten fra Lover’s Knoll eller hike op til ikoniske Sedona Subway Cave, så byder området på uendeligt mange vandreruter og muligheder.

XL USA Arizona Sedona Merry Go Round Rock
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.