Xl Abu Dhabi Ferrari World Abu Dhabi Flying Aces
Oplevelse i Abu Dhabi

Ferrari World Abu Dhabi

37 forlystelser og attraktioner

Skift gear på jeres Abu Dhabi-rejse med et besøg i Ferrari World. 37 forlystelser venter med alt fra udstilling af Ferrari-biler til verdens hurtigste rutsjebane. Sæt gerne en hel dag af til at opleve forlystelsesparken og lad fantasien få frit spil.

Et must på familierejsen

Ferrari World ligger i på Yas Island i Abu Dhabi cirka en halv time fra byens hoteller og strande. Og er på alle måder et must at besøge på familierejsen! Alle forlystelser og attraktioner er inspireret af det italienske sportsbilmærke Ferrari, og aktiviteterne er for alle aldre. 

Her er eksempelvis forskellige interaktive legeland med rutsjebaner og klatrebaner. Simulatorer, hvor I kan udleve drømmen om at sidde bag rettet i en F1-bil. Fjernstyrede radiobiler designet som små Ferrari-biler til børn. 4D-biograf, danse-, musik- og skøjtebaneshows. Og så er her naturligvis de famøse rutsjebaner, der imponerer på alle måder med fart og design.

Stor samling af Ferrari-biler

Den store samling af moderne og klassiske Ferrari-biler er en unik mulighed for at opleve så sjældne Ferrari-biler, at det tidligere kun har været forbeholdt Ferrari-ejere. Oplev bilerne og få historien om Ferrari og deres biler på plads undervejs.

Xl Abu Dhabi Ferrari World Abu Dhabi Junor GP
Xl Abu Dhabi Ferrari World Abu Dhabi Rollercoaster
Xl Abu Dhabi Ferrari World Abu Dhabi Karting Academy

Prøv verdens hurtigste rutsjebane

I Ferrari World kan I også prøve verdens hurtigste rutsjebane Formula Rossa, der på 4,9 sekunder går fra 0 til 240 km/t. De helt store smil melder deres ankomst øjeblikkeligt, og kinderne blafrer næsten i viden, mens I suser af sted. Banen er 2,07 km lang og den skarpeste kurve svinger 70 grader.

Prøv også den hæsblæsende rutsjebane Turbo Track, der når en hastighed på op til 102 km/t. direkte gennem Ferrari Worlds’ ikoniske røde tag og lodret ned igen. Eller prøv Flying Aces, der har verdens største rutsjebane-loop. Hold på hat og briller!

Praktisk information

Det er en god idé at sætte en hel dag af til at opleve Ferrari World Abu Dhabi. Forlystelsesparken har åbent hver dag fra kl. 11 til 20. 

Vi anbefaler, at I køber et guld- eller sølvadgangskort med fast-track, så I undgår at bruge dagen på at vente for meget. Der kan være lange køer i weekender samt feriesæsonerne.

Bemærk, at børn skal være over 140 cm for at prøve Formula Rossa, mens børn skal være 130 cm for at prøve både Flying Aces og Turbo Track.

 

Oplev Ferrai World på familieeventyret i Abu Dhabi

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Abu Dhabi

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Abu Dhabi.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.