Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Cooking School
Oplevelse i Alaska

3 dage med store naturoplevelser fra Tutka Bay lodge

Oplev en bid af Sydalaska med privat guide

Om sommeren forvandles området ved Tutka Bay til et eldorado for naturelskere. I kan se bjørne, flyve helikopter, dybhavsfiske og meget mere. Alle aktiviteter er med privat guide, og alt fra måltider til transport er inkluderet.

Det kan i se frem til

Program

Dag 1: Det hele starter med en smuk flyvetur

Jeres tredages oplevelse starter tidlig morgen i Anchorage, hvor I går om bord i et fly, der bringer jer til Homer. En flyvetur på en lille time, hvor I til højre har udsigt til Chigmit Mountains’ vulkaner og til venstre kan nyde synet over Kenai halvøen. Se det som en forsmag på den storslåede naturoplevelse I er på vej til.

Fra Homer bliver I hentet og kørt ned til havnen, hvorfra I sejler over Kachemak-bugten til Tutka Bay Lodge ved indgangen til bugten af samme navn, Tutka Bay. I ankommer om formiddagen.

Rustik lodge i naturskønne omgivelser

Tutka Bay Lodge er rustik og enkelt indrettet. Lodgen består af et hovedområde med restaurant, seks komfortable hytter med terrasse samt fælles udendørs sauna og boblebad. Fra jeres hytte har I udsigt over bjergene eller bugten. Atmosfæren på lodgen er helt afslappet og uformel, og personalet gør alt for, at jeres ophold bliver uforglemmeligt. 

Ved Tutka Bay er der ingen veje, og ud over naturens dyr er her ingen naboer i miles omkreds. Det spejlblanke vand klukker roligt, og udsigten er på alle måder betagende med græsmarker, blomster og grantræer i alle retninger. Faktisk er naturen så storslået og dyrelivet så rigt, at selv National Geographic’s forskere tager hertil på feltarbejde. Bjørne, elge og sjældne fugle er blot nogle af dem, I kan opleve.

Aktiviteter med privat guide og afslapning

I har resten af dagen til aktiviteter med jeres private guide, og det er helt op til jer, hvordan I vil bruge dagen. Vil I sejle kajak eller båd? Fiske? På opdagelse langs stranden efter store søstjerner og søanemoner? Eller hike gennem den gamle skov eller ved Kachemak Bay State Park? 

Lodgens guider koordinerer aktiviteterne, så I ikke går samme vej som de øvrige gæster. Det sikrer, at I får en helt unik naturoplevelse med masser af ro og plads til spontanitet.

Kokkeskole, massage og god mad

Efter en oplevelsesrig eftermiddag er tiden på lodgen jeres egen. Har I lyst til flere aktiviteter, kan I prøve kræfter med kokkeskole. Men måske I hellere vil slappe af eller lade jer forkæle med en gang massage? Massagen er inkluderet i jeres ophold.

Inden aftenens middag kan I nyde et godt glas vin og lidt snacks, og har I lyst, vender I dagens oplevelser med lodgens øvrige gæster.

Frokost og aftensmad er inkluderet dag 1.

Dag 2: Bjørnesafari, dybhavsfiskeri eller helikoptertur?

Dagen starter med en skøn morgenmad, og for de friske er der yoga med udsigt over bugten. Efter morgenmaden står jeres guide klar og glæder sig til at forkæle jer med store naturoplevelser. I kan vælge mellem en af de tre nævnte nedenfor, som I på dag 1 aftaler med jeres guide:  

1. Helikopter-sightseeing over den spektakulære natur med skove, bjerge og endda gletsjere kombineret med mulighed for hiking

2. Dybhavsfiskeri på jagt efter imponerende helleflyndere, torsk og laks (fiskelicens er ikke inkluderet, men kan fås på lodgen)

3. Bjørnesafari efter de rolige brune bjørne, som leder i det spektakulære Katmai-område

Vil I have mere end en af oplevelserne?

Så tal med vores Alaska-ekspert, når I booker rejsen. I kan eksempelvis forlænge jeres ophold eller blot tilkøbe endnu en oplevelse på dag tre. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet dag 2.

Dag 3: Tid til nye eventyr

Det har været dage med tid til uforglemmelige oplevelser og afslapning i naturskønne omgivelser. Og nu er det tid til at drage videre på jeres Alaska-eventyr. I nyder en dejlig morgenmad, får et sidste glimt af lodgen og sejles retur til Homer. I Homer køres I til lufthavnen, hvor I atter går om bord på et fly, der bringer jer til Anchorage.

Bemærk, at Tutka Bay Lodge kun er åben fra midten af maj til slutningen af september.

Oplevelsen inkluderer:

  • To nætter/tre dage på Tutka Bay Lodge 3*
  • Alle nævnte måltider inklusiv soft drinks
  • Aktiviteter såsom kajak, sejlads og hiking med privat guide
  • En valgfri oplevelse: Bjørnesafari, dybhavsfiskeri eller helikoptertur med privat guide
  • En massage pr. person
  • Yoga og kokkeskole på lodgen
  • Al transport mellem lodgen, Homer og Anchorage t/r. (fly, bil og båd)
Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Bear Viewing
Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Bear In Bush
Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Float Plane Arrive By Airplane
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Alaska Bear Fishing
Alaska, Nordamerika

Glæd jer til

Håndplukkede lodges langt fra alfarvej

Togrejser ad Alaska Railroad på Goldstar Class

Gletsjercruise og hvaler på Prince William Sound

Helikoptertur, dybhavsfiskeri eller bjørnetur

Vild natur og vilde dyr i Denali med bus, fly og til fods

Team Alaska

Vi hjælper dig hele vejen

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Alaska. De elsker staten og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Vi finder det, du ikke finder.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.