Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Aerial View With Lake
Oplevelse i Alaska

4 dage med store naturoplevelser fra Tutka Bay lodge

Oplev en bid af Sydalaska med privat guide

Om sommeren forvandles området ved Tutka Bay til et eldorado for naturelskere. I kan se bjørne, flyve helikopter, dybhavsfiske og meget mere. Alle aktiviteter er med privat guide, og alt fra måltider til transport er inkluderet.

Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Det hele starter med en smuk flyvetur

Jeres 4-dages oplevelse starter tidlig morgen i Anchorage, hvor I går ombord i et fly, der bringer jer til Homer. En flyvetur på en lille time, hvor I til højre har udsigt til Chigmit Mountains’ vulkaner og til venstre kan nyde synet over Kenai halvøen. Se det som en forsmag på den storslåede naturoplevelse, I er på vej til.

Fra Homer bliver I hentet og kørt ned til havnen, hvorfra I sejler over Kachemak-bugten til Tutka Bay Lodge ved indgangen til bugten af samme navn, Tutka Bay. I ankommer om formiddagen.

Rustik lodge i naturskønne omgivelser

Tutka Bay Lodge er rustik og enkelt indrettet. Lodgen består af et hovedområde med restaurant, seks komfortable hytter med terrasse samt fælles udendørssauna og boblebad. Fra jeres hytte har I udsigt over bjergene eller bugten. Atmosfæren på lodgen er helt afslappet og uformel, og personalet gør alt for, at jeres ophold bliver uforglemmeligt. 

Ved Tutka Bay er der ingen veje, og ud over naturens dyr er her ingen naboer i miles omkreds. Det spejlblanke vand klukker roligt, og udsigten er på alle måder betagende med græsmarker, blomster og grantræer i alle retninger. Faktisk er naturen så storslået og dyrelivet så rigt, at selv National Geographic’s forskere tager hertil på feltarbejde. Bjørne, elge og sjældne fugle er blot nogle af dem, I kan opleve.

Aktiviteter med privat guide og afslapning

I har resten af dagen til aktiviteter med jeres private guide, og det er helt op til jer, hvordan I vil bruge dagen. Vil I sejle kajak eller båd? Fiske? På opdagelse langs stranden efter store søstjerner og søanemoner? Eller hike gennem den gamle skov eller ved Kachemak Bay State Park? 

Lodgens guider koordinerer aktiviteterne, så I ikke går samme vej som de øvrige gæster. Det sikrer, at I får en helt unik naturoplevelse med masser af ro og plads til spontanitet.

Vinsmagning, kokkeskole, massage og god mad

Efter en oplevelsesrig eftermiddag er tiden på lodgen jeres egen. Har I lyst til flere aktiviteter, kan I prøve kræfter med kokkeskole eller nyde en vinsmagning. Men måske I hellere vil slappe af med yoga eller lade jer forkæle med en gang massage? Massagen er inkluderet i jeres ophold.

Inden aftenens 3-retters middag kan I også bare nyde øjeblikket med et godt glas vin og lidt snacks, og har I lyst, vender I dagens oplevelser med lodgens øvrige gæster.

Efter aftensmaden er det måske tid til endnu en tur i udendørsspaen, lyt til foredraget om Alaska eller hyg jer med de andre gæster i hovedbygningen eller gå ned til stranden, hvor der laves s'mores rundt om bålet. 

Dag 2-3: Bjørnesafari, dybhavsfiskeri, kokkeskole eller wildlifecruise?

Dagen starter med en skøn morgenmad, og for de friske er der yoga med udsigt over bugten. Efter morgenmaden står jeres guide klar og glæder sig til at forkæle jer med store naturoplevelser. I kan vælge mellem to af de fire aktiviteter nævnt nedenfor, som I på dag 1 aftaler med jeres guide:  

 1. Wildlife Cruise - Udforsk Kachemak Bay med båd og nyd synet af alt fra regnskov, til vandfald, bjerge og et enestående marineliv. Hold øje med pukkelhvaler, spækhuggere, oddere, søløver og sjældne fugle. 
 2. Dybhavsfiskeri tag på jagt efter imponerende helleflyndere, torsk og laks. Fiskelicens er ikke inkluderet, men kan købes på lodgen.
 3. Bjørnesafari - I flyver ca. 1 t. til Katmai Nationalpark og oplever de rolige brune bjørne, der holder til i området.
 4. Kulinarisk dag - Oplev Alaskas køkken på første hånd - I kommer på sanketur efter vilde blomster og urter, besøger en østersfarm og lærer at kokkerere med lokale råvarer på kokkeskolen hos Dixon's Danish Daughter Farm eller på deres La Baleine Cafe på Homer Spit.  

Vil I have flere oplevelser?

Så tal med vores Alaska-ekspert, når I booker rejsen. I kan eksempelvis forlænge jeres ophold eller blot tilkøbe endnu en oplevelse på dag fire.

Dag 4: Tid til nye eventyr

Det har været dage med tid til uforglemmelige oplevelser og afslapning i naturskønne omgivelser. Og nu er det tid til at drage videre på jeres Alaska-eventyr. I nyder en dejlig morgenmad, får et sidste glimt af lodgen og sejles retur til Homer. I Homer køres I til lufthavnen, hvor I atter går ombord på et fly, der bringer jer til Anchorage.

Bemærk, at Tutka Bay Lodge kun er åben fra midten af maj til slutningen af september.

Oplevelsen inkluderer:

 • Tre nætter/fire dage på Tutka Bay Lodge 3*
 • Alle nævnte måltider inklusiv soft drinks, øl og husets vin, hors d'oeuvres parret med vine
 • Aktiviteter såsom kajak, sejlads og hiking med privat guide
 • To valgfri oplevelser: Bjørnesafari, dybhavsfiskeri, kulinarisk dag eller wildlife cruise med privat guide
 • En massage pr. person
 • Yoga, udendørsspa og kokkeskole på lodgen
 • Al transport mellem lodgen, Homer og Anchorage t/r. (fly, bil og båd)

Hvad er ikke inkluderet ?

Premium alkohol, fiskelicens og ekstraoplevelser er ikke inkluderet.  

Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Bear Viewing
Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Bear In Bush
Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Float Plane Arrive By Airplane
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Alaska Bear Fishing
Alaska, Nordamerika

Det bedste af Alaska i et roligt tempo

13 dage fra

131.500 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede lodges langt fra alfarvej

Togrejser ad Alaska Railroad på Goldstar Class

Gletsjercruise og hvaler på Prince William Sound

Helikoptertur, dybhavsfiskeri eller bjørnetur

Vild natur og vilde dyr i Denali med bus, fly og til fods

Team Alaska

Vi hjælper dig hele vejen

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Alaska. De elsker staten og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Vi finder det, du ikke finder.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.