Xl USA Alaska Bear Mother And Cub Fishing Stream Salmon Animal

Det bedste af Alaska i et roligt tempo

Det bedste af Alaska i et roligt tempo

13 dage fra 133.000 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

De største oplevelser med gletsjere, bjørne og naturskønne lodges

Glem alt om at køre Alaskas veje tynde. Nyd i stedet at køre på første klasse ad Alaska Railroad, sejl over Kachemak-bugten til Tutka Bay i vildmarken og oplev Denali National Park med bus, fly og til fods. Blot en forsmag.

Rundrejse i Alaska 

Alaska er den største af de amerikanske stater, men også den stat, hvor befolkningstætheden er allermindst; her er det nemlig naturen, der fylder. Og hvor mange vælger at køre Alaskas veje tynde, er dette rejsen for jer, der vil have alle de store naturoplevelser uden hænderne på rattet og uden at gå på kompromis med komfort eller tid til at komme helt ned i gear. I er jo på ferie.

Rejsen starter og slutter i Anchorage med dage undervejs nær Homer, dage i Talkeetna og dage i Denali National Park krydret med masser af oplevelser og aktiviteter.

Glæd jer til

 • Håndplukkede lodges langt fra alfarvej
 • Togrejser ad Alaska Railroad på Goldstar Class
 • Gletsjercruise og hvaler på Prince William Sound
 • Helikoptertur, dybhavsfiskeri eller bjørnetur
 • Vild natur og vilde dyr i Denali med bus, fly og til fods

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Anchorage 4 nætter på Anchorage 4 Højdepunkter Rejsen starter og slutter i Anchorage. Herfra skal I på togtur gennem betagende landskaber til gletsjere og hvaler i Prince William Sounds Rejsen starter og slutter i Anchorage. Herfra skal I på togtur gennem betagende landskaber til gletsjere og hvaler i Prince William Sounds
Tutka Bay 2 nætter på Tutka Bay 2 Højdepunkter Sightseeing i helikopter, bjørnesafari i Katmai-området eller dybhavsfiskeri Sightseeing i helikopter, bjørnesafari i Katmai-området eller dybhavsfiskeri
Talkeetna 2 nætter på Talkeetna 2 Højdepunkter Se Denali National Park fra luften, hvor I undervejs lander og går på en gletsjer Se Denali National Park fra luften, hvor I undervejs lander og går på en gletsjer
Denali 1 nat på Denali 1 Højdepunkter Togtur fra Talkeetna til Denali , hvor det betagende landskab stille glider forbi Togtur fra Talkeetna til Denali , hvor det betagende landskab stille glider forbi
Denali National Park 2 nætter på Denali National Park 2 Højdepunkter Uberørt og storslået natur med skov, bjerge, gletsjere og fantastisk dyreliv Uberørt og storslået natur med skov, bjerge, gletsjere og fantastisk dyreliv
Xl Usa Alaska Railroad Denali Star Train Sun Mountains

Luksus på Alaska Railroad

På denne rejse handler transport ikke bare om at komme fra a til b, men er en oplevelse i sig selv. I skal eksempelvis køre på langs af Sydalaska med Alaska Railroads Denali Star Train på Goldstar Class. Her er I er sikret fyldt udsyn til naturen gennem panoramavinduer, og så har I all inclusive og kan nyde lidt frisk luft fra en åben fotovogn.

Cruise og fly til gletsjere 

I skal også på et fem-timers cruise på Prince William Sound mellem knagende og kælvende gletsjere og med mulighed for at se hvaler, spækhuggere m.m. Senere inviteres I om bord i et lille propelfly, der tager jeres Alaska-rejse til nye højde, når I flyver over Denali National Park og lander på en gletsjer. Hvor mange kender I, der kan berette om at have gået på en gletsjer? 

Xl Alaska Juneau Mendenhal Glacier Celebritypicture 4098
Xl USA Alaska Bald Eagle In Lake Clark National Park
XL Alaska Misty Fjords National Monument
Det skal I opleve

Dagsprogram

Rejsen er blot et forslag og skræddersyes til jer. Vil I have flere dage Alaska? Flere oplevelser? Eller mere tid til at komme ned i gear?

Tal med vores Alaska-eksperter om jeres ønsker og drømme.

Xl USA Alaska The Alaska Range Seen From Polychrome Pass In Denali National Park

I rejser fra København og ankommer senere på dagen til Anchorage, der er den største by i Alaska. Anchorage har knap 300.000 indbyggere og er lidt mindre end Århus – her stopper ligheden så også. For ser I gennem byens gader, vil I næsten altid have et glimt af de omkringliggende bjerge med sneklædte toppe, som minder jer om det store natureventyr, der venter på resten af jeres ferie.

I tager en taxa fra Anchorage Lufthavn til Hotel Captain Cook 4*, hvor I har to overnatninger.

Xl Alaska Anchorage City Moose Mountains Usa

Omkring 9.30 stiger I på toget i Anchorage med kurs mod Whittier på Kenai-halvøen. Togturen går gennem betagende landskaber med marker, bjerge og skove, og giver jer en lille forsmag på Alaskas uberørte natur.

Xl Usa Alaska Anchorage Prince William Sound Cruise Lake

Oplev 26 gletsjere og spot efter hvaler!

Vel fremme i Whittier går I om bord på båden, der sejler af sted omkring 12.30. Forude venter fem timer til søs mellem knagende og kælvende gletsjere. I skal opleve 26 af de mest kendte gletsjere, og kan opleve alt fra hvaler til oddere og spækhuggere undervejs, så det er om at holde øjne og øre åbne. Husk kamera og kikkert! En guide fortæller undervejs om fortidens opdagelsesrejsende, som har krydset Prince William Sound, og I bliver helt sikkert også klogere på naturens flora og fauna.

Frokost er inkluderet samt kaffe, te og vand ad libitum om bord. Efter cruiset stiger I igen på toget, der bringer jer tilbage til Anchorage.

Xl Usa Alaska Anchorage Prince William Sound Cruise Glacier

Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Aerial View Nature

I kan godt begynde at glæde jer, for de næste tre dage skal I helt derud i ødemarken, hvor naturen vokser vildt og frodigt. Og hvor I for alvor mærker, at I har ferie med en perfekt kombination af total afslapning og store oplevelser på programmet. I tager en taxa fra hotellet til Anchorage Lufthavn, hvorfra I flyver til Homer. Her bliver I hentet og kørt til havnen, hvorfra I sejler på Kachemak-bugten til Tutka Bay Lodge (ankomst om formiddagen).

Xl USA Alaska Kayaks In Homer

Efter en dejlig frokost er resten af dagen jeres. Hvad har I lyst til? Alle aktiviteter foregår med privat guide, så I har total frihed til at tage turene i jeres tempo, stoppe op og fordybe jer. I kan eksempelvis sejle kajak, fiske, hike og meget mere. Eller nyde udsigten og roen fra lodgens udendørs boblebad?

Alle måltider, soft drinks, nævnte aktiviteter samt oplevelser er inkluderet i jeres tredages ophold på Tutka Bay Lodge. Husk også at få massage – 1 time pr. person er inkluderet.

Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Helicopter

Tag på bjørnesafari, dybhavsfiskeri eller flyv helikopter 

På dag 4 vågner I op til en rolig morgen, nyder måske en kop kaffe på terrassen og nyder udsigten over sundet og bjergene. Så er det tid til morgenmad – og tid til eventyr!

I har på forhånd aftalt med jeres guide, hvordan I vil bruge dagen. Vælg mellem en af tre nævnte oplevelser; sightseeing i helikopter med mulighed for hiking i bjergene, dybhavsfiskere eller bjørnesafari i Katmai-området.

Har I lyst til flere af de nævnte oplevelser, så tal med vores Alaska-eksperter, når I booker rejsen.

Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Aerial View

Tid til nye eventyr

På dag 5 er det atter ved at være tid til nye eventyr. Nyd en skøn morgenmad og få et sidste glimt af den naturskønne Tutka Bay Lodge.

I sejler retur til Homer, hvor I køres til lufthavnen og flyver til Anchorage. I Anchorage har I endnu en nat på Hotel Captain Cook 4*.

Xl Usa Alaska Railroad Denali Star Train Aerial View

En ny dag venter, og I er på færde fra morgenstunden med Alaska Railroads Denali Star Train. Vi har reserveret sæder til jer på Goldstar Class, så I kan nyde høj komfort og fuldt udsyn fra vognens panoramaruder. Læn jer tilbage og nyd det ene fantastiske landskab, der glider forbi efter det andet. Bjerge, marker, skove, søer … og mulighed for at se bjørne, elge m.m.

Togturen varer knap tre timer. Vel fremme tager I en taxa til Talkeetna Alaskan Lodge 3*, hvor I har to overnatninger. Talkeetna er kendt som tidligere samlingspunkt for guldgravning, men langt de fleste kommer hertil i dag som stop på deres videre rejse i Sydalaska – eller for at bestige Mt Denali.

Xl USA Alaska Talkeetna Alaskan Lodge Guest Lodge Room Exterior

Hvordan vil I bruge eftermiddagen?

Resten af dagen skræddersyes efter jeres ønsker. Valget står mellem flightseeing til Denali National Park, hvor I lander og går på en gletsjer! Eller afslapning resten af dagen, hvor I så tager på flightseeing på dag 7 i stedet. Valget er jeres – tal med jeres rejserådgiver om, hvad der passer jer bedst.

Xl Usa Alaska Denali Glacier Flightseeing Mountains

Xl USA Alaska Talkeetna Alaskan Lodge Deck View Couple Mountains Airplane

Valgte I flightseeing til Denali med landing på Ruth-gletsjeren, har I hele dagen i dag på egen hånd. Og der er masser af aktiviteter at tage sig til.

Gå en tur langs hovedgaden i Talkeetna, besøg et lokalt bryggeri og nyd en snack med udsigt til Talkeetna-floden. Nyd naturen, besøg de finurlige gader eller tag på fisketur?

Xl Usa Alaska Denali Glacier Flightseeing Mountains Aerial View

I fortsætter jeres togrejse, hvor I slap sidst og stiger på Alaska Railroads Denali Star Train. Igen har vi sørget for, at I får en luksuriøs togtur, når I sætter jer til rette i sæderne på Goldstar Class.

Grønne nåleskove vokser vildt i landskabet, og det ene bjerg efter det andet åbenbarer sine tinder for jer. Togturen tager godt 4 timer, så I har god tid til at tage de mange indtryk ind, nyde en god frokost og få lidt vind i håret. Goldstar Class’ har nemlig en lille terrasse – der også er perfekt til fotos.

Xl Usa Alaska Railroad Denali Star Train Lake

Denali - hvordan vil I bruge eftermiddagen? 

I Denali er højdepunktet uden tvivl nationalparken, som I kan glæde jer til at skulle opleve både til med bus, til fods og med fly i løbet af de næste par dage!

I overnatter på Denali Cabins 3*, og kan bruge resten af dagen, som I har lyst. Måske til at komme i den helt rigtige stemning til de næste par dages eventyr. I kan rafte ad Nenana-floden, tage på helikopter-sightseeing og meget mere. Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan I vil bruge dagen.

Xl Usa Alaska Denali Backcountry Adventure Denali National Park Hiking

Xl Usa Alaska Denali Backcountry Adventure Denali National Park Bus

I nyder en rolig formiddag i jeres eget tempo og tager bussen fra indgangen til Denali National Park med afgang kl. 13.30. Der må ikke køre biler i den UNESCO-beskyttede nationalpark, og målet for dagen er Denali Backcountry Lodge ved Kantishna – 150 kilometer inde i parken.

Over de næste otte timer lader I jer gang på gang overvælde af, hvor uberørt og storslået naturen er på disse kanter med tundra, skov, bjerge og gletsjere. Dyrelivet er ligeså fantastisk, så hav bare kameraet ved hånden! I kan bl.a. være heldige at opleve ulve, bjørne, elge og Dall-får.

PS. Råb endelig højt, hvis I ser et dyr. Så stopper bussen og alle kan få glæde af oplevelsen. Chaufføren kan mange historier om nationalparken, dyrene og naturen, og deler ud af dem undervejs. Ligesom der er stop til at strække benene indlagt i programmet!

Xl USA Alaska Denali National Park Moose Animal

Ankomst til Denali Backcountry Lodge

Om sommeren er der næsten dagslys i Sydalaska døgnet rundt. Så selv om I ankommer til Denali Backcountry Lodge kl. 20, fornemmer I, hvor smukt her er. Lodgen ligger i en fredfyldt, grøn dal med Moose Creek-floden strømmende forbi og mulighed for at opleve elge slentrer forbi på stigerne. I er jo i vildmarken.

I har to overnatninger på lodgen i en hytte med fin komfort og alle måltider inkluderet.

Xl USA Alaska Denali Backcountry Lodge Family Cabin Exterior
Xl USA Alaska Denali Backcountry Lodge Standard Cabin Double
Xl USA Alaska Denali Backcountry Lodge Prey Bar & Eatery Bar Customers

Vandring, cykling og guldgraveri? 

I bestemmer helt selv, hvordan I vil bruge dag 10. Trækker landskabet I jer? Så tag på en af de guidede vandreture, som er afstemt til jeres niveau eller drag af sted alene med et kort i hånden. Skal der fart over feltet, kan I låne mountainbikes. Er I mere til en rolig dag, så nyd den totale ro på lodgen, lyt til naturens summen eller tag shuttlebussen til Wonder Lake.

Xl USA Alaska Gold Mint Trail Hatcher Pass Lupine Flowers Nature

Flyv over Denali National Park  

Hvorfor tage den samme vej ud, som I kom ind, når oplevelsen kan tages til nye højder? På dag 11 boarder I et lille fly nær lodgen, som tager jer på eventyr over Denali National Parks bjerge, gletsjere og skove. Med 35 minutter i luften har I god tid til at få nye perspektiver på Denali National Park. Og helt sikkert perspektiver, som kun de færreste får på deres rejse hertil …

Høje på oplevelsen sætter I jer til rette i sæderne på den snart velkendte Goldstar Class i Denali Star Train. Toget går fra Denali til Anchorage på cirka 7,5 time, så I læner jer tilbage. Lukker måske øjnene. Og glæder jer over de mange gyldne øjeblikke og store oplevelser I har fået de sidste par dage. Frokost og aftensmad er inkluderet på jeres togrejse i dag.

I Anchorage tjekker I ind for natten på Hotel Captain Cook 4*.

Xl Usa Alaska Denali Backcountry Adventure Denali National Park Bridge Nature

Xl USA Alaska Bears In Lake Clark National Park

Jeres rundrejse i Alaska er kommet til vejs ende. I går om bord på jeres fly i Anchorage på dag 12 og ankommer til København på dag 13.

 

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Glæd jer også til at nyde en masse aktiviteter undervejs, som er inkluderet i prisen. På Tutka Bay Lodge er aktiviteter med privat guide eksempelvis inkluderet (vandring, kanosejlads m.m.). Og I kan se frem til at nyde en times massage og tage på helikopterflyvning, dybhavsfiskeri eller bjørnesafari. 

Håndplukkede til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har bl.a. håndplukket naturskønne lodges så langt fra alfarvej, at I får den vildmarksoplevelse, som mange drømmer om at få på deres Alaska-rejse. I skal bo tre dage på Tutka Bay Lodge, der ligger så isoleret, at I sejles hertil fra Homer.

Senere bor I tre dage på Denali Backcountry Lodge i den UNESCO-beskyttede Denali National Park. Eneste vej til lodgen – og i øvrigt ind i nationalparken – er med bus. Til gengæld flyver I ud af nationalparken med et lille fly. Helt ok, ik?

Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Aerial View Nature
Xl Usa Alaska Tutka Bay Lodge Bears In Grass
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Anchorage / Anchorage-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på Hotel Captain Cook 4*, Anchorage. Deluxe Room
 • Oplevelse: Cruise på Prince William Sound
 • Oplevelse: 3 dage med store naturoplevelser fra Tutka Bay Lodge
 • 1 nat på Hotel Captain Cook 4*, Anchorage. Deluxe Room
 • Oplevelse: Oplev Sydalaska med tog (Anchorage – Talkeetna / Talkeetna – Denali / Denali – Anchorage, Goldstar Class)
 • 2 nætter på Talkeetna Alaskan Lodge 3*, Talkeetna. Guest Lodge Room
 • Oplevelse: Fligthseeing i Denali National Park
 • 1 nat på Denali – Denali Cabins 3*, Denali. Standard Cabin
 • Oplevelse: Vild natur og vilde dyr i Denali National Park (3 dage, inkl. flyoplevelse)
 • 1 nat på Hotel Captain Cook 4*, Anchorage. Deluxe Room
Pris per person ved 2 voksne
Det bedste af Alaska i et roligt tempo
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.05.24 ‑ 02.09.24132.000‑134.000162.000‑164.000
27.05.25 ‑ 02.09.25139.000‑141.000170.000‑172.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • På denne rejse flyver I med Iceland Air, som har forbindelse til Anchorage to gange om ugen. På denne tur er der afrejse fra Københavns lufthavn på søndage.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Alaska

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Alaska. De elsker staten og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.