Xl Australia Sydney Wylde Street Penthouse Terrace Sunbed
Sydney, Australien

Wylde Street Penthouse

Eksklusiv designlejlighed med gåafstand til alt

To soveværelser med egne badeværelser, stort køkken og stor stue samt to terrasser med udsigt til Sydney Harbour Bridge, Operahuset og byens skyline. Alt sammen jeres. Velkommen til Wylde Street Penthouse!

Lyst og luftigt med grønne oaser

Wylde Street Penthouse ligger perfekt i det hyggelige kvarter, Potts Point. Uden for døren har I gåafstand til alle byens højdepunkter, og lejlighedens terrasser giver jer adgang til udsigter, som kun de færreste kan prale af. Lejlighedens design er stilrent og luftigt med god plads, åndehuller og grønne, udendørs oaser som Sydney selv. Et oplagt valg for jer, der rejser med familie eller venner – eller bare ønsker ekstra meget plads – og ikke går på kompromis med beliggenheden.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

3 favoritrestauranter i gåafstand

Potts Point gemmer på så mange gode restauranter, caféer og barer, at det kan være svært at vælge. Vi har dog et par favoritter, som vi altid genbesøger, fordi maden, stemningen og servicen er helt i top.

Kun fem minutter til fods bringer jer til restauranten Monopole, der serverer europæisk inspireret fine dining. Syv minutter bringer jer til The Apollo, hvor I kan sætte tænderne i friskfangede blæksprutter og andet fra det mediterranske køkken. Og så er der Ms. G’s, som tager det asiatiske køkken til helt nye højder. Mere kan vi ikke sige her, prøv det, smag det og mærk stemningen.

Skal vi sørge for et fyldt køleskab?

Når I ankommer til Wylde Street Penthouse, tager vores vært godt i mod jer og viser jer rundt i lejligheden. Der er gode indkøbsmuligheder på gadeplan, men vi kan også sørge for at køleskabet og skabene er fyldt op med det, I ønsker. Vi kan også arrangerer, at I får privat kok, så I ikke skal røre en finger. Det er jo ferie. Har I brug for at vaske tøj, er det også muligt.

To store terrasser med loungmøbler

Lejlighedens to store terrasser er indrettet med masser af grønne planter, solsenge og loungemøbler. Terrassen med udsigt til Sydneys skyline har desuden spisebord og grill. Hvilken bedre måde at slutte dagen på? Så kan I jo altid fortsætte til den lidt mindre terrasse for en god drink og storslået udsigt til solnedgangen over Sydneys havneområde, Woolloomooloo, Operahuset og Sydney Harbour Bridge.

Rejs med familie eller venner

I kan bo op til seks personer i Wylde Street Penthouse. De to store soveværelser er indrettet med eget, stort badeværelse i hver ende af lejligheden, så I kan vælge tosomhed og samvær til og fra, når I har lyst. Har I brug for et tredje værelse, kan der f.eks. reddes op til børnene i et arbejdsværelse. Kort sagt, er Wylde Street Penthouse som et ferie-refugium i en af verdens smukkeste storbyer, og der er rigeligt med plads både i det åbne, veludstyrede spisekøkken og i stuerne.

Xl Australia Sydney Wylde Street Penthouse Terrace Sunbed
Xl Australia Sydney Wylde Street Penthouse Livingroom
Xl Australia Sydney Wylde Street Penthouse Reading Corner
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.