Dorthe Mouritzen 1277 JPG

Rejserådgiver

Dorte Mouritzen

Dorthe Mouritzen 1277 JPG

Dorthe har været i rejsebranchen i mere end 25 år. Hun har rejst i store dele af verden, men særligt Australien, USA, Mexico, Costa Rica, Seychellerne, Bali og Stillehavet står hendes hjerte nært.

Når Dorte rejser, søger hun gerne væk fra alfarvej – mod de unikke og sjældne oplevelser, der vækker en ægte følelse af eventyr. Hun er vild med god mad, store vidder og intime dyreoplevelser - fra isbjørnesafari i Canada til Costa Ricas regnskove og svømmeture med Mantarays på Hawaii. Hendes største rejseoplevelse var at svømme med pukkelhvaler på Stillehavsøen Tonga, mens hendes yndlingshotel ligger langt væk i det vestlige Australien, hvor hun også har boet i en årrække. Alt det, kan I høre meget mere om, når I møder hende for at planlægge jeres næste rejse.

Dorte er fantastisk til at lytte og fortolke jeres rejsedrømme. Og hun har altid den samme høje ambition – I skal føle, at I har fået det hele med, når I kommer hjem fra jeres rejse.

Destination:‌‌ Australien og New Zealand,‌ Australien,‌ Costa Rica,‌ Seychellerne,‌ Japan,‌ Grønland,‌ Finland,‌ Arktiske områder

Rejseformer:‌‌ Kultur og eventyr,‌ Strand og luksus,‌ Natur og safari,‌ Togrejser

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.