Martin Jespersen

Rejserådgiver

Martin Dahl Jespersen

Martin Jespersen

Med 30 år i rejsebranchen har Martin opbygget en stærk ekspertise i Stillehavsøerne og Down Under, som han har besøgt mere end 30 gange. Som rejseekspert og produktchef har han et stort netværk at trække på og masser af ideer i ærmet, når han hjælper kunder med at skræddersy drømmerejsen.

Han elsker at udforske Australiens ikoniske storbyer, dets vilde dyreliv og New Zealands fortryllende natur. Specielt South – og West Australia har vundet hans hjerte, fordi de byder på lidt af det hele. Alt fra den støvede outback, til det helt unikke dyreliv og kilometerlange sandstrande. Er man tilmed en livsnyder, som Martin er, så står det australske køkken med dets udsøgte råvarer, vine og lokale gindestillerier i høj kurs. Han kender alt til de klassiske, såvel som utraditionelle oplevelser Down Under; som sikrer I kommer på en helt enestående rejse.

Martin er mere end velberejst i Stillehavsøerne. Der er så ubegribeligt smukt, at det kommer tæt på paradis på jord. Fijianernes smittende varme smil, øen Aitutakis azurblå lagune og idylliske sejlture rundt om de maleriske Selskabsøer i Fransk Polynesien er nogle af højdepunkterne fra rejserne dertil. Om I søger bountystrande eller autentiske kulturmøder, så hjælper Martin med at planlægge den perfekte rejse. 

Som rejserådgiver udvides ens horisont konstant, og senest er han blevet begejstret for Tanzania, hvor han gerne kombinerer skønne safari camps med Zanzibars luksushoteller og hvide sandstrande. For den perfekte rejse indeholder ofte både en god del forkælelse, oplevelser og afslapning, så der er tid til at fordøje alle de nye indtryk. Om I er til klassisk eller tropisk luksus, så giv Martin et ring, han glæder sig til at skabe jeres næste rejseeventyr.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.