XL Indonesia Bali Taman Sari Bali Resort And Spa Ratih Pool
Pemuteran, Bali

Taman Sari Bali Resort & Spa

Snorkling, afslapning og bungalows

Gemt væk i en tropisk have ligger Taman Sari Bali Resort & Spa ud til Pemuteran-bugten med Balis frodige bjerge i baghaven. Perfekt for både afslapning, kulturelle udflugter og store naturoplevelser over og under havoverfladen.

Balis fredfyldte hjørne

Det nordvestlige Bali byder på hellige varme kilder, gamle templer og uspoleret natur væk fra den store turisme i syd. I kan også glæde jer over nærheden til nationalparken Taman Nasional Bali Barat, der byder på store naturoplevelser, vandring og cykling.

Snorkling ved Pemuteran og Menjangan Island

Pemuteran-bugten er kendt for sit store og ambitiøse projekt med at gendanne koralrevene, der har sikret området flere FN-priser for naturbevarelse. Her er glimrende snorkling lige fra stranden, og en sejltur herfra findes desuden Balis bedste snorkling og dykning omkring paradisøen Menjangan Island.
Xl Indonesia Bali Taman Sari Bali Resort And Spa Main Pool
XL Indonesia Bali Taman Sari Bali Resort And Spa Family Suite
XL Indonesia Bali Taman Sari Bali Resort And Spa Exterior Dusk Garden
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Poolvillaer, suiter og bungalows

Taman Sari har en række bungalows, der ligger ud til græsarealer med udsigt over havet. Her er desuden to juniorsuiter og seks suiter med private terrasser. Nogle suiter er i to etager med terrasse på første sal med flot udsigt. Alle suiter har en fin lille lotusdam og udendørs bad. Endelig råder resortet over seks store villaer med 2-4 værelser og privat pool. 

Pool, restaurant og bar

Restauranten ved stranden serverer morgenmad, frokost og aftensmad med alt fra internationale til lokale retter. Her kan I nyde maden i skyggen med tæerne i sandet. Lige ved siden af restauranten ligger resortets pool med en indlagt ”sunken” pool bar, som også er stedet at nyde de helt fantastiske solnedgange med en drink.

Spa og massage på stranden

I spaen kan I nyde en traditionel massage, aromaterapi, body scrubs, ansigtsbehandlinger og meget mere. Vælg mellem at blive forkælet indendørs i spaen eller få behandlingen på selve stranden til lyden af bølger, der luller dig ind i en afslappet stemning. 

Aktiviteter og udflugter

Gå tur i den søvnige landsby uden for resortet. Oplev det lokale leben med børn, der råber "hello", når de cykler forbi jer på den støvede vej, og mor, der hænger vasketøj op. Besøg skildpaddefarmen længere oppe af stranden, trek i nationalparken eller tilbring en halv dag på havet ved Menjangan Island. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.