Louise Cantor

Rejserådgiver

Louise Cantor

Louise Cantor

Louise begyndte i rejsebranchen i 2010, først som rejseleder og siden som rejserådgiver, hvor hun i dag er ekspert i alt fra Sydamerika, Mexico, Afrika, Japan, Indonesien og Bali. Det store repertoire afspejler en livslang passion for rejselivet, der indtil videre tæller 59 lande på CV´et – fordelt på seks kontinenter.

Louise er med andre ord en ægte eventyrer. Hun vil gerne opleve de store højdepunkter, men det er de mindre besøgte afkroge af verden, mødet med nye kulturer, nye mennesker, uberørt natur - og alle de oplevelser, man ikke lige venter - der betyder mest for hende, når hun rejser.

Det er måske meget sigende, at hun ikke kan pege på ét land eller en verdensdel, hun foretrækker. Hun nævner i stedet trekking med vilde bjerggorillaer i Uganda, vilde orangutanger på Sumatra, vandreture i Patagoniens bjerge – og yndlingsbyer som Rio de Janeiro, Cape Town og Tokyo.

Hun er også stor fan af Colombia, Brasilien og Thailand. Listen fortsætter, men der skal også være tid til bare fødder i sandet med den helt rette mængde luksus. Ægte eventyr og forkælelse udelukker nemlig ikke hinanden, hvis du spørger Louise. Det vigtigste er, at rejsen er din og passer til netop den, du er.

Når Louise skræddersyer jeres rejse, lægger hun derfor stor vægt på, at finde ind til alt det, som er vigtigt for jer. Kun på den måde kan hun bruge sin egen rejseerfaring og ekspertise bedst muligt. Men det betyder ikke, at I ikke vil blive udfordret – det kan I roligt regne med. Hvem ved, hvordan jeres næste eventyr ender med at se ud!

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.