Xl Bali Villa Pangi Gita Fountains By Study
Sydbali, Bali

Villa Pangi Gita

Bo i din egen landsby ved rismark og Pangi-floden

Villa Pangi Gita er meget mere end en luksuriøs poolvilla til generationsrejser. Oplev et sandt paradis, hvor uendeligt smukke pavilloner smyger sig ind i naturen ned mod Pangi-floden. Balinesisk paradis med 3 soveværelser. I kan bo op til 10 personer sammen!

Balineserne er verdensmestre i harmoni. Arkitektur og indretning er i særklasse. Lyse vægge og tekstiler møder mørkt ædeltræ, smuk keramik, fletværk og frodighed. Lofterne rejser sig til kip, og små gårdhaver er udformet, så man mærker stemningen fra de lokale templer.

Inde som ude bidrager kunstværker, skulpturer, sandstensrelieffer, offergaver og enestående træskærerarbejder til den unikke stemning. Læg hertil grønne rismarker, kuperede landskaber og floder, der bruser eller flyder stille alt efter sted og årstid. Kan I se det hele for jer? Så har I et billede af Villa Pagi Gita, for I får det hele her.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Udforsk Villa Pangi Gita

Øverst i terrænet tæt på indgangens udskårne trædøre er to soveværelser, der begge har eget udendørs badeværelse i smukke gårdhaver skabt i rustik tempelstemning. Begge soveværelser åbner ud til egne terrasser.

Ned gennem haven passerer I nu spisesal og køkken, medierum og loungeområde. En sti til venstre leder ned til et lille soldæk ved floden, men fortsæt lige ud først. Så kommer I til den store Master Suite, poolen, udendørs spiseområde og det store soldæk ved floden. Der er intet så afslappende som lyden af vand.

Master suite har påklædningsværelse, glasdøre ud til terrassen og et intet mindre end overdådigt badeværelse med en balkon, som er helt privat, så I kan bede om at få en massage her. Se billederne. Ord er ikke nok til at beskrive det.

Pavilloner i det grønne

Hvis I tager på generationsrejse eller med gode venner til Villa Pangi Gita, er det som at få sin egen landsby stillet til rådighed.

Soveværelser og lounges er fordelt på en række pavilloner, hvor gangstier forbinder det hele forbi de grønne haver og små damme ned mod poolen på bredden af Pangi-floden. Selve grunden er på 2.100 m2, villaen på 600 m2 i alt.

Tæt på stranden og Seminyak

Villa Pangi Gita ligger på den sydvestlige kyst af Bali 10 minutters kørsel fra stranden og 20 minutter fra livlige og eksklusive Seminyak med restauranter, butikker, natklubber m.m.

Tæt på Villa Pangi Gita er landsbyer, hvor I kan få indtryk at det autentiske liv på Bali, se lokale templer, gå i små butikker m.m. Nærmeste storby er Denpasar en halv time væk. Den internationale lufthavn ligger 45 minutter fra villaen.

Personale er klar til at forkæle jer

I Villa Pangi Gita står personalet klar til at hjælpe jer med alt. Der er en kok, der sørger for mad og indkøb, hvis I ønsker det, og der er også rengøringshjælp og en villa manager, som I aftaler alt det praktiske med. Indkøb afregnes på stedet med et tillæg på 20% af butiks- og markedspriserne.

I kan bede om at blive ladt i fred og ro, og I kan bede om at blive serviceret fra morgen til aften, som I vil. Har I brug for en chauffør, kan vi også arrangere det mod et tillæg.

Xl Bali Villa Pangi Gita Water Features Next To Entrance
Xl Bali Villa Pangi Gita Water Features By Kitchen And Dining
Xl Bali Villa Pangi Gita Pool, Bale And Sunloungers
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.