Xl Indonesia Bali Market Urap Vegetable Coconut Salad Food
Oplevelse på Bali

Kulinarisk cykeltur i Sanur

Få indblik i Balis madscene på guidet cykeltur

Sanur er meget mere end smukke strande og god shopping. På denne udflugt skal I smage specialiteter i gadekøkkener, på lokale markeder og opleve livet langs Sanurs strandpromenade.

Morgenstund har grød i mund

Kan morgenmad bestå af dampede ris med en eksplosion af smag? Ja, hvis din morgenmad er lawar porridge, en typisk balinesisk risgrød tilsat et miks af grøntsager, revet kokos og hakket kød krydret med urter og alt fra rejepasta til peber. Men bare rolig, I får også balinesisk kaffe og te.

Risret med krudt i

I skal også smage den populære risret nasi campur, der serveres på bananblade med surprise-faktor: Hvis man bestiller et miks, kan man være heldig at smage alt fra grillet tun og tofu til spinat eller tempeh (gærede sojabønner). En ting kan I være sikre på: Balinesisk nasi campur ledsages af sambal-chilli, som sætter ild i smagsløgene. Velsmagende, men småfarligt!

Der er gået fisk i den

I fortsætter jeres cykeludflugt med guiden, der har udvalgt en håndfuld spisesteder og madboder, hvor I kan se frem til kulinariske aha-oplevelser. Prøv dadar gulung-pandekager eller en krydret specialitet for de eventyrlystne: Fried Fish with Soup er en publikumsfavorit, som måske også kan blive jeres? Der er ingen, der siger, at I skal spise de hele fiskehoveder …

XL Food Curry Rice Vegetables Indonesia Bali

Til den søde tand

I må ikke forlade Bali uden at have smagt Jaja Bali, der er et udvalg af søde snacks – en slags balinesisk tapas for sukkergrise. Hver madbod laver sin egen variant, der kan bestå af laklak eller muffins lavet af rismel med revet kokos og karamelliseret palmesukker; pisang rai, der er dampet banan med revet kokos eller bubur injin, der er budding af sorte ris med varm kokosmælk.

Skyl det hele ned med den traditionelle urtete Jamu, som drikkes i hele Indonesien, og som laves på traditionelle opskrifter med alt fra bark og blomster til frugt og blade sødet med honning.

Jeres kulinariske karruseltur slutter omkring middagstid.  

Praktiske oplysinger

Jeres cykeltur starter kl 8 og slutter kl 11.30. I mødes med jeres guide på Café Batu Jimbar i Sanur (JL. Danau Tamblingan 75A). I får udleveret en cykelhjelm sammen med jeres cykler. I kan også arrangere pickup på jeres hotel – tal med jeres rejserådgiver om dette.
Turen er del af en gruppeudflugt med max 8 personer og børn kan sagtens deltage.

XL Bali Spices Market Woman Indonesia
XL Bali Cycling
XL Bali Woman with Coffee Beans
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indonesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.