Xl Bhutan Six Senses Bumthang Main Facilities
Bumthang, Bhutan

Six Senses Bumthang

Mærk skovens magi i den fjerne Bumthang-dal

Six Senses Bumthang 5* er den mest fjerntliggende af Six Senses´lodges i Bhutan. Og for de heldige, der finder vej hertil, er belønningen ikke bare stor. Den er af en anden verden. En magisk og yndefuld verden i ét med Bhutans uberørte natur.

En eventyrlig lodge for enden af vejen

Bumthang-dalen er ikke så meget en dal, som en fællesbetegnelse for flere dale i hjertet af Bhutan. Fælles for hele området er de maleriske, frodige dale og skønne landsbyer, der har givet regionen tilnavnet ”det lille Schweiz”. Og så er det ikke mindst her, at I finder den enestående tempelfæstning Jakar Dzong fra 1600-tallet. 

Six Senses Bumthang er den østligste og mest fjerntliggende af Six Senses´fem lodges i Bhutan og den smukke vej dertil går fra Gangtey, hvor Six Senses også har en lodge, gennem dramatiske bjerglandskaber og skønne dale med gårde og risterrasser, inden I til sidst når frem til ”skoven inde i skoven”, som Six Senses kalder deres lodge i Bumthang. 

Enestående lodge i den lyse skov

Med Six Senses Bumthang har Six Senses fundet helt ind til kernen af Bhutans sjæl. Det her er sansefuld stilhed, harmoni og ynde i sin reneste form – i 2700 meters højde, omgivet af Himalayafyr og fløjlsbløde græsenge. I nærheden løber en flod med det reneste, kolde gletsjervand fra verdens mægtigste bjerge. 

Selve lodgen er bygget som traditionelle langhuse i træ med skønne, ornamenterede vinduespartier fra gulv til loft, der lukker skoven helt ind i de stilfuldt og enkelt indrettede rum, hvis lyse træflader nærmest gløder af naturlig varme, velvære og ro.  

Xl Bhutan Six Senses Bumthang Suite Interior
Xl Bhutan Bumthang Six Senses Suite Balcony View
Xl Bhutan Six Senses Bumthang Ayurveda Treatment
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bhutanesisk landkøkken

Six Senses Bumthang har en hyggelig dagligstue, lounge, bibliotek og en indbydende, rustik restaurant, der serverer velsmagende og nærende måltider, der både henter inspiration fra det bhutanesiske landkøkken og det internationale menukort. Glæd jer til skønne og fyldige måltider lavet med årstidens frugt og grønt fra lodgens egen økologiske køkkenhave samt lokale specialiteter som Chhurpi-ost og bhutanesisk vin.  

Spa og Hot Stone Bath

I lodgen finder I også en lille spa, hvor I bl.a. kan se frem til massage, Body Scrub og en ægte, bhutanesisk Hot Stone Bath oven på dagens eventyr. Glæd jer til at glide ned i et traditionelt trækar med varmt vand og terapeutiske urter. Ved siden af jer, har I en kande te og en ringklokke. Når I ringer, lægges flere glødvarmende sten ned i vandet! 

8 suites og en villa

Six Senses Bumthang har 8 skønne suites og en stor villa med 2 soveværelser -  enkelhed og naturtro harmoni går igen i alle suites og villaen med rummelige værelser af lyse, varme træflader og håndskårne stenpartier, der er smagfuldt indrettet med skønne tæpper, pejs, rustikke møbler og gulv-til-loft vinduespartier med udsigt til skov og græsenge. Alle værelser har luksuriøst badeværelse med badekar samt pejs, tekøkken og minibar med bl.a. lokale vine og brændevine. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Bhutan

Alt på denne rejse til Bhutan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Bhutan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.