XL Krydstogt Royal Caribbean Oasis Klassen RCI SY Symphony 18 Aerials BCN620R

Interview

Et flydende ferieresort for hele familien

Oplevet af rejserådgiver hos Nyhavn Rejser

Havets luksuslandsby

Forestil dig at bo på et flydende ferieresort. Et resort, der sejler dig og din familie til nogle af verdens smukkeste havnebyer - måske ved Middelhavet eller på rundtur i Caribien. I rejser helt uden spildtid, for I underholdes imens. Og der pakkes kun ud én gang. What’s not to like?

XL Krydstogt Royal Caribbean Oasis Klassen RCI HM Perfect Storm NIGHT MU22703 RET (1)
XL Krydstogt Royal Caribbean Oasis Klassen RCI OA 112019 Mverdure Solarium13r CMYK
XL Krydstogt Royal Caribbean Oasis Klassen AL Centralpark View

Vi har talt med vores rejserådgiver Pernille, om hvordan det er at tage på krydstogt med familien på Royal Caribbeans Oasis-klasse.

Hvordan forløber dagen på et krydstogt?

På sø-dage er det skønt med en strøgtur og lidt shopping i Royal Promenades butikker eller en hyggelig cafétur på Starbucks midt blandt farverige blomsterbede og levende træer i Central Park. Krydstogtskibet er indrettet som en luksuslandsby med alle de faciliteter, en familie kan drømme om. Børn og teenagere er i fuld sving hver dag på Boardwalken, et område, der er specielt udviklet til de yngre passagerer med blandt andet iscaféer, butikker, en stor flot klatrevæg, surfboard-simulator, karrusel og aquateater. Fra Boardwalken kan man iagttage vovehalsene, der flyver på zipline fra side til side højere oppe på skibet.

Selv er jeg mest imponeret over underholdningen om aftenen. Der er elegante skøjteshows, stemningsfuld live-musik og imponerende musicals så som Cats og Hairspray med rigtige Broadway-stjerner. Der er så stort et udvalg af aktiviteter og underholdning, at det er svært at nå igennem det hele på en ferie, og så er alt dette inkluderet i prisen.

Xl RCCL Oasis Class Hairspray Show
XL RCCL Oasis Aquatheater Highdive Show
Xl RCCL Oasis Class Aqua Theatre Show Diver Aerial View

Ny dag, ny udflugt, nyt minde.

Krydstogtruterne varierer, men næsten hver dag lægger skibet til ved en ny skøn havneby. De dage, hvor vi trænger til familietid, udforsker vi byerne på egen hånd. Andre dage booker vi en guidet tur gennem rederiet, hvor vi får set alle højdepunkterne og lærer lidt om historien bag. Det gør sightseeing nemt og bekvemt, da det ikke kræver nogen forberedelse eller guidebøger.

Xl RCCL Allure Of The Seas 150 Central Park Main Restaurant
XL Krydstogt Royal Caribbean Oasis Klassen XL Cruise RCCL Harmony Of The Seas Central Park (2)
Xl RCCL Oasis Class Ben And Jerry Icecream

Selv de kræsne er glade

Det er skønt med all inclusive, når man er afsted hele familien. A la carte- og buffetrestauranterne på Oasis-klassen tilbyder lækker og varieret mad, men skal der ske lidt ekstra, bliver det et besøg på en af specialrestauranterne som eks. Jamie Olivers italienske restaurant eller på Chops Grille steakhouse.

En pengeløs landsby

Royal Caribbean har et højt serviceniveau og gør dagligdagen så nem og gnidningsfri for deres kunder, som muligt. Det er som at bo i en pengeløs landsby. Ens nøglekort fungerer som betalingskort til butikker og specialrestauranter. Hver dag kan jeg tracke udgifterne på Tv’et i kahytten. Dertil kan alle rederiets udflugter og bordreservationer bookes gennem My Royal Cruise appen. Med et enkelt klik, så er alt det praktiske overstået, og der er styr på dagens program.

Xl RCCL Oasis Class Atrium
XL Krydstogt Royal Caribbean Oasis Klassen Harmony Zip Wire Landscape
XL RCCL Oasis Flowrider On Board

Hvor er det bedst at bo?

Når jeg rejser med familien, vælger vi altid en kahyt eller suite med balkon og havudsigt. Det koster lidt ekstra, men der er intet som at bestille morgenmad til kahytten og så sætte sig ud på balkonen og nyde indsejlingen om morgenen.  

XL RCCL Oasis Balcony Stateroom

Er der andre fordele ved et krydstogt?

Personligt er det bedste bare at kunne tage på ferie - uden den store planlægning. Det er også rart at kende omkostningerne på forhånd. På et krydstogt er overnatning, måltider, drikkepenge og størstedelen af underholdningen inkluderet. Dertil køber vi en drikkepakke hjemmefra, og forkæler os selv lidt ekstra på specialrestauranterne.  

Xl RCCL Oasis Class Voyager Class Explorer Of The Seas Champagne Bar
XL RCCL Oasis Mother Daughter Thermal Relax
XL Krydstogt Royal Caribbean Oasis Klassen Aquatheater02

Hvad er din næste drømmerejse?

Jeg kunne godt tænke mig at tage på krydstogt med hele familien inklusive bedsteforældre. Det ville være skønt at have mulighed for at opleve havnebyerne sammen og dele dagens begivenheder over et lækkert måltid om aftenen.

Afslutningsvis, vil jeg sige, at det er en skøn form for familieferie. Den byder på masser af nærvær og frihed for den enkelte også. Vi oplever hele tiden noget nyt sammen eller mødes over måltidet efter færdigendte aktiviteter.

Xl RCCL Allure Of The Seas Ship At Sea Sunset
Pernille 2022

Rejserådgiver

Pernille Kobberup

Pernille 2022

Pernille har være i rejsebranchen i over 20 år. Hendes ekspertområder er bl.a. Thailand, Vietnam og Sri Lanka – for ikke at nævne krydstogter, der er en af de rejseformer, som Pernille holder allermest af. Hun elsker at udforske nye krydstogtskibe, og forkæle sig selv med høj service og gastronomi – eller en god morgenmad på balkonen, mens dagens nye destination tegner sig i horisonten.

Pernille har også rejst meget i Østen, som hun altid vender tilbage til. Det er særligt den sansefulde natur, maden og de lokale befolkningers hjertevarme, der lokker, men der må også gerne være tid til forkælelse og strandferie undervejs. Hun elsker f.eks. at kombinere det nordlige Thailands autentiske og landlige ro med et par nætters storbyliv i Bangkok, inden turen går mod rendyrket afslapning på øen Koh Chang.

Når Pernille skræddersyer en rejse for jer, tager hun altid udgangspunkt i jeres ønsker – også alt det, som hun hører jer sige mellem linjerne. Det kan være en oplevelse eller et sted, som I ikke selv havde tænkt på eller hørt om. Pernille bruger sin egen erfaring og ekspertise til at tyde jeres drømme, så hun kan skabe den rejse, der er perfekt til netop jer.

Destination:‌‌ Asien,‌ Thailand,‌ Vietnam,‌ Sri Lanka

Rejseformer:‌‌ Krydstogt

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.