Xl Switzerland Grindenwald Winter Skiing (1)

Guide

Grindelwald – Schweiziske Alper og stemningsfuld by

af Kim Carlsson
SKIFERIE I JUNGFRAU-REGIONEN I SCHWEIZ – PERFEKT FOR FAMILIER

En skiferie i Grindelwald er skiløb, snowboarding, langrend og kælk med den smukkeste udsigt til toppene af Eiger, Mönch og Jungfrau, sjove oplevelser for hele familien og masser af charme i den gamle by Grindelwald.

Skiferie i Jungfrau-regionen i Schweiz, som Grindelwald er en del af, er naturligvis med udfordringer for alle. Også de store. Er du i tvivl, så tag bare turen ned ad World Cup styrtløbsbanen Lauberhorn ved Wengen. Det er World Cuppens længste styrtløbspiste. Rekorden ned er 2:24:23, og højeste topfart målt er over 161 km/t. 

Men skal du på ski med børn, er især området tæt ved Grindelwald et af de bedste valg, du kan gøre. For filmkendere er Grindelwald måske en ond troldmand skabt af JK Rowling, men for jer vil Grindelwald være en masse gode oplevelser. 

Xl Switzerland Grindelwald Winter Kleine Scheidegg
Xl Switzerland Grindelwald City Night
Xl Switzerland Grindenwald First Snowboarders

Den charmernde by Grindelwald

Grindelwald er den største af de hyggelige traditionelle alpebyer i Jungfrau-regionen. Her er ægte alpestemning med de smukke alpehytter, der ofte har rigt dekorerede facader og smukke balkoner af træ. De første turister begyndte allerede at søge hertil i 18-hundredtallet, og når I slentrer rundt i byen, er der mange forretninger, restauranter og cafeer.

Af områdets andre byer, som I kan tage til, kan vi nævne den bilfri by Wengen og Interlaken. Men mon ikke, I mest er på pisterne og kælkebakkerne?

Xl Switzerland Grindelwald Panorama Fra Shilthorn Piz Gloria

3 Skiområder i Jungfrau-Regionen

Når I er på skiferie i Grindelwald, har I adgang til tre skiområder, der fordeler sig på tre bjerge og to dale. Grindelwald-First lige over byen samt Grindelwald-Wengen og Mürren Schilthorn.  I har i alt 214 km pister at boltre jer på, og selv om det er at af de mest populære områder at stå på ski i Schweiz, vil I opleve en utrolig effektivitet og kapacitet ved lifterne. 

Fakta om området

42 lifte

73 km blå pister

109 km røde pister

32 km sorte pister

Se pistekort: Jungfrau-regionen

Xl Switzerland Child In Alpine Ski School Course Winter

Skiferien i Schweiz med børn og begyndere

Rejser I på skiferie med børn, er Grindelwald lidt af et Eldorado. Nede i dalen er nemlig børnevenlige træningsbaner og skiskole i BodmiARENA. Her kan man træne både ski og snowboard og ikke mindst hygge sammen. Her er snowtubes, børneklub, snowparty og også oplyst aftenløb onsdag og fredag. Både T-lift og rullende fortov gør det nemt at komme op igen. 

Mere end 30% of Grindelwalds pister er velegnede til begyndere og let øvede. Også oppe i terrænet er områder at øve sig i, og fra Oberjoch er "slow slopes" med maks. hastighed på 30 km/t til en blå piste ned til Schrekfeld. For både børn og voksne er der en ekstra sjov oplevelse i Grindelwald: Verdens længste kælkebakke på 15 km lige ned i byen! Prøv også: Under stjernerne med slæde og fondue

Xl Switzerland Grindelwald Summer Biking

Sommer i Grindelwald

Grindelwald og De Schweiziske Alper er lige så smukke om sommeren som om vinteren. På en sommerferie i Schweiz kan I stadig tage mange af vinterens lifter op i bjergene for at komme ud på fantastiske vandreture i det grønne med uendelige udsigter. 

Her er et utal af markerede vandrestier af forskellig sværhedsgrad, og lykken er at smide sig på en grøn eng, lytte til bierne, mærke solen og skue ud over dalen?  Da Grindelwald og de øvrige byer i området er ægte byer fyldt med charme og ikke bare satellitbyer skabt til skiløbere, kan I nyde butikker og restauranter året rundt.  

Tal med jeres rejserådgiver om sommerferie i Schweiz.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres skiferie til Schweiz

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Schweiz. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste pister, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en skiferie ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.