XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Magens Bay And Surrounding Coastline

Guide

Miniguide til St. Thomas

DANSK HISTORIE, TOLDFRI BUTIKKER OG CARIBISKE STRANDE

St. Thomas er en smuk og frodig ø til trods for, at øen får mange besøgende hver dag, ikke mindst af krydstogtsgæster, hvis skib ligger til kaj i Charlotte Amalie for en enkelt dag.

Hvis I vil besøge byen i ro og mag, så tag dertil hen ud på eftermiddagen, hvor skibene igen stikker til søs. Der vil stadig være tid til indkøbene i de toldfrie butikker og en cocktail på Restaurant Mafolie, som har den mest betagende udsigt, når solen går ned i horisonten.

DEN DANSKE KOLONITID

Her er mange interessante danske bygningsværker, som f.eks. Fort Christian, Frederikskirken i Nørregade og Senatsbygningen, hvor øerne blev overdraget til USA den 31. marts 1917.

Desuden bør nævnes den Hollandsk-Reformerte kirke, synagogen og Crown House, hvor Peter Von Scholten boede, inden han blev udnævnt til generalguvernør og flyttede til St. Croix.

Skytsborg Tårn på Government Hill er absolut også et besøg værd. Det blev bygget af danskerne i 1679, og soldaterne brugte det til at holde udkig efter fjendens skibe for at beskytte Christian Fort mod beskydning. I dag hedder tårnet Blackbeard´s Castle efter den engelske sørøver Edward Teach, der sejlede rundt i Det Caribiske Hav i 1700-tallet.

Hvis I har tid, så tag svævebanen op til Paradise Point i Charlotte Amalie og oplev den smukkeste solnedgang over byen og bugten.

SMUK NATUR OG CARIBISKE STRANDE

En anden god idé er at leje en bil, da det er nemt at køre rundt, og I har mulighed for at komme væk fra alfarvej. Kør langs nordkysten af St. Thomas mod Magens Bay og forsæt videre vestpå. I kommer igennem nogle meget smukke og frodige områder i jeres helt eget tempo, hvor I kan lave stop når det passer jer. Husk at lægge mærke til de danske stednavne som Frydendal, Louisenhøj og Rosendal.

I TIGER WOODS FODSPOR?

Spiller I golf, skal I unde jer selv et besøg på øernes bedste og flotteste golfbane, Mahogny Run Golf Course, der ligger på en klippekant ud til havet. Den 18-huls golfbane har haft besøg af både Bill Clinton og Tiger Woods. Og måske jer snart?

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.