Stinas Bryllup Mauritius

Beretning

Sand under fødderne og kærlighed i luften

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder senere stod de nemlig med bare tæer i sandet på en af Mauritius’ smukkeste strande og sagde ja til hinanden.

Stina fortæller her, hvorfor de valgte at blive gift i udlandet og om alt det, der gjorde brylluppet perfekt.

Stina Og Steffen, Mauritius

Bryllup på Mauritius

Vi gik hurtigt i gang med at tale om, hvordan vi ønskede brylluppet skulle være. Ville vi have et traditionelt kirkebryllup efterfulgt af en stor fest med venner og familie? Eller et intimt bryllup i paradis? Vi drømte om det bedste fra begge verdener og fandt frem til, at det ene ikke behøvede udelukke det andet.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Hotel Aerial View Island Beach
Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Manor House Sunset Pool
Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Beach Hotel Ocean

Med inspiration og hjælp fra Maria i Nyhavn Rejser fandt vi det helt rigtige sted: The St. Regis Mauritius Resort. Jeg fandt en flot, hvid kjole, der stod mål med pigedrømmen. Og så tilkøbte vi resortets bryllupspakke med alt fra bryllupskage og fire retters gourmetmenu til bryllupsfotografen, der skulle forevige dagen. Billederne viste vi senere til venner og familie, som var inviteret til fest, efter vi kom hjem.

“Tip: Hvis du planlægger dit bryllup i udlandet i lavsæsonerne, er der meget at spare på hotel- og flypriser.”
Stina Houlind, Rejserådgiver
Stina Bryllup, St Regis, Mauritius, Buggy
Stina Bryllup, Mauritius, Frisør 2
Stina Bryllup, Mauritius, Steffen Og Sebastian

Afslapning og planlægning

Det betød meget for os, at brylluppet var feriens højdepunkt. Ti dage med perfekt balance mellem afslapning, forkælelse, lækker mad og bryllupsplanlægning. Planlægning er måske så meget sagt, for resortet arrangerede alt efter vores ønsker.

Da den store dag kom, sov vi længe og nød en rolig formiddag. Havde vi holdt brylluppet derhjemme, havde jeg nok brugt tiden på at løbe rundt som en hovedløs kylling. Her vidste jeg, at der var nogen, der tog sig af det praktiske. Så jeg med ro i sindet kunne nyde at få sat hår og lagt makeup i spaen, mens Steffen og vores søn, Sebastian, gjorde sig klar på værelset.

Stina Bryllup, St. Regis, Mauritius

En drøm, der gik i opfyldelse

Der var pyntet smukt op på stranden, hvor svajende palmer og Mauritius’ ikoniske Le Morne-bjerg satte rammerne.

“At se min familie, der ventede med bare tæer i sandet, står som et af de største øjeblikke fra dagen. Det var en drøm, der blev til virkelighed.”
Stina Houlind, Rejserådgiver
Stina Bryllup, Mauritius, St. Regis
Stina Bryllup, Familie, Mauritius
Bryllup Stina, Mauritius, Ringe

Bryllup i solnedgangens skær

Jeg gik dem i møde til bølgernes brusen, og alt føltes bare så rigtigt. En lokal borgmester stod for vielsen og holdt den fineste tale om kærlighed. Champagne og bryllupskage blev serveret, mens solen gik ned og farvede himlen orange.

Alt i alt en dag helt i vores ånd, som sluttede med gourmetmiddag, sand under fødderne og romantik i luften.

Stina Bryllup, Familie, Mauritius (2)

Vil du også giftes i udlandet?

Hvis du vil giftes i udlandet, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle lande, hvor bryllupsattesten også er juridisk gældende i Danmark. Bliv eksempelvis gift på MauritiusSeychellerne eller Hawaii.

Xl Stina Houlind

Rejserådgiver

Stina Houlind

Xl Stina Houlind

Stina er ekspert i Asien og har været i rejsebranchen siden 2007. Hun elsker at hjælpe andre med at planlægge drømmerejsen – gerne til Asien, hvor hun har rejst utallige gange. Maden, den fantastiske natur, de billedskønne sandstrande og ikke mindst forkælelsen af krop og sjæl på de luksuriøse hoteller lokker gang på gang Stina tilbage til Asien.

Hun har også rejst i USA af flere omgange – både på roadtrip i de smukke nationalparker og badeferie ved Floridas børnevenlige strande – og været på eventyr i Australien og New Zealand. Og så har Mauritius en speciel plads i hendes hjerte, da hun for et par år siden blev gift på den smukke ø.

Eventyret trækker i Stina, der har rejst jorden rundt flere gange og svømmet med hvalhajer i Filippinerne, trekket på Himalayas sneklædte tinder og i Borneos jungle og snorket med babyhajer i Maldiverne.

I dag prioriterer Stina komforten højere end tidligere, og hun er kompromisløs, når det gælder hotellet, der skal ligge godt og have en afslappet stemning. De små boutiquehoteller i Sri Lankas højland er nogle af favoritterne. Er der 5-stjernede naturoplevelser i sigte, går Stina dog gerne ned i komfort.

Destination:‌‌ Asien,‌ Borneo,‌ Malaysia,‌ Bali,‌ Indonesien

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus,‌ Kultur og eventyr

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.